Bayburt Postası

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş

Partiler

Bayburt Belediye Başkanlığı seçimlerini AK Parti adayı Mete Memiş kazandı.

Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanlığı seçimlerinde baş başa yarışan iki adaydan ipi göğüsleyen AK Parti adayı Mete Memiş oldu. 

Katılımın yüzde 70 olarak belirlendiği seçimlerde AK Parti Adayı Mete Memiş ile MHP'nin adayı mevcut Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci yarıştı.

Son ana kadar kıran kırana süren seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre Mete Memiş, yaklaşık yüzde 1,5 gibi oy farkla ipi göğüsleyen isim oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Mete Memiş 7 bin 346, Hükmü Pekmezci 7 bin 110 oy aldı. 

Aydıntepe'de MHP adayı Haşim Şentürk, Demirözü'nde AK Parti Adayı Arslan Gürer, Arpalı’da AK Parti adayı Nahit Binbir ve Gökçedere’de AK Parti adayı Miktad Şeker seçimi kazanan isimler oldu. 

Yorumlar (13)

BAYBURT SEVDALISI 2 Ay Önce

Hayırlıolsun

latif 2 Ay Önce

5 yıl öncede yanlış yapılmayıp mete memiş aday gösterilseymiş böyle olmazmış aday olsaymış

Nivli 2 Ay Önce

Allah hayırlı etsin seni seviyoruz badkan

kamil 2 Ay Önce

sayın bekir kasap son intikamını hükmü pekmezci den aldı kaos planları işledi mhp lileri kızdırdılar ve mete başkan a oy verdiler ve kaybettiler bekir bey rahatladı ama yalnız kaldı herkes artık gerçek yüzünü gördü

Emre kılıç 2 Ay Önce

Başkana helal olsun hak ettigi yere geldi...büyük başkan mete memis

Ramazan 2 Ay Önce

Başkanım hayırlı olsun. Başarılar dilerim.

Murat 2 Ay Önce

Evet MHP liler vermedi diyorsunuz peki neden vermedi bi oturup düşünün belediyede icraat olması yanlış giden bişeyleri düze çıkarmaz.meclis listesi olsun ,bazı kişilerde ısrarcı olunması bu duruma getirdi

temel 2 Ay Önce

Bu seçimin galibi MHP liler hükmü beye kaybettirdi mete beye kazandırdı

aydın aydın 2 Ay Önce

Seçim sonucunu yorumlamak çok basit.2019 da Hükmü bey 11000 oy Fatih Bey 7000 oy almıştı. Şimdi ise Mete Bey 7400, Hükmü Bey 7200 civarı oy aldı. Yani AKP 4000 fark yediği seçimden sonraki bu seçimde hemen hemen aynı oyu almış olmasına rağmen 200 oyla kazandı. Peki bu 4000 fark nerede?İşte meseleyi anlamak için buna bakmak lazım.Geçen seçimde Hükmü Bey in 4000 fark atmasını sağlayan seçmen bu seçimde sandığa gitmedi.Hesap çok basir ve ortada.Bu sandığa gitmeyen yaklaşık 10000 kişinin de çoğu AKP li idi. İyi analiz yaparsak bunu da çok rahat görürüz.

emre 2 Ay Önce

Hiç şans verilmiyordu ama kazandı. Neye yanıyorum Hükmü kazansın diye çalış, çabala teşkilatı adama oy vermiyor, zamanında söyleyin de bizimde haberimiz olsun ona göre yolumuzu çizelim. And olsun ki hatır için de olsa MHP' ye oy yok.

Ahmet 2 Ay Önce

Memiş başkan. Nerede kalmıştık

Adem 2 Ay Önce

Siyasette asıl unsur seçmendir partilerdede tabandır mhp tabanını dinlemedi tabanda hizaya getirdi hükmü bey Süreyya ve bekir kasap ülkücülerin sesine kulak tıkarsanız sonuç bu olur sandınızki 5 yıl hiç geçmeyecek ne oldu şimdi birde beddua alıyorsunuz bu arada bekir kirli elini mhp üzerinden çekmeli yetti artık yalanları iftiraları küfürleri utanmaz insan beğendinmi bir çuval inciri berbat ettin ama senin istediğin sonuç buydu bu sefer kimi hain ilan edeceksin ama sonucu hazırlayan sen hainsin süreyya hain mhp lileri dışlayan ben kazandım babam kazandı diyenler hain bilmem anlata bildimmi

Şafak Güngör 2 Ay Önce

Durmak yok Mete Başkanla bi Beş yıl daha geriye gitmeye devam.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.