Bayburt Postası

Polat, 28 sağlık çalışanının atandığını açıkladı

Partiler

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, 78 Milyon liraya mal olan 249 yataklı modern hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Bayburt'a 28 yeni sağlık çalışanı atandığını duyurdu.

Bayburt Postası - 10'u uzman hekim, 3'ü pratisyen hekim olmak üzere Bayburt'a 28 yeni sağlık personeli atandığını söyleyen Polat, "İlimize yeni atanan doktor ve 28 sağlıkçımız ile birlikte toplamda; 64 uzman hekim, 85 pratisyen hekim, 713 sağlıkçı, 471 sağlık dışı personel, 14 diş hekimi olmak üzere 1347 vefakar ve cefakar sağlık çalışanı ile birlikte insanımıza hizmet verilmektedir" dedi. 

'Bu rakamların her biri ayrı ayrı ve bütün olarak Bayburt tarihinde rekordur' diyen Polat, kıyaslamak isteyenler için de 2002 verilerini paylaştı: "Uzman Hekim 12, Pratisyen Hekim 39, Diş Hekimi 8, Hemşire ebe 111, Diğer 201 ve toplamda 371."

Polat sözlerini şöyle tamamladı:

"Elbette halkımız daha iyisine layıktır. Onu da biz yapacağız. Bu hizmetlerin halkımıza sunulmasında emeği olan en başta Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Merkez Bankası Başkanımız Naci Ağbal’a, Milletvekilimiz Fetani Battal’a, Valimiz Cüneyt Epcim’e, Sağlık İl Müdürümüz Dr. İlker Hancı ve çalışanlarına, Başhekimimiz Dr. Turhan Şener ve çalışanlarına halkımız adına teşekkür ederim."

Yorumlar (22)

Aylak Adam 3 Yıl Önce

Polat, zihninin gerilerindeki MHP düşmanlığını sökmeye Cumhur İttifakı da nail olamadı. Asıl rekoru açıklamamışsın, 20 yıla giden Ak parti iktidarının 5 yılında belediye başkanıydın, 20 yılında da aktifsin. kaç yetimin hakkını yedin, kaç usulsüzlükle devletin malını heba ettin, kaç helvalı işe girdi, kaç liyakat sahibinin önüne set çektin? Senin bu vakitten sonra en iyi yapacağın şey susmak, bir bunu idrak edemedin.

Esteüzü billah 3 Yıl Önce

Bu açıklamayı sen yapma, yüzlerce üniversite mezununun hakkını yiyerek, şehzadelik makamına layık gördüğün vali özel kalemi yeğenin yapsın. İsabetli olur.

Dursun 3 Yıl Önce

Yine aynı yine aynı değişen bir şey yok. Desene bunlar gidene kadar bu işler devam edecek. Sayın Valimizin yada İl Sağlık Müdürünün yapacağı açıklamayı yine malum kişi yapıyor. Ya bu ülkede Devlet yetkilileri niye vardır. Bu hastane partinin mi yoksa devletin mi. Yada bu atanan insanlar parti adamı mı yoksa devlet memurumu. Bu ne rezilliktir. O zaman bu reklamı yapıyorsanız maaşlarını da siz veriniz. Varmısınız.

Bayburtlu 3 Yıl Önce

Seni saçma adam senin bu memelekete verdiğin zararı kimse vermemiştir.

Yağmurcu 3 Yıl Önce

Devletin atadığı saglıkçıyı il başkanının açıklaması ne garabet.Maksat ne anlamadık? Kendisinin il başkanı seçilmesi başlıbaşına bir faciayken, bugüne kadar yaptığı birçok açıklaması Bayburt'ta tepkiyle karşılanan birinin, hala konuşuyor olabilmesi en hafif tabirle yüzsüzlüktür. Mahalli seçimlerden önceki demeci ortada duruyor, isteyen bakabilir. Bayburt'ta seçimi kaybettiren bir şahsa il başkanlığı vermek nasıl bir trajedidir!

Onur 3 Yıl Önce

Bu nası Bi üsülsüzlük. Yesin içsinler sonrada açıklama yapsınlar. Bayburt'a agır Bi hasta oldumu ya Erzurum ya Trabzona haval ediyorlar zaten agır hastaların yarısı yol da ölüyor. Siz önce Bayburt un doktor personelini düzeltin. Yazık

Beni bosver 3 Yıl Önce

Ne baskani o anca helva koyune baskani olur bayburt,ta bir emegimi gecmis onlar anca masa basinda oturup maaslarini alsinlar

Ozan 3 Yıl Önce

2002 den önce Türkiyede ne hükümet vardı nede yaşam. 2002 ile yaşam doğdu ve füze gibi her hizmet fırladı ve sonuç G 20 ülkelerinin dışına atıldık ve dolar da 7.60 TL, faiz %17 oldu. Sonuç bu ise 2002 den sonra yaşam yok oldu ortaya çıkıyor. .

