Bayburt Postası

Başkan Pekmezci'nin acı günü

İnsanlar

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin oğlu Serdar Pekmezci (41) hayatını kaybetti.

Bayburt Postası - Hayatını İstanbul'da akademisyen olarak sürdürmekte iken hastalığı ortaya çıkan, bir süre İstanbul'da tedavi gördükten sonra babocağına dönen ve Erzurum'da tedavisine devam edilen Serdar Pekmezci, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
Dr. Öğretim Üyesi Serdar Pekmezci, bugün Erzurum'da tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini sonlandırdı. 

Serdar'ı kaybettik!

1990'lı yıllarda dünyaca tanınmış Bayburtlu kayakçı Dursun Bozkurt'un yeniden filizlendirmeye çalıştığı Bayburt Kayak Okulu'nun ilk öğrencileri arasında yer aldık Serdar'la... Kışın soğuk günlerinde başlayan bu çocukluk dönemlerinin arkadaşlığı, büyüdükçe daha sıcak bir haleye bürünüp dostluk derecesine evrilirken, Serdar, üniversite eğitiminin ardından İstanbul'da akademisyenlik hayatına başlamıştı. Yaz tatillerinde görüşebildiğimiz kadarıyla sohbet eder, eski günleri yad ederdik. Türkiye genelinde katıldığımız yarışmalardaki anılarımızı bolca anlatır, güler, hasret giderirdik. 

Sonra sonra Türkiye bir darbe dönemi yaşadı. Serdar da çalıştığı üniversitenin aldığı cezadan nasibine düşeni yaşamış, böylesi oluşumlarla hiç bağı olmamasına rağmen, hak etmediği bir muameleyle karşılaşmış, uzun bir süre hukuk mücadelesi vermişti. Stres dolu günlerin ardından yargı önünde aklanan ve göreve iadesine karar verilen Serdar, tam da bugünlerde hastalığını öğrendi. Babası Hükmü Pekmezci'nin önce İstanbul'da, sonra Erzurum'da devam ettirdiği tedavi süreci bir süre olumlu sonuçlar verse de, Serdar'ın yaşam mücadelesi bugün son buldu.

Candan bir arkadaşı, bir ata-baba dostunu çok çok erken bir dönemde kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Başımız sağ olsun. (Murat Okutmuş)

Yorumlar (15)

Bayburtlu 3 Yıl Önce

Serdar kardşimize ALLAH tan rahmet diliyor. Sn Başkanımıza ve Pekmezci ailesine baş sağlığı diliyorum.

İbrahim Hakkı Macit 3 Yıl Önce

Kıymetli büyüğüm, saygıdeğer ağabeyim, Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin, sizlere uzun ömürler nasip etsin.

İlhami yıldız 3 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Ekrem Kahraman 3 Yıl Önce

Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.

Vatandaş 3 Yıl Önce

Merhuma Allah u Teala dan rahmet ,kederli ailesine başsağlığı diliyorum...

Nafiz sska 3 Yıl Önce

Pekmezci ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum kardeşimiz serdarada ALLAH tan rahmet diliyorum Mekanı cennet olsun

Nivli 3 Yıl Önce

ALLAH RAHMET eylesin sayın başkanımin ve ailesin başı sağ olsun

Recep Besbas 3 Yıl Önce

Allahim gani gani rahmet eylesin.Mekani cennetolsun.

Murat Hoso 3 Yıl Önce

Rabbi bu mübarek günde Serdar kardeşimize ve bütün ölmüşlerimize rahmet eylesin. Başta sayın başkanımız olmak üzere tüm ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

SELİM KUTLU 3 Yıl Önce

Genç yaşta kaybettiğimiz değerli akademisyen Serdar Pekmezçi kardeşimizin mekanı cennet olsun.Başta değerli ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun.Her zaman sevgi ve saygıyla hatırlanacaktır.

Oğul 3 Yıl Önce

Gömdüm oğul seni toprağa gömdüm Kanlı yaşlarımla pınara döndüm Tabutun üstünde dirildim öldüm Seni vuran eller kırılsın oğul Doymadım sesine fidan boyuna Kalın ip taktılar ince boynuna Gül gibi düştün toprağın koynuna Seni asan eller kırılsın oğul Giden oğul hiç gelir mi yerine Ah evladım yaram indi derine Hele bakın zalımın eserine Seni yakan eller kırılsın oğul

Mustafa 3 Yıl Önce

Allah rahmet buda çok acı ama baba ve ailesine belkide bi imtihandır Allah geride kalan ailesine ve sevenlere sabırlar versin inşAllah peygamber efendimizi komşu eylesin

Selim Gürbüzer 3 Yıl Önce

Evlat acısı çok zor elbet. Hükmü Pekmezci ağabeyimize Allah'tan sabırlar diler, Serdar kardeşimizin de mekanı cennet olsun inşAllah. Ruhu şad olsun.

Bayburtlu 3 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin . Mekânı cennet olsun .

Furat Kızıltuğ 3 Yıl Önce

Hükmü Pekmezci Dostumuzun evlât kaybetmesini derin üzüntüyle haber aldım. Biz mütevekkil insanlarız. Takdir-i İlâhi yi kabul ederiz. Allahtan sabır niyaz ederim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.