Bayburt Postası

Kasap, Bahçeli'yi eleştirenlere sert çıktı

Partiler

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Dr. Devlet Bahçeli’yi eleştirenlere sert çıktı.

Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, kendilerini ülkücü diye tanıtan ama şahsi çıkarları dolayısıyla Dr. Devlet Bahçeli’yi eleştirenlere sert çıktı. Kasap, “Varlığını Türk Devletine adamış Milliyetçi Hareket Partisi’nde bu beklentiler maalesef karşılanamayacaktır. Sizler şahsi ikbal ve çıkarlarınızı gerçekleştireceğiniz yerlere gidin. Bu sizler için bir umut Milliyetçi Hareket Partisi için bir kurtuluş ve temizlik olacaktır” dedi.
MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Yöneticilerin de hazır bulunduğu parti binasında açıklama yapan Kasap, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında milletin “Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet” dediğini belirterek, anayasa değişikliği konusunda ise, “Anayasa değişikliğine partimizin verdiği destek devlette var olan fiili durumun hukuki duruma kavuşturulmasıdır” diye konuştu.

MHP’ni çıkar kapısı olarak görenlere ve Dr. Devlet Bahçeli’yi eleştirenlere de sert çıkan Kasap’ın açıklaması şöyle:

“Büyük Türk milletinin ve devletinin geleceği ve istikbali için PKK-İŞİD-DHKPC ve FETÖ Terör Örgütleri ile girdikleri mücadele de şehadet şerbeti içen şehitlerimizi rahmet ve hürmetle anıyor, aziz hatırları önünde saygıyla eğiliyorum. Ayrıca yılbaşı gecesi Ortaköy’de teröristlerce şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine ve milletimize sabır diliyorum.”

“Satılmış vatan hainleri 15 Temmuz’da..”
“Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli ve Teşkilatlarımız 15 Temmuz sürecinde hain, bölücü ve darbeci mihrakların devletimizi yıkma, Türk milletini bölme amaçlarının karşısında dün olduğu gibi bu günde kararlılıkla durmuş ve hainliğe geçit vermemiştir. Tarihte 16 devleti cenk edip fetihler yaparak kuran atalarımız ne yazıktır ki bu devletlerin hiçbirisini savaş meydanlarında kaybetmemiştir. Türk tarihinin geneli göz önüne alındığında çoğu devletin iç çekişmeler, hainlikler, kişisel menfaatler nedeniyle ortadan kalktığı veya yine bir başka Türk boyu tarafından yıkıldığı görülmektedir. Satılmış vatan hainleri 15 Temmuz’da aynı senaryo ile devletimizi yıkmak istediler. Darbeci caniler asker ve polis üniforması ile milletine silah çekmiş, ülkemizi güvenlik zaafına uğratmış, Türk Silahlı kuvvetlerini moralmen çökertmiş, itibarını sarsmış, Genel Kurmay Başkanlığımızı, Özel Kuvvetler Komutanlığımızı ve Gazi Meclisimizi bombalanmış, darbecilere direnen 250 sivil vatandaşımızı şehit etmişlerdir. Devletimiz bu ağır şartlarla mücadele ederken Ülkücüler ne yapmalıydı? O gece olup biteni sessizce televiyonlardan izleyip, vakıanın seyrine göre duruş mu belirleyecekti? Bu sessizliğine gerekçe olarak ta “Biz hükümette değiliz’ mi diyecekti? Benim oğlum işe girmedi, ben ihale alamadım, ben müdür olmadım, ben tayinimi yaptıramadım gibi şahsi menfaatlerin esiri olarak devletimizin yıkılmasına seyirci mi kalacaktı? Darbe girişimi ve devamındaki süreçte Milliyetçi Hareket Partisi’nden ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’den bu duruşu bekleyenler üzülerek ifade ediyorum ki, ‘ülkücülük nedir’ ve ‘ülkücü kimdiri’ bilmeyenlerdir. Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’yi tanımayanlardır. İşte bu zavallı çıkarcı gürüh ülkücülerin devletinin ve milletinin yanında oluşunu anlayamazlar.”

“Yenikapı’da iç ve dış düşmanlarımıza hep birlikte...”
“Bakara Suresi 216. ayette yüce Rabbimiz şöyle buyuruyor; Savaş hoşunuza gitmediği hâlde size farz kılındı. Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz.” Bu ayeti kerimeden de anlaşılacağı üzere milleltimizin başına gelen bu şerden hayır çıkmıştır. Millet; topyekün olarak milli irade etrafında toplanmış ve Yenikapı’da iç ve dış düşmanlarımıza hep birlikte, ‘Bu devleti yıkamayacak, bu bayrağı indiremeyecek, bu vatanı bölemeyeceksiniz. Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet” demiştir.”

