Bayburt Postası

Burç: "Aydıntepe'deki yolsuzluğu belgeyle ispat ederim"

Partiler

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, Türk Dünyası Parkı'nda bir basın açıklaması yaptı.

Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, Türk Dünyası Parkı'nda bir basın açıklaması yaptı. Ülke gündemine değinen ve koalisyon görüşmeleri ile erken seçim konularında AK Parti'ye sert ifadelerle yüklenen Burç, Aydıntepe'de adının yolsuzluğa karıştığını iddia ettiği Milli Eğitim Müdürü'nün ise, Bayburt Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı'na atandığını belirtti.
7 Haziran seçimlerinde Bayburt'ta kamu kurum müdürlerinin AK Parti adayını karşıladığını, basın yoluyla suç duyurusunda bulunmasına rağmen hiç bir işlem yapılmadığını söyleyen Burç, Aydıntepe'deki yaşanan yolsuzluğu da belgelerle ispat etmeye hazır olduğunu kaydetti.

Partililerin katıldığı basın açıklamasında konuşan Burç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun yandaş medya aracılığıyla erken seçimi dile getirdiklerini ve oy , "Liderimiz hiçbir ön şart olmadan da Davutoğlu’yla görüşse AKP’nin emanetçi Genel Başkanı, aldığı emir üzere mutlaka koalisyon ihtimalini boşa çıkaracak bir bahane bulacaktı" dedi.

Burç, şu açıklamayı yaptı:

"Türk milliyetçileri BOP planına engel"
"Bir süredir pusuda bekleyen havuz medyası, koalisyon görüşmeleri tamamlanır tamamlanmaz seçim stratejisi doğrultusunda MHP tabanına yönelik algı operasyonlarına başlamıştır. CIA Başkanı Brennan, "Şu MHP öğretisi başlı başına bir vaka. Türk milliyetçileri BOP planına engel. MHP ve ülkücü öğretmenin kontrol edilmesi gerekli. Ülkücüler tasfiye edilmelidir" diyerek zehrini akıtmıştır."

"Olayı belgelerle ispat etmeye hazırım"
"İktidardan beslenen bürokratlar MHP Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli'yi eleştirmiştir. Doğrundan hakaret kastıyla seçilmiş aşağılayıcı ifadeler kullanmaya başlamışlardır. Kurum müdürleri, amirleri resmi araçlarla seçimlere AKP'li milletvekili adaylarını karşılamış birlikte seçim çalışmalarına katılmışlardır. Bizim MHP olarak basında suç duyurusu yapmamıza rağmen hiçbir adli ve idari soruşturma başlatılmamıştır. Aydıntepe İlçe Milli Eğitim'de yapılan yolsuzlukların ve ihalelerin üstü kapatılmış, ihale yolsuzluğuna karışan İlçe Milli Eğitim Müdürü terfi ettirilerek Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığına ataması yapılmıştır. Adaletli, dürüst, çalışkan, halkın sevdiği Aydıntepe mülki amirinin ise hakkında soruşturma başlatılacağı bilgilerine ulaşılmıştır. Biz MHP olarak particilik değil her zaman doğrunun, haklının, adaletlinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yetkili Cumhuriyet savcılarından olaya haksızlığa adaletsizliğe el koymalarını canı gönülden arzuluyoruz. Bayburtlu hemşerilerimize kamuoyunu bilgilendirmeyi bir vazife sayıyoruz. Biz olayı belgelerle ispat etmeye hazır olduğumuzu yetkililere duyuruyoruz."

"Çözüm süreci safsatasıyla PKK güçlendirilmiştir"
"Ayrıca 7 Haziran seçimlerinde iktidarı kaybeden AKP yenilgiyi kabullenememiştir. Çözüm süresince Barzani Türkiye’ye geldiğinde AKP’liler 'Türkiye seninle gurur duyuyor' diye slogan atmışlarıdır. Bakın gurur duyduğunuz Barzani’nin hava durumu bülteninde Sivas’a kadar bizim diyorlar. Türk Milletinin iradesine karşı gelinmiş çözüm süreci safsatasıyla PKK güçlendirilmiştir."

"Erken seçimi ortaya atan Davutoğlu'dur"
"Şimdi ise yandaş medyayla bir erken seçim tercihini ortaya atmışlardır. Erken seçim tercihini ilk önce ortaya atan seçim akşamı balkon konuşmasında Sayın Davutoğlu’dur. Bütün kamuoyunun malumudur ki erken seçim tercihi, Türkiye’yi bir erken veya yeniden seçime götürme stratejisi Tayyip Erdoğan’ın sevk idaresinde 7 Haziran gecesinden itibaren erken seçime yönlendirilmiş ve odaklanmıştır. Sayın Ahmet Davutoğlu da mecburen bu stratejiyi adım adım uygulamıştır. Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile son koalisyon görüşmesinin ardından: “Erken seçim tek ihtimal haline gelmiştir diyebiliriz” tarzında açıklama yapmıştır. Daha MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya gelmeden yapılan bu açıklama, AKP Genel Başkanının asıl niyetini ve misyonunu ortaya koymaktadır. Yani Davutoğlu’nun MHP lideri ile yaptığı görüşme, halk tabiriyle vatandaşın sakalının altından geçmektir. Dostlar alışverişte görsün diye gerçekleştirilmiştir ve tamamen seçmenin algısına dönüktür. Yandaş yazar ve televizyon programcılarının bu konudaki yorumları da bu algıyı pekiştirme, bütün vebali MHP'nin sırtına yükleyerek kararsız ve küskün seçmeni AKP’ye yönlendirme amaçlıdır."

