Bayburt Postası

Gençosman Stadyumu’nda 90 dakikada 6 gol

Spor

Ligin  ikinci  haftasında  karşı karşıya gelen Belediyespor ve Mutluspor karşılaşması az önce sona erdi. Maça gelen taraftarların tam 6 gol izletildiği bu karşılaşmaya Belediyespor ilk hafta aldığı galibiyetin ve 3 puanın rahatlığıyla, Mutluspor ise ilk puan ve puanlarını alabilmek için çıkmıştı. İlk yarısı kıran kırana geçen karşılaşmada takımlar soyunma odasına Serdar’ın kaydettiği golle ve Belediyespor’un 1-0’lık galibiyetiyle girdi. “Maç her iki takımında lehine dönebilir” düşüncesini hakemin düdüğüyle ikinci yarıya çok hızlı başlayan Belediyespor bozdu. Mutluspor’un oyundan düşmesini değerlendiren Belediyespor, tam 5 gol birden buldu.

Ligin ikinci haftasında karşı karşıya gelen Belediyespor ve Mutluspor karşılaşması az önce sona erdi. Maça gelen taraftarların tam 6 gol izletildiği bu karşılaşmaya Belediyespor ilk hafta aldığı galibiyetin ve 3 puanın rahatlığıyla, Mutluspor ise ilk puan ve puanlarını alabilmek için çıkmıştı. İlk yarısı kıran kırana geçen karşılaşmada takımlar soyunma odasına Serdar’ın kaydettiği golle ve Belediyespor’un 1-0’lık galibiyetiyle girdi. “Maç her iki takımında lehine dönebilir” düşüncesini hakemin düdüğüyle ikinci yarıya çok hızlı başlayan Belediyespor bozdu. Mutluspor’un oyundan düşmesini değerlendiren Belediyespor, tam 5 gol birden buldu.

Behsat (2), Murat (2) ve Burak’ın golleri ile Mutluspor engelini 6 – 0 gibi flash bir skorla geçen Belediyespor, tıpkı Özel İdarespor gibi ligin 2. yarısınıda kayıpsız geçerek puanını 6’ya çıkardı. Mutluspor’un ise henüz puanı bulunmuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LİGDE 2. HAFTA (PAZAR PROGRAMI)

11.00 Akşar Belediyespor – Polisgücüspor (Bayburt 1. Nolu Semt Sahası)
13.00 Konursuspor – Aydıntepe Belediyespor (Gençosman Stadyumu)
15.00 Bayburtspor – Arpalıspor (Gençosman Stadyumu)

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.