Bayburt Postası

AK Parti Bayburt Kadın Kolları İl Başkanı Elif Çil

Partiler

AK Parti Bayburt kongre takvimi Kadın Kolları ile devam etti.

Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanlığına Hacı Ali Polat’ın seçilmesinin ardından, Kadın Kolları kongresi de gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren Elif Çil başkan seçildi.

AK Parti Bayburt 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Kongre, divan başkanlığının oluşması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak'ın da katıldığı kongrede tek aday olan Elif Çil, AK Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Çil, Bayburt'ta çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayarak, kadınların dertleriyle dertlenip, sevinçlerine ortak olacaklarını ifade etti.

Kongreye Milletvekilleri Ekinci ve Bakbak'ın yanı sıra AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat ve partililer katıldı. 

Yorumlar (7)

Aloş 3 Yıl Önce

Evlere gelecekte pahalılığı kaldırma için çözümü varmı sayı başkanın yoksa geldik gördük bize oy verin doları uçurduk tıpkı teyyare gibi. Mazotu artırdık tıpkı asgari ücret gibi yâda işsizliği patlattık tıpkı sel suları gibi. Yani çözüm varmı bunlara varsa neden anlatmamışlar. Şimdide anayasa yapacağız de dur. Çözüm yok. BORÇ çok kardeş.

Çiftçi 3 Yıl Önce

İşleri güçleri iktidar hırsı tarlalar ekilecek gübre fiyatları uçuyor kimse bunu gormuyor

Veli 3 Yıl Önce

Muhalefetten güzel bir aday çıkarırsa her şey lehlerine

Danismentli 3 Yıl Önce

Once Arabamiz yollarda idi, Sonra Ucagimiz goklerde, Daha sonra 2023 te Aydayiz. CAMBAZA BAK 48:09 NOW PLAYING AY'A BAK, CÜZDANINI KOLLA! Millet AYA bakarkan zamlari dayiyorlar

Danismentli 3 Yıl Önce

Once, OTOMOBILIMIZ YOLLARDA Sonra, UCAGIMIZ GOKLERDE Daha Sonra, 2023 TE AYDAYIZ CAMBAZA BAK CAMBAZA Turkiye Uzay Programi Aciklandi Sazan Avi Basladi. Durmak Sazan Avlamaya Devam

Ersin 3 Yıl Önce

İşleri güçleri dertleri iktidarlarını korumak için herşey mübah. Gene milletikandırmak için uçuk vaatler yaparlar. İşkurla,evde bakımla, yeşilçam kartla, pis kömürle, çiftçiye/köylüye verilen karşılıksız yardımlar karşılığında verilen oylarla günü ve iktidarı kurtarma derdindeler, başka birşey yok. yok.

Aloş 3 Yıl Önce

aga aya gidiyoruz sen hala hayallerdesin. Uyan da aya yolculuğu alkışla

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.