Bayburt Postası

Türkeş, vefatının 22. yıldönümünde anıldı

İnanç

Bayburt Ülkü Ocakları tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 22. yıldönümü münasebeti ile Ulu Camii’nde Mevlidi Şerif okutuldu.

Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Ülkü Ocakları yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen mevlit töreninde dualar edildi.
Beştepe Ziyareti 

Öte yandan Türkeş'in vefatının 22. yılı nedeniyle Beştepe'deki mezarı başında düzenlenen anma törenine Bayburt Ülkü Ocakları Teşkilatı da katılım sağladı.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan anma törenine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra MHP Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, Bayburt Ülkü Ocakları Teşkilatları ve vatandaşlar katıldı. Bahçeli'ye Türkeş'in "dava arkadaşları" Hacı Yusuf Işık ve Ali Reşat Yılmazbilen ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş eşlik etti.

Anıtmezardaki anma töreninin ardından Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Ötünç, il yöneticileri ve teşkilatları ile beraber Ülkü Ocakları Genel Merkezini ziyaret ederek Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş'le görüştüler.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.