“Ülkücülük kutlu bir davadır”
“15 Temmuz sürecinde ve devamında bizler de Bayburt’ta hiçbir siyasi kaygı, beklenti ve çıkar gözetmeden bütün siyasi partilerle birlikte milli irade etrafında birleşerek halkımızla bütünleştik. Ülkücülük kutlu bir davadır. Ülkücüler büyük Türk Milletinin istikbali için her zaman bedele ödemekten geri durmamıştır. Bu bedel can ile ödenecek ise şehadetten kaçmamıştır. Milleti ve devleti uğrunda 12 Eylül öncesinde 5 bin ülkücüyü şehit vermiş, mensupları idam edilmiş, hapislere atılmıştır. Bizim ideolojimizin temelinde her zaman önce ülkem ve milletim sonra partim olmuştur.”

Anayasa desteği ve Bahçeli’yi eleştirenler

“Açıkça belirtmek isterim ki 15 Temmuz süreci ve sonrasında şu anda mecliste kabul edilen yeni anayasa değişikliğine partimizin verdiği destek devlette var olan fiili durumun hukuki duruma kavuşturulmasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi bu süreçte ne iktidar ortağı olmuştur ne de kendisinin böyle bir istek ve beklentisi olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi devletinin ve milletinin faydasına olan her konuda geçmişte olduğu gibi gelecekte de devletinin yanında yer alacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Devletimizin bu gün içerisinde bulunduğu şartlar ortadadır. Kendilerini ülkücü zanneden ancak oğlu işe girmediği için, kendisi müdür olamadığı için, tayin ve terfi yaptıramadığı için, ihale alamadığı için Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli ve teşkilatlarını eleştiren, yerden yere vuranlara bir kez daha sesleniyorum. Şehitlerimizin aziz hatırası ile yaşayan, varlığını Türk Devletine adamış Milliyetçi Hareket Partisi’nde bu beklentiler maalesef karşılanamayacaktır. Bu beklenti sahipleri bilmelidirler ki Ülkücü Hareket şahsi çıkarların önde geldiği bir hareket değildir. Sizler şahsi ikbal ve çıkarlarınızı gerçekleştireceğiniz yerlere gidin. Bu sizler için bir umut Milliyetçi Hareket Partisi için bir kurtuluş ve temizlik olacaktır. Yürümezsek hak yolda, erimezsek hak yolda, çürümezsek hak yolda, gök girsin, kızıl çıksın. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

Yorumlar (37)

hamit 7 Yıl Önce

başkan 12 senede Bayburt'ta ne gibi bir icraat gösterdinizde şimdi ülkücülere ahkam kesiyorsunuz.Bırakın Allah aşkına,sen boşversene sana başkanım desinler reis desinler git masanda egonu tatmin et bırak bu işleri.7 haziranda siyaset dersini almadınız mı hala .

orhan 7 Yıl Önce

Burhan kuzu mhp kapanacak dedi gıkınız çıkmadı ne teşkilatmış be

hasan 7 Yıl Önce

Halami devlet dusmanligi devleti birterorisler sevmedi bir de sizler niye acaba

Yüzbaşı 7 Yıl Önce

Metin yazarınız sizi fena halde tuzağa düşürmüş sayın seçilmemiş başkan. 1. MHP ne oy veren insanların da işe,aşa ihtiyacı vardır. Bu hükumet ile olmayacağı aşikardır. 2. MHP şu anda milletin ihtiyacı olan bir anayasa değişikliği için değil,anayasal suç işlediğini söylediğiniz bir tek kişi için çırpınmamtadır. 3. MHP,mhp'lilerin ikbalini bırakmış, sayın cumhurbaşkanının ikbali için uğraşır hale mi gelmiştir. Evet MHP hiç kimsenin şahsi ikbali için heder edilmemelidir.Bir yandan suç işlemeye kılıf ararken diğer yandan mhp lilere devlet için diyerek nasıl izah edecesiniz? 4.

