Bayburt Postası

Özbek, o ismi açıkladı!

Politika

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, MHP’nin Bayburt teşkilatı ile ilgili gündeme bomba gibi düşen açıklamalarının ardından merek edilen o ismi açıkladı.

Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, MHP’nin Bayburt teşkilatı ile ilgili gündeme bomba gibi düşen açıklamalarının ardından merak edilen o ismi açıkladı. Dün TBMM’de genel kurulda MHP’nin grup önerisine ilişkin yaptığı konuşmada MHP’li vekillerin sözlü sataşmasına cevap veren Özbek, çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu.
Özbek'in "Bakın sizin il başkanınız bile seçim çalışmalarına giderken köylerde Recep Tayyip Erdoğan'ı Allah başımızdan eksik etmesin derdi" şeklindeki ifadeleri siyasi kulislere bomba gibi düştü!

Özbek'in iddia ettiği MHP'li yönetici kim?

Kamuoyunun merak ettiği bu "ismi" Özbek'e sorduk...

Özbek, Bayburt’ta siyasi kulisleri sarsan iddiası ile ilgili Bayburt Postası
’na özel bir açıklamada bulundu.
Merak edilen o ismin, son iki seçimde MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı olan ve daha önce MHP İl Başkanlığı görevini de yürüten İdris Aydın olduğunu açıkladı. Özbek, sadece ismi vermekle kalmadı, söz konusu sözlerin nerede söylendiğini de açıkladı: 

“2011 Milletvekili Genel Seçimleri’nde Ağören köyünde seçim çalışmalarına katılan MHP'li İdris Aydın’ın bu sözleri sarf ettiğini biliyorum. O dönem başbakanımız aynı zamanda genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için “Biz ondan razıyız” derken, Bayburt AK Parti teşkilatının Bayburt’u iyi temsil etmediğini, bunu kendilerinin daha iyi yapacaklarını ileri sürecek bir seçim propagandası yapmıştır” şeklinde açıklamada bulunan Özbek, aynı seçim sürecinde benzer hadiseye Arpalı beldesinde yürütülen çalışmalarda da şahit olduklarını söyledi.

“MHP Bayburt Kadın Kolları da Arpalı’da aynı taktiği uyguladı. Biz bunu seçim malzemesi yapmak istemediğimiz için sustuk” diyen Özbek, TBMM’de ise açıklamak zorunda kaldığını söyledi.

Özbek, şöyle konuştu:

“Gerek İdris Aydın, gerekse MHP Bayburt Kadın Kolları tarafından benzer bir şekilde sözler sarf edildiğine teşkilatım şahittir. Bu benim de 3 yıldır bildiğim bir konu ve bugüne kadar hiç açmadım. Ama TBMM’de özellikle MHP sıralarından yapılan sataşmalara karşı içine düştükleri bu çelişkiyi ortaya koymak için konuşmak zorunda kaldım.”

İLGİLİ HABERLER:



*


Yorumlar (22)

Arpalı69 9 Yıl Önce

Sayın vekil ben arpalıda oturan birisi olarak bahsettiğiniz konuları burda kimse bilmiyor :)) Bunu size söyleyen size laf olsun ,şirin görünsün diye bahsetmiştir.Akp de doğru konuşan kimse yok Bir gün olacak akp yıkılacak göreceksinki ön saflarda duran AKP liler yeni kurulan iktidar HDP veya BDP fark etmez hepsi orda saf kuracaklar rant orda olacak malesef .)))

karayusuf 9 Yıl Önce

Bayburt MHP il teşkilatı değişmediği sürece MHP bayburttan bişe yapamaz ilk önce kendilerini temizlemeleri lazım

dost 69 9 Yıl Önce

Saçlarından bir tel aldım. Haberin var mı yar yar. Ben gönlümü sana verdim.haberin var mı yar yar...Demek gerek.

dost 69 9 Yıl Önce

Saçlarından bir tel aldım. Haberin var mı yar yar. Ben gönlümü sana verdim.haberin var mı yar yar...Demek gerek.

zekai bey 9 Yıl Önce

Seçim çalışmalarında söylenmiş sözler olabilir ama bunların ispatıda şarttır. Sen şimdi çamuru at izi kalsın mantığıyla konuşan birisin. bu sene yapılan belediye seçimlerinde sayın vekilin bizi ziyaretinde konuşmş olduğu kelime aynen şöyledir. arkadaşlar bu seçim benim koltuğumu sağlamlaştırmam için kazanılması gereken bir seçimdir. Biz bayburt için yapılacakları anlatmasını beklerken adam kendi koltuğumu sağlama almam için bize oy verin diyecek kadar zavallıdır. Bayurt adamın umrunda değil ama ondada suç yok suç ona oy verende bunun vebalinin altında kalacağınız günler yakındır.

akın 9 Yıl Önce

köy odası muhabbetlerini meclise taşımak da neyin nesi iş yapın iş

Hacı Gada 9 Yıl Önce

TBMM konuşacak bir şey kalmamış....koca karı çekişmesi....Bayburt bitiyor...Vekil konuşuyor...

albyy69 9 Yıl Önce

dediyse.dedi.. ne oldu...kabeden kerpüç mü düştü.... otur çözüm üret... genel başkanın gibi gündem değiştirme..şu bayburt taki rezilliği görüyorrmusun.... mecliste hiç konuşmayı düşündün mü... kamer genç. ve manisa millet vekili ..bayburt un sorunlarını sırallarken..yüzün kızardımı hiç...insanları yeşil kart iptali..iş kurdaki iş iptali..odun..kömür makarna iptaliylke korkutup oy topladığın doğru mu....akp ninde anap gibi toz..buhar olacağı o günlerde siyasetin neresinde olmayı düşünüyorsun.... en önemlisi...

