Bayburt Postası

Kavcıoğlu'ndan 'Baksı Müzesi' teklifi

Kültür Sanat

Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, ilki Trabzon'da düzenlenen Kültür ve Turizm Bölge Çalıştayı'nın Baksı Müzesi'nde toplanması teklifinde bulundu.

Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, ilki Trabzon'da düzenlenen Kültür ve Turizm Bölge Çalıştayı'nın Baksı Müzesi'nde gerçekleştirilmesi teklifinde bulundu. 
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla Trabzon'da gerçekleşen toplantıda açılış konuşmalarının ardından söz alan Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt'un turizm potansiyeline değindiği konuşmasında 2. Kültür ve Turizm Çalıştayı’nın Baksı Müzesi'nde gerçekleştirilmesi teklifinde bulundu. 

Kavcıoğlu şöyle konuştu:

"2015 yılı Avrupa Müze Ödülü'nü alan Baksı Müzesi sunumda gözen kaçmış sanırım. Sayın Genel Müdürümüz değerlendirirse sevinirim. Ayrıca bir sonraki çalıştayın Bayburt'ta Baksı Müzesi'nde yapılmasını istiyoruz. Sizleri Baksı Müzesi'nde ağırlamaktan mutluluk duyacağız."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.