Halil akdağ 7 Yıl Önce

Meşruiyetini ve güvenirliğini kaybetmiş işgalci güruh asıl siz ikbalinizi akp de buldunuz bizide oraya sürüklemeyin !!

atanmis baskana 7 Yıl Önce

Ulan sizin yuzunuzden 25 senedir hizmet ettiğimiz partinin kapisinindan gecmiyoruz cebimizde olan paramizida arabamiza tüp koyup köy köy dolisip secim kampanyalrina katildik inanin suan hale ahirlardan bok dokuyoruz

celal aygun 7 Yıl Önce

Hamit bey reislik bakkalda satilmiyor bir ben kendimi bildim bileli mhp nin as elamani mhp denince ilk akla gelen kisi o elestirdigin sana gelince sanal alemde kral kesilirsiniz kimliginizi dahi aciklayamazsiniz parti binasinin yolunu tanimazsiniz ancak buralarda kulhan beyligi yaparsiniz zavallilar

ALOŞ 7 Yıl Önce

15 temmuz darbe girişimine herkes karşı çıkmıştır. Devlet Bahçeli ve atanan başkan 15 temmuz kalleşliğinin arkasına gizlenip her ortamda bu darbe girişimini kullanması pek uygun değil. Belirttikleri gibi "devlette var olan fiili durumun hukuki duruma kavuşturulmasıdır." işi aslında Sayın Bahçeli ve arkadaşları tersini uygulasalardı daha makul karşılanırdı. Eğer fiili durum hukuk dışı ise neden suça ortak olmuşlardır. Kısacası doğru söyleyenlere söverek döverek davranırsanız önümüzdeki seçimlerde yeriniz Meclis dışı olacaktır. Başkan dövmez kanat gerer. Politikacı uysal olmalı hoşgörülü olmalıdır. Ama bu atanan İl Başkanı millete sövmekte, nereden cesaret alarak kovmaktadır. Devlet Bahçeli nin atadığı adam demek herşeyi özetliyor.

harun saka 7 Yıl Önce

Halil akdag sen fetonun usakligini yapiyordun senin mhp le isinne anlayalim bir soz vardir dinime sogen bari musluman olsa adamsan yuregin varsa ulkucuysen yarin baskanin yanina git elestirilerini yuzune adan gibi soylede sana adam diyim

harun saka 7 Yıl Önce

Halil akdag sen fetonun usakligini yapiyordun senin mhp le isinne anlayalim bir soz vardir dinime sogen bari musluman olsa adamsan yuregin varsa ulkucuysen yarin baskanin yanina git elestirilerini yuzune adan gibi soylede sana adam diyim

talip 7 Yıl Önce

Atanmis baska basligiyla yazan zat o kardesimiz atanan il baskani da sen nesin kendin soyluyorsun bok dokuyorim hala diyiyorsun mhp den beklentin neydide olmadida sizliyorsun ha birde bu atanmis baskan dedigin zat senin yasin kadar baskanlik yapti mhp deilce il myk da

Vatandaş 7 Yıl Önce

Bekir başkan yandaslarinla beraber 1 kasımda başkan olduğunuz partiyi kayıp ettirmek için cirpindiginizi çevre iller bile biliyor aynı akşam siz hariç akp konvoyunda gorundunuz şimdi yine mhp duygularınız mi kabardı.bahcali bile koltuk cikarina akp ye yanasti başkan. .. millet eski millet değil. ..

Başaran 7 Yıl Önce

Bu dil nefret dili bu dil ayrıştırma ülküçüyü ülkücüye kin ve nefrete sevketmek ve birbirine kırdırma dili. bu annayıştan iyilik ve rahmet doğmaz.

Binali 7 Yıl Önce

Ak Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çok sert ifadelerle yüklendi. "SİYASETİN ZAVALLISI" Ünal, “Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor. Devlet Bahçeli’yi önümüzdeki günlerde Sayın Cumhurbaşkanı ve ailesine ettiği tüm hakaretlerden dolayı bin pişman göreceğiz. Devlet Bahçeli koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek. Aksi takdirde HDP’li bakanlara da MHP’li bakan denir. MHP’lilerin Genel Başkanı dahil çoğu Türkçe’yi düzgün konuşamıyor, yazamıyor. Nezaket, üslup, letafet, zerafet kadar dil bilgisi de sıfır” dedi. Bu adamlara birde başkanlık yolumu açacağız.