Zavallı 3 Yıl Önce

Nasıl bir talihsiz açıklama.Devlet yaptığı hastahaneye personel atıyor,il başkanı duyuru yapıyor.Göbeğini kaşıyarak.Devletin 5 kuruşunu yiyen ne kadar haramzade varsa, hastahane hastahane dolaştırsın rabbim.Vali nerde,sağlık Müdürü nerde?Kendi işine personel aldınya,maaşlarını da sen öde.Bizde alkışlayalım.

HÜSEYİN 3 Yıl Önce

https://twitter.com/gazetesozcu/status/1330379244212547588?s=20

Yakup 3 Yıl Önce

https://www.sacitaslan.com/amp/akpli-baskanin-yegeni-valinin-ozel-kalemi-oldu-haberi-524738 Yaptıklarınız ulusal basına konu olmuş sayın il başkanı . Devlet başa kuzgunlara leşe . . Bayburt babanızın tarlası değil

Muharrem 3 Yıl Önce

Sayın İl Başkanı Devletin yaptığı yatırımları kendi meziyetin gibi reklamını yapma senin meziyetlerini bir Bayburt biliyor bir Türkiye biliyor Akp 15 yılın üstüne Bayburtta 6000 küsür fakla seçim kaybettiyse sebebi sensin anla artık . - 4 yıllık fakülte dahi bitirmemiş devlette bir günü dahi olmayan yiğenini nasıl Valinin ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ yaptın sen onu anlat. Bu sözler bir radyo programında açıkladığın kendi sözlerin Hacı Ali Polat atama için şunları söyledi: * Evet akrabam, sevdiğim bir delikanlı. Yanımda 2 sene partime hizmet etmiş bir delikanlı. * Kızılay Gençlik Kolları başkanıydı. Üniversite mezunu. Böyle bir ismin atanmasından doğal bir şey yok. * Akraba kayırmacılığı olarak sonuçlanmış bir atama değil. Valinin tasarrufu.

Veli 3 Yıl Önce

Bayburt halkı verdiği tepkiler doğru sandıkta da tepkisini vermesi gerek

Ne zaman bitecek bu haksızlıklar 3 Yıl Önce

Aylak adam adlı kişinin yorumu süper süper süper duygularıma resmen tercüman oldunuz

sağlık bu bırakın torpili 3 Yıl Önce

kaç kişi geldi kaç kişi aldık gibi şeyler Bayburt'un kronik sorunu. bundan 20 sene öncesiyle karşılaştırıp bir başarı gibi göstermek. evet sayılar arttı 20 sene öncesine göre ama geleni bırak her yere geliyor doktor hemşire vs. birde gidene bak niye gidiyor. bu son il sağlık yönetimi dönemini inceleyin bakalım kaç doktor istifa etmiş kaç sağlık çalışanı zorunlusu dolduğu gibi uçup gitti. bu covid döneminde istifa yasağı olmasında görelim bu doktor olmayan hatta sağlıkçı bile olmayan yönetimle kaprisleriyle iş bilmemezliğine kaç kişi dayanır elinizde doktor sayısı ne olur. halkın sağlığı bu madem Bayburt'u çok seviyordunuz niye torpille adam koyuyorsunuz sağlığın başına kim iyi yapıyorsa onu koyun bu sayı işlerini bırakın gerçeklerle gelin vattandaşın karşısına.

Şingah 3 Yıl Önce

Hikaye anlatmış geç bunları

İsmail Enver 3 Yıl Önce

Tespitlerinize katılıyorum. Ancak Yetim hakkından filan bahsetmişsiniz ya; Orada noktalı virgül koyup 20 yılın bütün hesabını meşrulaştırmak, onlardan hesap sormayı engellemek te MHP ye nasip oldu maalesef. Toz kondurtmuyor kondurmaya çalışan milletvekilini ihraç ediyor. Ülkücülerin içinden bir aday çıkması olasılığını bile hazmedemediği için şimdiden 3 yıl sonraki seçimlerde adayımız Erdoğan diye açıklama yapıyor. Ülkücüler(!) seyrediyor. Çok yazık.

Bayburtlu 3 Yıl Önce

Maalesef Bayburt Devlet Hastanesi Randevü Sistemi Kapalı İnsanlar Mağdur Çare Bulunulursa Seviniriz

Veli 3 Yıl Önce

Hastanenin yolu yok park yeri yok git bunları coz

...... 3 Yıl Önce

Ne yapıyorsunuz ki sağlıkçılara Allah aşkına,sadece misli misli satia yapıyorsunuz, eşine is vermiyorsunuz, cocuguna bakacak kimse yok. Gelse ne olur sağlıkçı buraya zorunlu hizmet sonunda arkasina bakmadan kaçar anca. Sizde böyle sürekli tasima su ile degirmen döndürürsünüz......

H.... 3 Yıl Önce

4 kez AKP binasına gittim hicbir zaman açık değildi. Tabi zaten hizmet ettikleri, onlara nasil ulaşacağını bilir biz kimiz onlarla görüşelim

Ahmet 3 Yıl Önce

Böyle bir haber başka bir ilde var mı yaa. Kaç öğrenci geldi, kaç doktor geldi, kaç öğretmen geldi, hep bunları hesap edin. Gelen neden durmuyor hiiiç düşünmeyin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.