Kemal 9 Yıl Önce

Bizde memnunuz sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'dan Türkiyeyi bölünmenin eşiğine getirdiği için

vatandas 9 Yıl Önce

Ne vekili dedikodu kazani

mesut hakkıbil 9 Yıl Önce

sn vekil,bayburtun kalkınması adına ne yaptınız,a söyleyelim,100 yılda geçse,devasa proje olan demiryolunu g.hane trebolu aldı maliyeti 7 milyar dolar,ne haber,sn vekil, bayburt 100 yıldada bu yatırımı alamaz,uyanık ol be ,m.vekili,f.üstün ve k.aydın gibi!?! gümüşhane vekilleri gibi uyanık ol,ama ne kader seçim yaklaştı????? not:bu tren bayburttan geçse idi 3.5 milyar dolar olacaktır,hakkımızı bile savunamadın yazık,ama çok yazık,18 bin imzayıda çöpe attın..yazık yazık

Mesut hakkıbil 9 Yıl Önce

tren için 18 bin imzayı sn r.t.erdoğana vermediğin için hakkımızı helal etmiyoruz,size yazıklar olsun.g.hanelileri tebrik ediyoruz,helall olsun.

bayburtlu 9 Yıl Önce

sayın vekil özbek ailesinden işe almadıgın biri kaldımı biz vatandaş olarak merak ediyoz ona göre kalan varsa aday olacagına emin olmak istiyoz.bayburtun vekili degil aile vekili oldugunu bayburt biliyo başarılar.Bayburtun sorunlarını dile getirmek için söz almıyosunda mhp sıralarından sataşma oldugundamı konuşma ihtiyacı buldun.il başkanı şöyle demiş böyle demiş diye konuşma yaparak millet vekil adaylıgını saglamlaştırdıgınımı düşünerek söyledin.Bayburttaki işsizlerin ahı varken sende ahkamda kessen kürsüden bayburtlunun boş laflara kaynı doydu bilesin

Osman 9 Yıl Önce

Sevsinler seni ucuz siyasetçi. Bayburt yararına çalışmayan dedikoducu. 3 yıldır saklamışta açıklamak zorunda kalmışMIŞ. hadi ordan. Tayyip erdoğana yalakalık yapmayı bırak artık..

ert_bay 9 Yıl Önce

bayburttun adamını kandırmak kolaydır nasıl olsa. 3 senenin üstüne konuşmaya cıkıyosun onda da mhp ye laf atıyorsun.seni secen millette akıl var mı sormak istiyorum. Sömürün bayburtumun saf insanlarının saf duygularını. Uyan Bayburt

AFERİN 9 Yıl Önce

VEKİL SAYESİNDE BAYBURTTA MHP DİYE BİR PARTİNİN OLDUĞUNU HATIRLADIK. NERDEYDİNİZ ŞİMDİYE KADAR CANLAR.. SEÇİMDEN SEÇİME UYKUDAN UYANIYOSUNUZ

recayi bayrak oğlu 9 Yıl Önce

sn özbek g.hana 5 yılda ki yatırımı , bayburtun üç katı,t.b.m.m konuşmanız isabetsiz. bayburtu küçültüyorsun...........haberin varmı...............!.?

Ö.Y.Ş. 9 Yıl Önce

Sayın vekil Türkiye'de yaşananlardan haberin var mı

Vasıfsız eğitimci 9 Yıl Önce

sayın vekil; özbek ailesinden,akrabalarından,komşularından ya da eş dostundan bir yerlere müdür yapmadığınız adam kaldı mı merak ediyorum.bayburtta eğitimi bitirdiniz çooook sağolun.ben artık milli eğitim müdürünün adının;Hakan Kobal,bayburt un adının da ÖZBEKistan olarak değiştirilmesinin an meselesi olduğuna inanıyorum.Gayrıresmi olarak öyle oldular da hadi resmiyette de değişiverin isimleri...

özbek 9 Yıl Önce

ya bini hiç gülmem yoktu ne komik vekilsin adeta vekilcilik oynuyorsun ama sona yaklaştın kardeşim....

C demir 9 Yıl Önce

Neyin tartismasini yapiyorsunuz beyler Bayburtumuzun budurumda olmasinin sebebi hepimiz 42 yil oldu ben gurbete gideli Giderken kanalizyon yenilemesi vardi suan devam ediyor Tukiyenin en az nufusu olan bayburt eli halen kanal esmekle meskul Ati alan üsküdari gecti secerek gonderdigimiz vekillerimize birbirimizle ugrasdigimiz zamani onlarla nerdesiniz niye sesiniz cikmiyor sorsa idik daha verimli olurlardi

gaip 9 Yıl Önce

zavallı bayburtluar bizim faik beyimiz vardı dedi ki kedi köpek yavrusunun gözü 40 güde açılır sizin gözünüz 40 senedir açılmadı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.