ALİ 7 Yıl Önce

bazı yorumcular olumlu bazıları olumsuz yazmış ben sadece şunu yazmak istiyorum vatan namustur namusun tavizi olmaz vatan sevgisi imandandır sıkıntısı olan yamuklar bu vatanı terk etsin devlet bey 15 temmuz adam gibi durmuş vatanımız yani namus kavramından anlayan herkesin namusunu kurtarmıştır eğer 15 temmuz darbe girişimi gerçekleşseydi ABD bu ülkeyi yönetmeye kalktığında dahamı iyi olacaktı o kuş beyinli vatan ve namus kavramından anlamayanlar iyi anlamalı zaman parti zamanı değil zaman ülkeyi kurtarma zamanı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

hoca efendi 7 Yıl Önce

çoksert sertçıktı sert baktı 10 yıldır mhpde boşalan her koltuğa dosya hazırlayı ankarada nefes alıp oturan bu zatın bakın bakalım bir tane proje içeren olumlu ılımlı birliştirici bir metni varmı. yok .. 15 temmuzun arkasına sığınıp popüler siyasetle kendi şehsi gemilerini yol aladırmaktan başka dertleri olmadı. sorun anayasa paketinde ne var vAllahi bilmez. bahçeli desinki kürdistan kurulmalı vAllahi evet der koltuk gitmesin diye.. ülkücülerin yüzde 90ı hayır diyor sen neyin reklamını yapıyorsun kimin adına açıklama yapıyorsunuz.

az gave içmedükk 7 Yıl Önce

mustafa canlı da muhalif sabah akşam anlatıyordun şöyle kankam böyle arkadaşım ne desem yapıyor uçağa beraber bindikte uçağı kaçırdıkta ben bayana dedimki bu koskaoca belediye başkanı ben koskoca il başkanı bir uçağa binemedik ha ha ha ee ne oldu o damı şahsi ikbal peşinde mustafacıma bu söylediğini ileteceğim:))))

deniz 7 Yıl Önce

vay be..beni ikna etti,

hamit 7 Yıl Önce

celal aygün denilen zat /seçimle gelen il başkanının icraatı ortadadır.Tepeden inme şekilci il başkanıda senin gibi güruhu temsil eder ancak.neden diğer yazdıklarım değilde reis lafı battı çünkü hala şekilci ve boş adamlarsınız varlığınız bize yük.git başkanınla kale parkta particilik oyna

ÇAGLAR 7 Yıl Önce

MHP YI DE SİZE BIRAKTIK AKP YIDE SİZLERE BIRAKTIK YILLARCA HIRSIZDAN YOLSUZ DAN TÜRKÜM DEMEYI BECEREMEYEN ZATTAN HESAP SARACAGIM DIYE MEYDANLARI TITRETEN BAHÇELİ NE OLDUDA BU ZATTAN HESAP SORMAYI BIRAKIN KANUN DIŞI İŞLERINE DESTEK ÇIKIYOR BIZ BUNU SÖYLU YORUZ BAŞKAN AL SANA KALSIN MHP NEFRET ETIK SAYENIZDEEEE

Cumhurun sesi 7 Yıl Önce

Mhp'de kendi deyimiyle 150 delegesi olan, (yine kendi deyimleriyle asker delegesi )olan. Başkan olarak girdiği hiçbir seçimde mhp nin başarısını sağlayamayan sayın başkan. Birleşip birlikte yazdığınız metinde ülkücüleri ikbal peşinden koşmakla suçluyorsunuz. Ama ülkücü hareketi cumhurbaşkanının ikbali için kullanmaya kalkıyorsunuz. Bir hatırlatmada bulunalım. Mhp ye aday olarak Yahya beyi getirmiştiniz.Çok ta kıymetli bir insan. Aradan zaman geçti mhp iktidar ortağı oldu. Sizde Yahya bey vasıtasıyla ülkücü hareketi kullanarak ortağınızı telekoma yerleştirdiniz.size var başkasına yok. :) Ayıptır boyunuzdan büyük laflar etmeyin.

Mehmet çelebi 7 Yıl Önce

Abunnarı okuyan vatandaş sana niye oy versin. Gelçi senin liderin zaten bize oy verip bizi uğraştırmayın diyiyor sende haklısın başkan

Barış 7 Yıl Önce

çok büyük laf etmiş başkan. Bakışda on numara. Ele bakmışki dersen döyecek. Çok korttum ben usul usul gidirem. Şaka yav şaka az kaldı otur orda biraz daha egonu tatmin et. Şurda ne kaldı partiyi tarihe gömmeze.. oturur annadursuz gene.

