Bayburt Postası

Teknik Direktör Hakan Yılmaz'dan önemli açıklamalar

Spor

Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, ikinci yarıya yeni bir takımla başlayacaklarını belirterek, “Hedefimiz ligde kalmak, bunu başaracağız. Ligde kalırken de borca girerek değil, doğru yapılanma ile bunu gerçekleştireceğiz” dedi. 

Bayburt Postası - 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarıda bekleneni veremeyen Bayburt Özel İdarespor, kadroda revizyona gitti.

Teknik Direktörlüğe Hakan Yılmaz'ı takımın başına getiren yönetim, ilk yarıdaki kadrodan 13 oyuncu ile yollarını ayırıp, 13 yeni transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Yeni sezon hazılıklarını günde çift idmanla sürdüren Bayburt Özel İdarespor'da Teknik Direktör Hakan Yılmaz yeni sezonda hedeflerini, beklentilerini ve yapmak istediklerini açıkladı.

Daha önce 2. Lig tecrübesi olduğunu söyleyen Hakan Yılmaz, Bayburt Özel İdarespor Kulüp Başkanı Seyfettin Çalışkan’ın hedefleri doğrultusunda Bayburt’a geldiğini belirterek, başarının kurumsallıktan geçtiğini, bunun için kolları sıvadıklarını aktardı.

Başkan Çalışkan’ın iyi bir kulüp kurmak istediğini söyleyen Hakan Yılmaz, “Başkanın burayı iyi bir kulüp yapma isteğini gerçekten gördüm. Hedefimiz Bayburtspor'u iyi kulüp yapmak. Bu noktada başkanla beraber aynı paraleldeyiz. İyi gidiyoruz, yaptığımız plan ve prorgramlar ligde krizi bir an önce atlatmak üzerine kuruldu. Periyodumuz belli. Kaçıncı hafta ne yapacağımız, ondan sonra neye dokunacağımız, kulübün içerisinde neler yapabileceğimizi hepsini planladık ve bu şekilde devam edeceğiz” dedi.

İlk süreçte takımdan Nezir Özer, Ahmet Keleş, Kadir Örentepe, Sinan Altınel, Taha Yavuz Yılmaz gibi yaklaşık 12-13 tane oyuncu gönderdiklerini, ilk yarıdaki takımdan ilk 11’de oynayan üç oyuncu kaldığını bildiren Yılmaz, bu oyuncuların yerine 13 oyuncu alındığını, bir stoper ve bir de orta saha oyuncusu almayı hedeflediklerini kaydetti.

“Ligde kalacağız ama ligde kalırken yine dünya kadar borca girerek değil, doğru yapılanma, sene sonu çok az borcu olan ödenebilecek bir rakama inip, kulüp ve kurumsal kimliği oluşturup saha sonuçlarını da beraber gelmesini sağlamak. Amacımız bu. Tabii ki ligde kalmak için göreve geldik, kalacağız da .Ama bunlar olurken yakıp yıkarak, seneyi kaybederek değil,denge mekanizmasını unutmadan yapmamız lazım” diyen Yılmaz, Bayburt halkının şüphe etmemesi gerektiğini ligde kalabilecek bir takım oluşturduklarını söyledi.

Bayburt’ta hedefinin senelerin takımını kurmak olduğunu ifade eden Hakan Yılmaz, takımı 5 günde kurduklarını, kadroya iyi oyuncular kattıklarını ve 5 gündür antrenman yaptıklarını söyleyen Hakan Yılmaz, tesislerde yaşanan sıkıntıları da gidermeye başladıklarını söyledi. 

Yorumlar (2)

aydın aydın 3 Yıl Önce

Öncelikle yeni görevi hayırlı olsun hocanın. Beklentilerin farkında gördüğüm kadarıyla. Ancak kulüp ile ilgili mali konularla ilgilenmesini doğru bulmuyorum, bu konular hocanın işi değil. Hocanın işi öncelikle takımı alt sıralardan kurtarıp, play off oynatmak olmalı.Bu ligde herşey olur. Daha önceden yaşanan örnekleri de var Kastamonuspor.

bombacı 3 Yıl Önce

3 lig plasnları demek istiyor galiba hoca çünkü artık psikolojik olarak takım düştü

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.