"TRT, AKP’ye hizmetkar olmuştur"
"Hükümetin borazanı TRT bile haberlerinde MHP’nin bütün koalisyon seçeneklerine kapıyı kapattığını belirterek büyük bir rezalete daha imza atmıştır. TRT'de Erdoğan'ın erken seçim stratejisini uygulamaya amade ve AKP’ye hizmetkar olmuştur. TRT'yi yönetenler, bunları bir kenara yazdığımızı unutmamalıdırlar. AKP’nin fiili lideri Tayyip Erdoğan, yenilen pehlivan güreşe doymaz misali bir kez daha çoğunluğu sağlar mıyım düşüncesiyle hareket etmektedir. Bu çerçevede AKP’nin sözde terörle mücadelesi de göz boyamaya yöneliktir. Erdoğan ve emrindeki AKP terörle mücadeleye çözüm sürecine verdikleri kadar önem vermemektedir. Çözüm sürecini hayata geçirmek için kapsamlı bir proje uygulanmış, yasalar kararnameler çıkarılmış, yasa değişiklikleri yapılmış, sosyal projeler hayata geçirilmiş, hepsinden de dikkat çekici olarak canavar kuzu postuna sarılarak pazara çıkarılmıştır. Buna karşılık son günlerdeki göstermelik terörle mücadeledeyse sadece güvenlik güçlerimiz plansız, programsız ve istihbaratsız şekilde teröristlerin üzerine sevk edilmiştir. Çok fazla şehit verilmesinin başta gelen sebebi de hükümetin bu affedilmez hovardalığıdır."

"MHP şartsız da görüşse olmayacaktı"
"Ne yazık ki mesele çok açık ve durum çok acıdır: Erdoğan'ın amacı, erken seçimde daha fazla oy avlayabilmektir. Erdoğan’ın, güvenlik güçlerimizin kanı, halkın canı pahasına bu yolu denemeyi aklına koyduğu ortadadır. Millet, sandıkta bunun hesabını soracaktır. AKP’nin çözüm sürecinin hikâyesi, eşeği boyayarak pazarda satan sahtekâr tüccarın hikâyesidir. Oysa terörle mücadele sosyal, ekonomik, siyasi, kültürel ve askeri boyutlarıyla çok kapsamlı bir şekilde ele alınması gereken bir hayati konudur. Yandaş yazarlar “MHP koalisyon seçeneğinin kapısını hiç aralamadı” iddiasını tekrarlayıp durmakta, olmayacak duaya amin demedi diye Genel Başkanımızı suçlamaktadır. Hatta MHP’nin koalisyondan kaçtığı iddia edilmektedir. Şimdi bunlara soruyoruz: Koalisyon seçenekleri, bizzat Genel Başkanımızın ağzından defalarca dile getirilmedi mi? Artık erken seçimin öncelikli olmadığını, bir koalisyon hükümeti kurulmasının, olağanüstü ülke şartlarının gereği olduğunu vurgulamadı mı? Ayrıca MHP lideri hiçbir ön şart olmadan da Davutoğlu’yla görüşse AKP’nin emanetçi Genel Başkanı, aldığı emir üzere mutlaka koalisyon ihtimalini boşa çıkaracak bir bahane bulacaktı. AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, hem CHP ile hem de MHP ile görüşmelerinde ipe un sermiştir. Çünkü amaç koalisyon kurmak değil, yeniden seçime gidip ya tutarsa misali yeniden tek başına iktidarı aramaktır. Havuz medyası, koalisyon için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin öne sürdüğü şartları ve bu konudaki net ifadelerini gündeme bile getirmemekte, görmezden gelmektedir. Çünkü bu şartların tartışılıp kamuoyu tarafından yaygın şekilde bilinmesi, işlerine gelmemektedir. Zira vatandaşlar bunu kamilen öğrendikleri takdirde partimizin tutumunda haklı olduğu bir kez daha ortaya çıkacak, çiftlik padişahının sandık oyunu bozulacaktır."

MHP'nin şartları
"Bu arada MHP’nin koalisyon için ortaya koyduğu dört önemli maddeyi yeniden kamuoyuyla paylaşmakta fayda görüyoruz. “Anayasa’nın ilk dört maddesi değiştirilemez. Çözüm süreci eksiksiz ve bahanesiz olarak ortadan kaldırılmalıdır. 17-25 Aralık kapsamındaki rüşvet ve yolsuzluk iddialarının üzerine gidilmelidir. Cumhurbaşkanı anayasal sınırlarına çekilmelidir. Nedir bunlar? Anayasanın ilk dört maddesi, Madde 1.Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir. Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik ,laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Madde 3.Türkiye Devleti ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı bayraktır. Milli Marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır. Madde 4. Anayasanın birinci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile ikinci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez."