Selami 7 Yıl Önce

Gittiniz koyun birinde propaganda yapıyorsunuz. Köylü bahceliyi sevmiyor. E bizi seçin onuda değişelim diyorsunuz.(şahsınız değil ekibiniz için yazdım). Ne oldu şimdi lidere sahip çıkmaya çalışıyorsunuz. Bünyamin bey mecliste demişti. Sizde tayyip beyi seviyorsunuz. Bari ülkücülük rolleri yapmayın. Zaten üzerinizde durmuyor.

salim 7 Yıl Önce

Vah beni vah masAllah ne yorumlar yaparmis benim ulkucu kardeslerim hepsi bos sokak ahzi sizlermi bu vatani kurtaracaksiniz mahalle karilari gibi dedikoduyla fitnrlikle cahillikle ayiptir yapmayin kuculmeyin ......

H.ALİ 7 Yıl Önce

BİZİM İÇİN BAHÇELİ BİTMİŞTİR. ARTIK ETRAFINDAKİLERLE BERABER ÇALAR OYNARSINIZ. ÜLKÜCÜLERE VE MİLLİYETÇİLERE YAPMADIKLARI HAKARETİ BIRAKMAYANLARLA BİZİM İŞİMİZ OLAMAZ. OYUMUZ HAYIRDIR. BU BÖYLE BİLİNE.

Ulubatlı 7 Yıl Önce

Bakıyorum yorumlara da hep ülkücülük le problemi olanlar sallamış durmuş,yok bahçeli bitmiştir.yok bahçeli ak partinin dümenine girmiştir.ne bekliyordunuz chp hdp nin dümenine mi girseydi.15 temmuzda devletin milletin yanında olmuştur.fetonun dümenine mi girseydi...hükümetin yanında demiyorum.devletin yanında olmuştur...Devlet ele geçirselerdi ihanetcilere fırsat doğar akşenerin yurtta sulh cihanda sulh parolası ihanet bildirisi gerçekleşir 15 temmuzda başbakan olacağım boşu mı demişti yani....sebepsiz hiçbir şey olmuyor... bu millet ASİL EVLATLARI nerde duracağını bilir..çatlak sesler oluyor olsun...herkez fıtratının gereğini yapıyor...Bu devlet BÖLÜNÜRSE ALLAH fırsat vermesin ne öğündüğünüz A PARTİSİ NE B PARTİSİ NE DE Z YE KADAR PARTİ KALIR...

H.ALİ 7 Yıl Önce

BİRİLERİ ÇIKIP ÜLKÜCÜLERDEN ÖZÜR DİLEMEDİKTEN SONRA BİZİM KİNİMİZ BİTMEYECEKTİR. SAHTE MÜCAHİTLER 1980 ÖNCESİNDE MASALARIN ALTINA SAKLANIP MÜCAHİTLİK YAPARKEN, VATAN HAİNİ SATILMIŞ KOMÜNİST KÖPEKLER TARAFINDAN VURULARAK ŞEHİT EDİLEN ÜLKÜCÜLER CAN VERDİLER. ÜÇ KURUŞA BEŞ KÖFTE YOK. 15 TEMMUZ DA TÜRK MİLLETİNİN ASİL EVLATLARI TANKLARIN ÖNÜNE ÇIKARKEN BİRİLERİ DE KÖŞE BUCAK KAÇTILAR. KURU KURUYA MÜCAHİT OLUNMUYOR. GEREKİRSE ÜLKÜCÜLER GİBİ, GÜNEYDOĞUDA ŞEHİT OLAN VATAN EVLATLARI GİBİ ŞEHİT OLACAKSIN. EVLERE PARA KASALARINI DOLDURMAYACAKSIN. TEKRAR SÖYLÜYORUM BAŞTA RUHİ KILIÇKIRAN ABİMİZ VE DARAĞACINDA CANINI VEREN ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİNE İHANET EDEMEYİZ.

senelkeles 7 Yıl Önce

Bursa dan saygı ve selamlar sayın il başkanım. Varsın karşı olanlar olsun güneş balçıkla sıvanmaz. Ancak sesiz kalmami da elbet düşünülemez. Biz ı anandır hemde sek ve şüphesiz. İmanımızı Kararımızı kalabalıkların çoğunluk görüntüsünden değil ufkumuzu erdiği ruhtan alırız

ülkücü 7 Yıl Önce

Bayburt ta MHP nin potansiyeli vardır ve heeep olacaktır. Bayburt Milliyetçiliğin ve Muhafazakarlığın KALESİDİR ANCAK MHP nin Bayburt ta neden bir arpa boyu yol alamadığının en büyük nedeni sensin Bekir Kasap..Sen MHP için çok ama çok büyük bir TALİHSİZLİKSİN..ve senin bu Partiye verdiğin zararı inan terör örgütü bile veremezdi.. ben sehen daha ne diyim..

