Bayburt Postası

Kavcıoğlu, yeminini HDP sıralarına bakarak okudu

Partiler

Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’nun yemini TBMM'de büyük alkış topladı.

Bayburt Postası - 1 Kasım seçimlerinin ardından 26. Dönem'de görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri sona erdi. 550 milletvekilinin yemin etmeye başladığı TBMM'deki törende Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu da kürsüye çıktı.

Birbirinden ilginç görüntülere sahne olan 26. Dönem milletvekillerinin yemin töreninde Kavcıoğlu’nun yemini büyük alkış topladı. HDP'nin Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın TBMM'de yemin ederken "Türk milleti" yerine "Türkiye milleti" demesi üzerine yaşanan krizin ardından tepkiler de geldi. 

Kavcıoğlu, yeminini HDP sıralarına dönerek okudu, HDP'liler tepki gösterdi. HDP'li vekillerin bulunduğu sıralardan gelen "Önüne bak" şeklindeki tepkilere aldırmayan Kavcıoğlu, metni yine HDP sıralarına bakarak tamamladı. Yeminini okuduktan sonra genel kurula yüzünü dönen Kavcıoğlu’na AK Parti sıralarından büyük alkış geldi.

Yorumlar (23)

Asım KOCA 8 Yıl Önce

uuuu :) helal olsun be (!) . Acaba kendilerini o kürsüde 4 yıl boyunca daha kaç kere görebileceğiz. Umarım yanılıyor olurum . Ama bir çok Bayburtlu vekil gibi 1 bilemedin 2 kere daha göreceğiz gibi . Hadi hayırlı olsun Bayburtumuza

Selim 8 Yıl Önce

Çok etkilendim. Keşke metnin yarısını pkk 'nın uzantılarına karşı okuyup, diğer yarısını onları palazlandırıp, büyütüp, besleyen, ite sayın dedirtmek için kanun yapan, kendi partisi akepeye karşı okusaydı. Gerçi kime ne anlatacaksın , oy verenler için mühim olan odunun parası değil mi?

yavuz kara 8 Yıl Önce

yakışanı yapmış helal olsun

ULUBATLI 8 Yıl Önce

Bende çok etkilendim keşke daha önce küfür hakaret ettiğiniz feto ya sonradan 360 derece dönerek sahip çıkmanızdan ikiyüzlü davranmanızdan çok etkilendim selim bey..o iti besleyen zihniyet erkekler ürkek oldu. biz bunu biliyoruz.Paralelciler bir panik bir panik şakirtlerine emir var şimdi hakaret edin bol bol.ama herkez herkezi tanıyor bu nasıl olacak.

Birbilen 8 Yıl Önce

HAMASET ve ONU ALKIŞLAYAN ÜSTÜN ZEKALI(!) BİR HALK. BÖYLE BAŞA BÖYLE TARAK.....

lokman.ağurlu..... 8 Yıl Önce

Helal.sana.sayın.vekilim.taviz.verme.. O.vtn.hayinlerine.sagılar

Asım Koca 8 Yıl Önce

Vay Arkadaş adam metni HDP ye dönüp okudu kahraman oldu. Bunun mimaride bayburtpostasi oldu. :))) kimler ne demişki ülke süreci baştan yaşanmış. Ancak şunu sorgulayan yok 24 yıl önce bu problem yine yaşandı bu bugün yine yaşanıyor. Arkadaş 24 yılda bir ülke bir demokrasi adına 1 adım yol almamış kimse diyemiyorum. Bu Zana aynı provokasyonu yine yapmıştı . Ne değişmiş ülkede kocaman bir hiç 1990 lara dönüyoruz malesef.