"PKK’nın isteklerini kabul et, MHP için koalisyon olmadı de"
"Apo'nun (vatan hainin) PKK'nın şartları ise şöyle : 1- Bana sayın demek suç olmaktan çıkacak. 2- KCK'li tutuklular serbest bırakılacak. 3- Anadille eğitim verilecek. 4- Dağdan inen örgüt üyeleri devlette memur olacak ayrıca devlet kredisi verilecek.5- Kürdistan Özerklik verilecek. 6- Beni de serbest bırakacaksınız. 

Terör örgütüyle müzakere yap Oslo’da PKK ile gizli gizli görüş Şivan Perver ve Barzani’yle Diyarbakır’da kol kola gez Dolmabahçe’de PKK’nın isteklerini kabul et. MHP için koalisyon olmadı de. Çok mu şey istemiştir MHP? Eğer şartları kabul edilseydi MHP’nin kesinlikle koalisyona evet diyeceği niye inkar edilmektedir? Yandaş medya AKP’nin bu şartları kabul etmeme sebeplerini niye gündeme getirmemektedir? AKP’nin koalisyonla ilgili çekinceleri ve tutumu neden masaya yatırılmamaktadır? MHP’nin şartları zülfiyare dokunacağı için AKP’nin buna yanaşmadığı niye yazılıp söylenmemektedir?"

"HDP, MHP yüzünden bakanlık alacak diyeceksiniz"
"AKP Milletvekili Suat Kılıç, "Milliyetçiliği ayaklar altına alın. Andımız ruhu bizde yok hissetmiyorum neden okuyalım" diyor. AKP Milletvekili Hüseyin Çelik, "PKK birkaç Mehmedi şehit etti diye meclis toplanmaz" diyor. Bir diğer AKP Milletvekili Mehmet Metiner, "PKK bağımsız Kürdistan için silah kullandı" diyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "HDP'li hükümetle ulusal güvenlik endişemiz olmaz." Yine Sağlık Başkanı Mehmet Müezzinoğlu ise, "Başkanlık verseydiniz bu günkü olaylar olmazdı" diyor. AKP Milletvekili Yasin Aktay ise, “Devlet göz yumdu PKK 2,5 yıl boyunca silahlandı" diye itiraf ediyor. AKP’nin yalaka basını Sabah Gazetesi "PKK'dan itiraf çözüm sürecinde büyüdük ve organize olduk. PKK 80 ilde silah dağıttı" diye yazıyor. Sonra da HDP, MHP yüzünden bakanlık alacak diyeceksiniz."

"Bu toprakları ihaleyle elde etmedik"


"Biz Anadolu’yu vatanlaştırma konusunda kimseden icazet almadık. İhaleyle elde etmedik. Bağışla sahip olmadık, kimsenin himmetine müracaat etmedik, aman dilenmedik, kan döktük, can verdik, yetim kaldık, gazi olduk ve bir çakıl taşının dahi pazarlık konusu yapılmayacağını asırlar öncesinden muhataplarına ilan ettik. Burasını kader bildik ve yurt yaptık. Vatanımızın her karışını, her insanını aziz bildik. Kanlarıyla destanı, cesaretiyle tarih yazarak bize vatan bırakan tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz eder, ailelerine baş sağlığı dilerim. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Ne mutlu Türküm diyene."

Yorumlar (59)

hasan 9 Yıl Önce

Bir ak Partili olarak bu Aydıntepe olayı bile ak Parti il,ilçe yönetimlerinin görevden alınması için yeterli bir sebeptir. Bu nasıl bir rezalet. Halk bu şahsın memuriyetden atılmasını beklerken adam ödüllendirildi..

Hüseyin YILDIRIM 9 Yıl Önce

BU MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇENLER VE AKLINCA İHTİYACA GÖRE ALGI OLUŞTURAN SOY SORUNLULAR MUTLAK EN KISA ZAMANDA BU VE BENZERİ DURUŞLARIN HESABINI VERECEK'TİR...!! ( AKP ARTIK İYİDEN HADDİNİ AŞMIŞ VE TÜRK MİLLETİNİ DÜNÜNDE HAZIRLADIĞI İHANETİN BU GÜNÜNDE PİMİNİ ÇEKMİŞ YARININDA PATLATMASINA MÜSAADE EDİLMEYECEK KENDİ ELİNDE İNŞALLAH PATLAYACAKTIR. EDİNCE BULANLARDAN OLMASI KAÇINILMAZLAR'DAN OLACAKTIR )

Hasan hasan 9 Yıl Önce

Aydıntepeli olan bu şahsa kumpas kuruldu. Belki de biri de yukarıdaki şahıs. Adı geçen şahıs mahkemeye verildi mi? verildi. Savcı takipsizlik verdi mi verdi. İdari soruşturmada haklılığı ispatlandı mı ispatlandı. Koskoca il başkanı olacak adam belli ki kendisine seçim öncesi kullanacağı birilerini arıyor. Ama nafile deniz bitti. O hasana da söyleyecek sözüm. Haklılığı ispatlanmış bir şahsa nasıl da iftira atıp görevden istifasını istiyor. Hiç sıkılmıyor mu?Ayıp ayıp

hasan delibalta 9 Yıl Önce

Sayin hocam birkere srn il baskanisin hala basin aciklamasinin nerde yapilacagini ogrenememissin

memur 9 Yıl Önce

aydıntepe olayını KAMUSEN temsilcisi Sayın Volkan Bey Bayburta duyurduğunda siz kapatmaya çalışmıyor muydunuz? Şimdi ne oldu? Hayırdır?