yavuz 7 Yıl Önce

Vah zavallilar vah siz zannediyotsunuzki iyi seyler yazdiniz sadece basitliginizi acizliginizi belirymissiniz il baskani cok hakli demis sizin gibi lerle yol yurunmez

ALOŞ 7 Yıl Önce

Devlet Bahçelinin yanındakilerin çektiği yağ gibi sende atanan ve seçimden korkan başkana YAĞ YAĞ çekmeyi öğrenmişsin. Aslında bu başkanda Milliyetçilik ruhu olsa idi onu oraya atadıkları zaman kabul etmez ve onu atayana demeliydi ki Sayın Genel başkan Devlet Bahçeli delege seni istemiyor başkanlık seçimini yap da o zaman aday olalım ve seçilelim demek düşerken sanki hazıra konma yapmış gibi şimdide fiiliyatı hukuka uydurmayı savunarak Milliyetçiliği-devletçiliği-Ülkücülük ile dalga geçer pozisyonunda. Kardeşim iş hukuka uymuyorsa onu kabul etmek değil onu ağıza almak ne Kurana sığar ne de başka dinlere. Başka ne diyeyim. Allah size akıl versin dahi diyemiyorum. Allah size artık bakmaz gibi

bayburtlu ülķücü 7 Yıl Önce

Delege ile gelmeyen atama ile koltuğa oturan il başkanlığı döneminde en ağır farkları yiyen beyfendi acaba sizi bayburt genelinde kim tanıyor ancak açıklama yapma uzmanisiniz

haşimi 7 Yıl Önce

İsinz gücünüz siyaset adam doğru söylüyor.ayrica bayburta buzamana kadar kim başta olan partinin il başkanlığını bilmem şu başkanlığı bilmem ne üyeliği yaptıysa hep ya birinin ayağını kaydrdilar birilerini zenginken daha zengin yaptılar çukmalarını doldurdulardayimin oğlu amcmin oğlu bilmem bunun oğlu şunun kizini ise soktular gerçek ihtiyaçli olanlari saf dışı bıraktılar yalanmi sizce akıllı olmak gerek dava vatan ezan bayrak davasıdır bırakın amcanizn oglunubrakin cukkalarinizi bırakın bilmem onu bunu zengin etmeyi artik ama birgün gün gelir mal varlığınız neydi ne oldu diye sorgulanacaksiz bu dunyadaheee

Ozan 7 Yıl Önce

Başkanlığı Bahçeli istedi AKP kolları sıvadı ve Anayasa değişikliği şimdi Mecliste. belkide Meclisten geçecek ve Başkanlık yürürlüğe girecek. Siyasette pek kripto fetocu çıkmadı. Herkes temiz. Yıllar sonra seçilecek başkan ya kripto fetocu olursa ne olacak. Herşeyi Başkan belirliyor. Herşeyde söz hakkı var. Nasıl olacak anlayamıyorum. O zaman Sayın Devlet Bahçeli acaba kendini nasıl savunacak. Bu konularda kimseden ses yok.

acem 7 Yıl Önce

MHP iktidardamıki insanların mhp den çıkarı olsun,hdp 80 milletvekili almış sen 40 milletvekilini zor çıkarmışın,genel merkezin politikalarının halk da karşılığı yok,oraya seçimle gelmiş gibi halka demokrasi dersi veriyorsun,önce parti içi demokrasiyi sağla mhp iktidar olamaz elinizdeki mv bile 1 kasımda kaptırdınız konuşmayın çalışın

ALİ 7 Yıl Önce

EN AĞRIMA GİDENDE NEDİR BİLİYORMUSUNUZ. HAZİRAN SEÇİMLERİNDEN SONRA MHP SIRALARININ SOL TARAFINDA OTURAN VE ONLARI FUL OLARAK GÖREN BECERİKSİZ YÜZÜNDEN AĞUSTOS BÖCEĞİ MİSALİ 5 AY SAZ ÇALIP OYNAYARAK, DOĞRU DÜRÜST BİR MİTİNG YAPMADAN SEÇİME GİDELİM DİYEREK 80 MV.DEN 40'A DÜŞEREK FUL DEDİKLERİMİZİN OTURDUĞU MECLİSİN EN SONUNDA OTURULMASINA EN BÜYÜK SEBEP OLAN PALAVRACI BAHÇECİ DEĞİLMİDİR.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.