... 8 Yıl Önce

.KISKANMAYIN BEYLER.

selim 8 Yıl Önce

Ulubatlı efendi biz kimsenin avukatlığını yapmadık, hiç bir davanın savcısı olmadık. 12 sene birlikte yediğiniz herzeleride unutmadık. Bu arada ben neyden bahsettim sen ne dedin. Alıcıların kuvvetli olmasa gerek. Bir kez daha diyeyim. Pkk yı büyüttün besledin şimdide yüzüne karşı artizlik ediyorum diyorsun. Peki ama ne ile. Bir türlü hazmedemediğiniz içinde türklük geçen ama hiç bir zaman sadık kalmadığınız yemin metniyle. Metin okumak istiyorsan dolmabahçe mutabakatını oku.hariçten gazel okuma.

ULUBATLI 8 Yıl Önce

Selim efendi hariçten gazel okuma o iti asamayan besleyen sizin zihniyet.ayrıca ben senin neden bahsettiğini bildiğim için paraleli kattım. sizin inadınız bu ülkede geçici de olsa hdp li ye pkk lıya yasa gereği bakanlık verdi.dolmabahçe metnini çok biliyorsan demek ki senin alıcıların kuvvetli....ben türküm neyini hazmedemeyim. sen türklüğü neyin önünde gördün.onu bilelim. ben Müslüman türküm. haaa sen önce türksün bişe diyemem. ahirette sorarlar sana türkmüsün kürtmüsün laz mısın diye...önce şu peygamberimizin veda hutbesini bir oku, çok andımızı okumuşsun belli ki...

ULUBATLI 8 Yıl Önce

Bir hikaye vardır.iki arkadaş birbirinden hiç hoşlanmazmış.birbirlerinin aleyhinde atıp tutarlarmış. taki 7 şubat krizi feto ile hükümet ters düşmüş. olacak bu ya bunlar olmuş kanka...o aleyde atıp tutmalar methiye ye dönmüş.pensilvan ya diyenle fetullaha küfür eden öyle samimi olmuşlar ki;görenler inanamamış. ama ben inandım bu hikaye değil gerçek....anlayan anladı..

vay vay vaaaay 8 Yıl Önce

Bayburtlu vekil yemin ediyor,çok etkilendim diyip rahatsız olanlar,seçimin şokunu atlatamamış.bahane üretmeyin rahatsız olmayın.ak parti yaparsa iyi yapar...

selim 8 Yıl Önce

Ak troller iş başında. Dostum yazdığıma cevabın varmı?

selim 8 Yıl Önce

Ulubatli bey ben ne deyom sen ne anlayon. Çap meselesi arkadaşım. Unutma tarihi ahaber yeni şafak yada ak it yazmayacak. Çocuğunu ateşe attın haberon yok. Çözüm süreci devam edecek. Saygı duyduğunuz apo iti ile birlikte. Hdp ye çatacak ele başları ile iş tutacaksınız. İtin asılması olayı ise, benim gücüm yetmedi sen assaydın. Hadi asmadın bu kadar sevdalanmasaydın be kardeşim. It emir gonderdikce siz kanun çıkardınız unutmadık. Siz bilmezsiniz belki çünkü sizin alıcılarınız sadece sizin gibi inananlara açık. Türklük meselesine gelince. Seçimden hemen sonra m ali şahin anayasanın ikinci maddesinin değişmesi lazım diyerek baklayı çıkardı. Demekki bahçeli durduk yerde ilk dört maddeye dokunulmayacak dememiş. Niyetinizi( bu senin niyetin olmayabilir, sectiklerinin niyeti) bu imiş. Benim türklüğüme gelince. Sünnetullah 'tandır. Yani erkek yada dişi yaratılmak gibidir. Allah bana türklüğü kafer etmişse elhamdülillah derim. İslam seçimimdir Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki müslümanlığı seçmişim. Benim itikadımda çaldı ama çalıştı sapkınlığı olmaz. Rüşvet olmaz. Hani islam bunları emreder ya. Musluman olmak

siyaset=yalan 8 Yıl Önce

hacı, hoca, şeyh...

metin 8 Yıl Önce

birinin bu adama hdp ile akp nin Dolmabahçe sarayında kanka olmasını anlatması lazım şov zamanı değil