misfir 9 Yıl Önce

bu açıklamayı yaparken sanki adalaet temsilcisiymiş gibi açıklıyor.aydıntepede yapılan sadece bu mu yakında başka şeylerde çıkar kokusu. ozaman bakalım böyle açıklama yapacakmısınız

hart... 9 Yıl Önce

İşin aslı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne çöreklenen memur yönetici hizmetli kim varsa baştan sona yenilenmesi gerekir. İlgili kişi AK Parti tarafından korunmaktadır. Bu kişi zamanında AK Partiye karşı bayrak açmış hiç bir zaman oy vermemiş ve vermeyecektirde. Oy vermedi diye cezalandırılsın da demiyoruz sadece amcasının oğlu tarafından korunmasını insanlar içine sindiremiyor suç işlemişse cezasını çekecek işlememişse aklanacak ...

Memur_2 9 Yıl Önce

Senin tutan mi var başkan efendi.ispatla hadi.seçim geliyor ya başlayın hemen akp yi karalamaya.siz geçin bu ayakları beyim

Hasan Hasan 9 Yıl Önce

Adı geçen şahsın şanssızlığı. Amca oğlunun aday olması ilk seçimde Ak Parti içindeki rakip mvekili adayları bu şahıs üzerinden amcasının oğlunu Bayburt mvekili yaptırmadılar. Şimdi anlaşılan MHP bu adamı kullunarak 1Kasımdaki seçimleri kazanmaya çalışıyor. Bu bayat taktikleri o il başkanı kendisine saklasın da gerçekleri görsün. İspat meselesine gelince o il başk olacak adam kendisini anlaşılan yargıç yerine de koymuş. Yani anlaşılan kafası karışık. Gitsin hukuk okusun da yargıç olsun. Ama oldukça da yaşlı görünüyor. Yani bu kafa ile onu da yapamaz. En iyisi il başk bırakarak kendi günahlarının affı için ahirete yönelsin.

Hayri 9 Yıl Önce

Üzgünüm MHP nin yetiştirdğiği milletvekili tarafından korunuyor sizler üzülmelisiniz yapacak başka yorum yok

Bahtiyar 9 Yıl Önce

Sayın MHP İl Başkanı herhalde farkında değilsiniz Aydıntepe İlçe Milli Eğitimde sabahlara kadar çetleşen milli eğitim şefineden,Ne yazıkki bunlar hep sizin eserleriniz olan yolsuzluktan bunun ne farkı var sana soruyorum lütfen acımasız olmayın bence bunların ikisininde bırak görevden ihracını Bayburt' ta yaşamaları bile uygun değil Bunları koruyanlar utansın

mehmet gül 9 Yıl Önce

Paralelci kaymakam şimdide MHP yi mi kullanıyor.Ey MHP li yöneticiler sizde mi kullanılmaya başladınız.

Sait Birgül 9 Yıl Önce

Kendini Memeleketine adayan Projeleriyle Aydıntepeye can veren, bu uğurda bir çok riski göğüsleyen Metin Hocanın aslında yeri gerçekten Milli Eğitim Müdürlüğü değil Meclistir.

Mehmail 9 Yıl Önce

Galiba Metin Bilgin'in başarıları birileri tarafından kıskanılıyor.

İSMAİL 9 Yıl Önce

ARTIK HERALDE MEYVE VEREN AĞAÇ OLGUNLAŞTI.TAŞLANMASI GEREK.

İSMAİL 9 Yıl Önce

MHP YÖNETİCİLERİ AZ AKILLI OLSA BAĞIMSIZ ADAY OLARAK TEK BAŞINA 500 OY ALAN ADAMLA BU SEÇİM DÖNEMİNDE UĞRAŞMAZLAR.

İSMAİL 9 Yıl Önce

AYDINTEPENİN YETİŞTİRDİĞİ EN DÜZGÜN VE ALÇAK GÖNÜLLÜ İDVE MİLLİ EĞİTİMDE AYDINTEPE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSLLUK İMTİHANINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARMIŞTIR.

LEKE AT İZİ KALSIN 9 Yıl Önce

LEKE AT İZİ KALSIN SİYASETİ ARTIK BU MEMLEKETTE KİMSE TARAFINDAN DİKKATE ALINMIYOR.

yağmur 9 Yıl Önce

Ben Metin Hocanın öğrencisiyim.Okulda kalemimizi, silgimizi bile kendi parasıyla alır bize veriridi.Hocamızı biz iyi tanıyoruz.Birilerinin siyasi amaçlarına alet olmayız.

pusat 9 Yıl Önce

dediğiniz şahıs siyasiler tarafından korumaya alınımştır belgelerle bütün herşey ortadadır şimdi bu olayın üzerine gidenler paralelcı olur kimin kiminle ne ilişkisi var onlarda ortada Mhp siyasi rant hesabı yaparak bişeyleri sus pus olarak sümen altı etmez kim bvu memleketin kuruş hakkını yemişse hesabını verecek İl başkanında nerde açıklama yapacağını kimse öğretmesin

coşkun 9 Yıl Önce

Güneş balçıkla sıvanmaz.Bu boş laflarla gündemi lütfen meşgul etmeyelim.Birbirinizle uğraşmayı bırakın.

