Bayburt Postası

Bayburt Postası ve Çoruh’un gündeminde ne var?

Medya

Hareketli günlerin arefesinde olan İlimiz Bayburt’ta,  gündemin nabzı Bayburt Postası ve Çoruh’un Doğduğu Yer Gazetesinde atmaya devam ediyor. Uzun süredir Demiryolu güzergahı konusunda bölgede yaşanan tüm ayrıntıları il il, isim isim sayfalarına taşıyan Bayburt Postası, tarihin tozlu sayfalarını aralayarak Bayburtlunun demiryolu sevdasını yeniden uyandırmaya, canlandırmaya gayret etti. Bayburt Postası yeni haftaya ise Bayburt’un il oluşunun 20. yılı kutlamalarını manşetten duyurarak girdi. Vilayetlik serüvenini o yıllara uzanarak Osman Okutmuş’un kaleminden aktaran Bayburt Postası, Bayburt’un tiyatro geçmişine ışık tutan Orhan Ardahan’ın yeni bir “perde” serüvenini ise okurlarıyla paylaştı.

Hareketli günlerin arefesinde olan İlimiz Bayburt’ta, gündemin nabzı Bayburt Postası ve Çoruh’un Doğduğu Yer Gazetesinde atmaya devam ediyor. Uzun süredir Demiryolu güzergahı konusunda bölgede yaşanan tüm ayrıntıları il il, isim isim sayfalarına taşıyan Bayburt Postası, tarihin tozlu sayfalarını aralayarak Bayburtlunun demiryolu sevdasını yeniden uyandırmaya, canlandırmaya gayret etti. Bayburt Postası yeni haftaya ise Bayburt’un il oluşunun 20. yılı kutlamalarını manşetten duyurarak girdi. Vilayetlik serüvenini o yıllara uzanarak Osman Okutmuş’un kaleminden aktaran Bayburt Postası, Bayburt’un tiyatro geçmişine ışık tutan Orhan Ardahan’ın yeni bir “perde” serüvenini ise okurlarıyla paylaştı.

Emniyet Müdürü Burhan Gümüş’ün vedasından ilginç notlara, Akdeniz Oyunları’nda yer alan sporcularımıza ve Çoruh’un geleceğine dair gerçekleştirilen çalıştayın ayrıntılarına değinen Bayburt Postası, yoğun bir döneme girmenin bilinciyle Bayburt’a has “yaz heyecanını” ayakta tutmaya devam etti.

Bayburt’un günlük sesi Çoruh’un Doğduğu Yer ise Bayburt balının yükselişi ile birlikte Bayburt yaylarında bulunan bal arılarının bölgenin gözdesi olma yolunda ilerleyişinin altını çizdi ve 1. sayfadan “Arıcılık Bayburt’tan yükseliyor” dedi.

Gündemin daha da hareketleneceği Temmuz ayında, zaman zaman www.bayburtpostasi.com.tr
den sıyrılıp, haberin kaynağına inip; Çoruh’un Doğduğu Yer ve Bayburt Postası sayfalarına bakmaya devam edeceğiz.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.