ULUBATLI 8 Yıl Önce

selim kardeş,çap meselesini bir açalım.a haber,yeni şafak ak it tarihi yazmayacak.demişsin.senin çapın o kadar mı? Ahaber rekor ceza yiyor.ne için RTÜK CHPli üyelerin onayı ile ceza kesiyor.HALK TV hakaret kanalı gözüne hiç batmadı mı yada pkk ile iş tutan doğan medyası,paralelci gülen medyası,bunlar lağım kanalı beee...müslümanlıktan bahsediyorsan adil konuş ak parti yanlış öbürleri günahsız. öylemi? alıcılar meselesi herkes istediği gibi inanır.Hz Ali efendimizi HARİCİLER kafir ilan etmişti.dini Hz Ali den daha mı iyi biliyorlardı.ben ayrım yapmak istemiyorum inananlar birdir kardeştir.ama fitne araya girince bak sen türklüğü bile kullanıyorsun.ben Müslümanım Allah türkün Müslümanını korusun.vatan haini olduktan sonra türkmüş kürtmüş bunlar aynı safta değilmi.enaniyet kibir nefisle mücadele zordur.bak fransada bomba patladı ne cumhurbaşkanına hakaret var ne suçlayan.medyasına bak muhalefetine bak. hdp katil devlet diyor bizim milliyetçi geçinenlerde yiyor.

Serhat 8 Yıl Önce

Eğer ki sorumlu olduğun bir başbakan eğilip kağıttan iyi gene okuyorsa senin gerilmene ne gerek var. Daha yolun ucundasın üstelik ve heyecanında cabası.. Şiir okuyan çocuklar gibi..Bol bol reklam olursun şimdi..

Birbilen 8 Yıl Önce

Eyyyyy Bayburt Postası.. aşağıda yazacaklarım 6 ay maksimum 1 yıl sonra gerçekleşecektir. Tarihi not alın ve bu mesajı o tarihte yayınlayın lütfen... Çözüm sürecinin adı değişerek başka bir isimle servis edilecektir. Başkanlık Sistemi için referandum veya meclis oylamasında HDP desteği alınacaktır. Yemin töreninde HAMASET yaparak yemin eden Sayın Kavcıoğlu da dahil olmak üzere AKP milletvekillerinin bütünü bu süreci şiddetle destekleyeceklerdir. Bayburt ilinde kralın Dalkavukları servet sahibi olurken gelir dengesi bozulacak halk isyan edecektir. Not alın :-)

selim 8 Yıl Önce

Ulubatli keşke ne demek istediğimi anlayabilseydin. Yazdıklarım ile yazdıkların arasında hiç bir bağ yok. İşte ferasetin önemi burada ortaya çıkıyor. Zaten anlayabilseydin hdp ile yoldaş olduğunuzu görür ihanete ortak olmazdın. Allah ıslah etsin.

ULUBATLI 8 Yıl Önce

selim sende bu ekabirlik varken benim anlayışımı ferasetimi görmem mümkün değil.ben şunu bilirim şunu söylerim.Benim vatan sevgimi kimse test edemez sorgulayamaz haddine de değil.hdp ile ihanete ortak olmazdın diyorsun ya hakaret kabul ederim.fazlasıyla iade ederim.Allah ıslah etsin evet kendini bunun içine kat ki nasiplenirsin O ISLAHTAN.

Safak Güngör 8 Yıl Önce

Show Time

selim 8 Yıl Önce

Daha bugün akp li vekil rıza saka ite af getirilmeli yerel yönetimler özerklesmeli dedi. Evet Allah islah etsin. Mesele benim ekabirliğim değil. Belkide batıni olarak senin ayağının tozu dahi olamam. Biz görüneni anlatmaya çalışıyoruz. Meseleyi uzatmanın faydası yok. İsra 84. Herkes karakterinin gereğini yapar ( meşrebine göre saf tutar). Kimin doğru yolda olduğunu Allah bilir. En azından liderini ilahlaştıran zındıkların olduğu yerde değilim. Selametle.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.