yok öyle.yağma hasan böreği 9 Yıl Önce

seçim geldi vıy vıylar aldı.hdpye bakanlık yolunu açan MHP değil mi? bırakın onu 7 haziran da cici çocuk seloya bir eleştiriniz oldu mu? bırakın kuru gürültüyü memlekete ne ürettiniz.akp ye chp ile hükümet kur diyip fırsatçılık yapan hdp ye bile hükümet olmasını canı gönülden isteyen bir MHP var. yalan mı? siz secime eğlence olsun diye girdiniz millette sizinle eğlenecek.hiç bir şey yapmadan oy aldığınız günler geride kaldı şimdi bir şey yaptınız hdp ye o fırsatı verdiniz bu millet bunuda yazdı bir kenara...unutmayın

salim 9 Yıl Önce

klasik süleyman burc siyaseti.kirli siyaset yani.

selami birgül 9 Yıl Önce

gerçek isim kullanın da kım kım bilelim hele Allah etmesin belediye başkanı olsa aydıntepe gitmişti

selami birgül 9 Yıl Önce

ne kadar yalaka var hele bi ismi nizi yazın da görelim kım kımım nesi hasanı huseyını bırakın aydıntepelı herkez tanınıyor ha ıspat ısteyen varsa mhp veya akp açıklama yapmış o daha devenın kulağı adliyede evraklar var davalar devam edıyor suçsuzluk kareınesı var önce bir isminicismini doğru yazın erkek gıbı sonra yorum yapın kı cevap vereyım aydıntepede bunları duymamış gibi camiden gelmeyın aydıntepe yaklaşık 1 yıldır yolsuzluk hırsızlık sahte ıhale geceyarısı kumpasları ile çalkalanırken sankı hepınız safdınız burada yorum yapanlar ısmını yazın hepınız ordaıdınız 3 -5 kışı yazmış kılavyeden yazmak kolay aksama gelın merkez parka ben bakın neler anlatacağım hepsı aslında sızın bıldıklerınız

seyfettin 9 Yıl Önce

gülünç olmayın :)

selami birgül 9 Yıl Önce

hasan hasan sen avukatsın sanırım ismini gizlemede neler bıldığını bılelım kımın nesı kanıtlamış kumpası kuran kumpasamı gelmiş gel sana ızah edeyımde başkasının dedıklerı ile dolma lafla ahkam kesme

selami birgül 9 Yıl Önce

bahsedılen kışı ellı yalanı ayak uzerı söyluyor herşeyı dalavere

selami birgül 9 Yıl Önce

bahtıyar herkımsen gızlı yalancısın senın neyınle çetleştişef gece geçmışınde adlıyelerde NAMUSSUZLUKTAN YATAN KIŞILERLE KAMERA KAYDI ELIMDE savunduğun adamın gece 8 de resmı daırede buluştuğu ve o şefe kumpas başlattığı aşıkar sen şefın evındemısın yada sef sızdemı yatıyorda gece çet yaptığını bılıyorsun şef 8 de evden çıkmaz erkek gıbı olun ıftıra tmayın bak ben adımı yazdın sızde yazında dogru dedıyınız anlaşılsın sahte ısımle yok kaymakam öle yok şef böle bunlar tamda bahsedılen kışının yaptıgı işler ben dıyorum kı burada hepsı metın bılgını9n yorumları değısık ısimle yada yanındakı 5 kışı en fazla çevırın yazın yalan sızın ruhunuzda var

fedai 9 Yıl Önce

kaymakam için kullandığınız ifadelere dikkat etmenizi tavsiye eder Türk ceza kanununun ilgili maddesi gereğince hakkınızda suç duyurusunda bulunulacağınızı tarafınıza bildiririz.

selami birgül 9 Yıl Önce

burada aydıntepelı isim yok hepsı sahte yada bir iki kişi degışık ısımle yazıyor hasan hasan hangı davadan aklanmış tehgahlardan mı o dava bakın kımlerı yakacak jandarma tutanağı davada var ıkıkışının ifadesı var sonradan 2 kez değışen ifade o davanın evrakları şuan savcıda avukatta muakık kapattı savcı degıl

Temel ERASLAN 9 Yıl Önce

Sayın Aydıntepeli Arkadaşlarım lütfen işin dozunu kaçırmayalım herkes kendi işene baksın

metin bilgin 9 Yıl Önce

Arkadaşlar birbirinizi boş şeylerle kırmayın.Kimse işin aslını bilmeden yorum yapmasın.Devletin hakimi var savcısı var.Biz aydıntepeliler olarak birbirimizi kısır çekişmelerle yemeyelim.Cenabı hak kim haksızsa onu görüyor.Benim üzerimden hemşerilerimin bir birlerini kırmalarını rahatsız etmeleri beni rahatsız ediyor.Biz düğünümüzde cenazemizde hep bir araya geliyoruz.Kin tohumları ekmeyin.Ben bana taş atana gül atıyorum.Beni sevenler lütfen kimseyi rahatsız etmesin.Olumlu veya olumsuz yorum yapanların hepsine tatlı ısmarlayacağım.Sevgilerimle.

Metin Bilgin 9 Yıl Önce

Kıymetli Saygıdeğer hemşerilerim Enerjimizi boş şeylerle heder etmeyelim.Hz Ömer gibi benim günahımı kim alıyorsa ona bir tepsi baklava göndereceğim.Güzel ilçemin güzel insanları siyaseti bir tarafa bırakalım.Bu dünya kimseye kalmaz.Bize hüsnü zan beslemek düşer.Ben hiçbir zaman iyi niyetimi kaybetmedim.Bana güzel ilçemin insanları 500 oy vererek onurlandırdılar.Benim ilçemden kötü insan çıkmaz.Günlük hırslarla hareket etmek yanlış olur.Beni eleştirenler bilsinler ki başları dara düşünce ilkönce yanlarında ben olacağım.Bir müslümana ancak böyle yapmak düşer.Ayrıştırmaya hayır birleştirmeye evet.Fitne uykudadır.Uyandırana lanet olsun buyurmuş Serveri Kainat.Onun için seviyeyi düşürmek bize yakışmaz.

Mehmet CİVAN 9 Yıl Önce

Ben Aydıntepe de görev yapmış bir polisin çocuğuyum.Metin Hocanın öğrencisiyim.Babam bana harçlık vermezken bana harçlık verirdi.Bana verdiği ufukla şu an birşirketin üs düzey yöneticisiyim 25 bin TL Maaş alıyorum.Hakkında haber yapıldığını görünce şaşırdım.Böyle kaliteli insana kendi insanları sahip çıkmıyorsa ben yanıma alacağım hocamı.15 bin Tl de maaş öneriyorum.Ama hocamın açıklamasını burdan okuduğumda duygulandım.Ne zaman insanları tanıyacağız.

aydıntepe'li 9 Yıl Önce

çok yazık aydıntepe'ye, bu işin tek suçlusu (sahte işler uzmanı doracanlar) metin hoca kurtulamaz onlardan, yak deseler MEB' i yakar gözünü kırpmadan. müslümanlık uğruna insanları mahvettiler.

güngör 9 Yıl Önce

17-25 i ört bas edenler bunuda ört bas etmenin derdinde aydıntepeliler herşeyi yakından biliyor mhp bu açıklamayı olayı tam kesinleştirdikten sonra yaptığı ortada

aydıntepeli 9 Yıl Önce

kıymetli aydıntepelıler .gün birlik zamanı dır.kim aydıntepe ye zarar veriyorsa dışlanmalıdır kimin elinde belge varsa açıklasın yeter köyler gelişiyor ilce hala yerınde sayıyor biraz utanmamız lazım.her kes elini tasın altına koyması lazı uyanın.herkez akp li mhp li chp li yeter yeter

İsmail 9 Yıl Önce

Lütfen bilip bilmeden burdan yorum yapmayın.Ortada ne yosuzluk var nede kaymacılık.Ben milli eğitimde çalışan memurum.Metin Bilgini çekemeyen birkaç kişi var milli eğitimde.Cumhurbaşkanına hakaret ve sövenler le ilgili dilekçeyi işleme koyduğundan metin bilgini hedef aldılar.Mhp eski ilçe başkanının milli eğitim müdürlüğünü dolandırdığından heralde haberiniz yok.Önce kendinizi temizleyin sonra çamur atın.

taner 9 Yıl Önce

Ortada sadece çekememezlik var.Şahsi hırslar var.Basit işler büyütülüyor.Herkez de biliyor ki milli eğitimde siyaset yapan fanatik mhp li bu işleri çıkarıyor.Dert Metin Bilgini aydıntepeden yollamak.Mhp yi ve dürüst mhp lileride kullanıyor.Sanki bütün işler bitmiş başka iş kalmamış.Kendi eniştesi ve mhp eski encümen üyesi milli eğitimin okulunu 3 sene kullanıp elektirik parasını milli eğitime niye ödetti.Kaç kuruş kira verdi.Yolsuzluklarını örtmek için milli eğitim müdürüne saldırıyorlar.

akil 9 Yıl Önce

Bu seviyesiz tartışmayı bitirin.Açıklama yapanlar önce pislikletini temizlesinler.Kendi eski ilçe başkanlarının yolsuzluğunu ve sahte sözleşmenin hesabını versinler.

selami birgül 9 Yıl Önce

bu kadar iddiayı bilen kımler ise çıkar erkek gıbı ısmı ile yorum yapar tıpkı metın bılgın gıbı benım gıbı isimsiz yazılan yada takma ısımle aydıntepelının tanımadığı isimlerle yorum yapanlar munafıktır yalancıdır pravakatördür bu kadar daire içindekı hatta kıraların bile ödenmedıyını bilecek ınsan daıre içerısındedır yada yöneticidir pekı hiç düşünen oldumu bunlar olurkem milli eğitim müdürü orada degılmıydı masamıydı sandalyemıydı mudahele edemedı neden etmedı yada bunlar ıftıramı degılse müdür makamını neden işlerhale getırmedı bız bunları çok duyduk metin beyın kendınden hemde kendısıne cevap verdım ıddı edenlerde ısım yazar nlarada cevap verırım tekrtar dıyorum erkek olan ısım yazar gızlı nıklerle ıftıralarla kımse kımseyı karalamasın kamuoyu zaten herşeyı bılıyor bılmeyen merak edende varsa gelsın beraber metin bilginin yanına gıdelım orada gerçegı görsun tıpkı daha önce oldugu gibi biz alenı ortadayız herdedıyımız belgelı

selami birgül 9 Yıl Önce

artık isimsiz yazanlar şunu bılsın kı mızrak çuvala sığmaz halde açın bir sendıkanın açıklamasını okuyun ha zahmet etmezsenız ben buradan herseyı yazmak ıstemıyorum sadece şunu dıyeyım şımdılık kaymakamlık syd vakfına ait yemek haneyı 20 yıllığına yakup doracan a aylık36 lıradan kım kıraladı yetkısı olmayan yerın kıralanması sonucu hangı ıhale alındı bırazdaha iftira atılırsa başkalarına daha başka şeylerıde açılamak durumunda kalacagım ben metin bilgine hep bunları yuzune karsı dedım sızınde zerre kadar seref ve hasıyetınız varsa çıkın kımı suçluyorsanız yuzune dıyınçamur at ızı kalsın olayı sızın yaptıgınız çırpındıkça batacaksınız

Metin Bilgin 9 Yıl Önce

Lütfen rica ediyorum kimse benim üzerimden siyaset yapmasın.Lüzumsuz tartışmalar ve boş şeylerle beni rahatsız etmeyin.Burda ismi zikredilen insanlarla geçmişte arkadaşlığım ve dostluğum oldu.Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırırı olur.Lütfen şu an ki kızgınlıklarımızla nefsimizle hareket etmeyelim.Ben konuşmadığım insanın düğününe giden kişiliğe sahip bir insanım.Siyaset yapmak isteyenlet başka platformlarda siyaset yapsınlar.Bahse konu iddialar ancak hüsumeti artırır.Gelin canlar bir olalım işi kolay kılalım.Bu dünya kimseye kalmaz.Ben beni eleştirenlere tatlı ısmarlayacağımı söylüyorum.Günlük hırslarımızı bir tarafa bırakalım.Birbirimizi kırmayalım.Siyaset yapmak isteyenler başka platformlarda yapsınlar.

İsmail Göksal BİROL 9 Yıl Önce

İsmail adını kullanarak bu habere yorum yapan şahsın benle hiçbir alakası bulunmamakla birlikte bu haberle ilgili hiç bir yorumum olmamıştır. İsmimi kullanarak sahte yorum yapanları esefle kınıyorum.

Metin Bilgin 9 Yıl Önce

Kimse kişisel duygularını benim üzerimden dile getirmesin.Benim üzerimden düşmanlıklar oluşturulmasına asla müsade etmem.Kim benimle hesabı varsa gelsin konuşsun.Başka platformlarda siyaseti yaparsanız iyi olur.Bu insanlar bizim ya arkadaşımız ya akrabamız yada komşumuz.İddiaların hepsi resmi makamlara intikal etmiş ve soruşturulmuştur.Falancı şahsın enişteside iyi niyetle istihdam oluşturmuştur.Bazı resmi kurallara uyulmamış olabilir.Önceki yöneticiler öyle uygun görmüşler.Biz kusur müfettişi değiliz.Ben idarede eski ve yeni yöneticilerin iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştıklarını biliyorum.Hata ararsak herkez de buluruz.Önemli olan iyi niyetle meselelere yanaşmak.Sevgi ve saygılarımla.

Bir ismail senmisin 9 Yıl Önce

Bir ismail senmisin

selami birgül 9 Yıl Önce

hasan hasan yazıcı dedım ya ısmını açıklamadan burada yorum yapanlar bırkışıye ıftıra atanlar munafıktır şerefsızdır.senın kım oldugunu ıyı bılıyorum şımdı verecegım ip uçları sana senı tanıtır.benım uzerımdem kınayelı konuşmalar yapma 1 onları sana yedırırım 2 benım ne sıfatla olduğum bellı ben olayın içinde sendıkal olarak bulundum stv kanalını cemamate nefreti yuzunden evınden sılen şefe paralelci denecek kladar adı iftirayı attıkları için bulundum o şef benım sendıka ilçe temsılcım ha sana gelelım sen hangı sebeple metin çetine için tahir kadar delı kanlı olamadı dedın 2 yıne hangı sebeple tahır içerı gırerse metınde gırer dıye bu kelımeyı kullandın bak kım olduguna ip ucu sana algılarla milleti yönlendırme yalancı şahitlik hiç etme ha bu arda sıra sanada gelecek kuranı kerımde munafık ın tarıfı tıpkı sızı tarıf edıyor bırakın aydıntepeyı rahat yaşasın millet ha park uzak degıldı sana demekkı yanıma gelecek g.. yok sende

selami birgül 9 Yıl Önce

yenı bir ayakmı bu ön ayakmı bura sıyaset yerı degıl burda sıyaset yapan yok sıyaset yapmak ne demek onu bı ögrenın maddesı ile bız sıyası partı bayrakları ile resım hiççekılmedık arabamızı suslemedık hiç bır sıyası partı lehıne yada aleyhıne bir kelıme etmedık hiç bir vekıl adayı ile sokaklarda gezmedık arkadaşlar sıyaset yapmak sıyasılerın işi demogoji yapmayın

selami birgül 9 Yıl Önce

isimsiz nık ile tanınmayacak şekılde buradayalan yanlış ıftıra atanlar şerefsızdır nemertır alçaktır yalancıdır münafıklardır.kımseye yalanları yedıremezsınız degışık ısımlerle yazarak hepınız ordaydınız işinize gelmeyenı suçlamak meslegınız sızın hırsızlar

hasan hasan 9 Yıl Önce

Anlaşılan birileri seviyeyi fena düşürmüş. Kötü söz sahibine aittir. Birilerine o sözleri söyleyenler aynaya baksın. Burana nik veya remizle yazı yazmak yanlış olsaydı. Herkesin ismini beyan etmesi gerekirdi. Herkes yazdığı yazının hukuki sorumluluğunu üzerine almıştır. Önceki yazıyı daha kapsamlı yazı yazabilmek için geri çekmiştim. Ancak seviye iyice düştüğü ve kendime saygı duyduğum için cevap verme lüzumu hissetmiyorum.

Sinan Yazıcı 9 Yıl Önce

Ben yıllık iznimi kullanmak üzere Aydıntepede değilim.Ancak arkadaşlar bu sitedeki haberle ilgili beni haberdar ettiler. Hasan hasan adıyla yapılan yorumlara hasan hasan yazıcı ekleyerek selami birbülün hakkımda birşeyler yazdığını okudum. Ben o süreçte kesinlikle meselenin anlaşma yoluyla çözülmesine taraftardım. Hala da taraftarım. Ne Mustafa Çetin ne de Tahir karadenizle ilgili beyanım olmamıştır. Bu nedenle beni çağrıştırarak hakkımda yazılan yazıları lanetliyorum

Kardeş 9 Yıl Önce

Aydıntepeyi karıştıran kprovakatör yüksek bürokratları da görev yeri değiştirilirse Aydıntepe de kaynayan bu fitne ateşi söner.Karı koca.

RECAİ 9 Yıl Önce

kaymakam için kullandığınız ifadelere dikkat etmenizi tavsiye eder Türk ceza kanununun ilgili maddesi gereğince hakkınızda suç duyurusunda bulunulacağınızı tarafınıza bildiririz.

selami Birgül 9 Yıl Önce

KAMUOYUNA DAHA ÖNCEKİ YORUMLARIMDA DA BELİTTİĞİM GİBİ HERKESİN TANIDI BİR İSİM YAZMADAN YAZILAN YAZILARI YAZAN MÜFTERİDİR DEMİŞTİM YENİLİYORUM BU KELIMEYI ÇAMUR AT IZI KALSIN OLAYI BIRILERININ EN GÜZEL YAPTIĞI ŞEYDIR BUNU AYDINTEPELI IYI BILIYOR. KARDEŞ RUMUZLU KIŞI BUROKRATLARDAN BAHSETMİŞ AÇIK AÇIK KAYMAKAM HANIM VE EŞINI HEDEF ALMIŞ SADECE KAYMAKAMIN SUÇLU KELIMESINE KATILIYORUM BU KARDEŞ RUMUZLU DÜŞMANIN ARKADAŞLAR ABILER AMCALAR BURADA YORUM YAPAN TOPLAM 4 KIŞIYIZ ZATEN BUNLAR HİÇ OKULDA OKUMAMIŞ YADA OKULDA DA AKILLARI BAŞKA YERDE İMİŞ YORUMLARA BAKIN HEP AYNI BEYINDEN ÇIKMIŞ HEPSI 3 KIŞI EDEBIYATÇILAR BAKSIN BANA HAK VERECEKLER KAYMAKAM HANIMA GELELIM EVER SAHTE EVRAGA IMZA ATACAK INSAN LAZIM BU KIŞILERE KAYMAKAM HANIMIN TEK ŞUÇU VAR MAKAMI DOLDURAN KIŞILERI KENDI GIBI DURUST SANMASI VE O YUZDEN BU İFTİRA ATAN MÜFTERİ KIŞİLER KAYMAKAMI KENDILERI GIBI GÖRÜYOR KAYMAKAM HANIMDA BAZILARINI KENDI GIBI GÖRDÜ. BIR DEYIM VARDIR ŞEYTAN ZANNEDERMİŞ Kİ HERKEZ ŞEYTAN

mustafa eren 9 Yıl Önce

yolsuzluk rüşvet gibi adi pis işleri AÇIKLARIM demeyin AÇIKLAYIN.

Doracanzede 7 Yıl Önce

Allah müslümanları doracanlardan korusun. Özellikle yakup dan.

Aydıntepe 5 Yıl Önce

Her şeyin affı olur ahirette kul hakkının olmaz Aydıntepe size bunu yakıştıramadım bilip bilmeden konuşma yapmayınız lütfen almayın mazlumun ağını çıkar aheste aheste...

Aydıntepe gezgini 4 Yıl Önce

Sadece her sene gelip gezdiğim ve misafir olduğum köyden bozma ilçe aydıntepe ve ahalisi fitneden öte gidemez ve bir yere varamazsınız, aç kalır, sadece bir iki kişinin kapısında iş dilenirsiniz, seçimlerde hep en iyisini bilirsiniz, hep eleştirirsiniz, kusuruma bakmayın amma ne aydıntepeden nede boş muhabbet ve dedikodudan ne yolunuz olur ne suyunuz gelir ilçe gibi kendinizi hisseder, mezra çerçevesinde yaşarsınız. Fitnecisiniz kendinize gelin birlik olun, diyeceğim anma aklınız yok fikriniz çok

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.