Bayburt Postası

Hizmet için ilk adımı attılar... Hayırlı olsun...

Gündem

Artık seçim geride kaldı.  Şimdi çalışma ve hizmet vakti. Başkanlar mazbatalarını alarak göreve başlıyor. Yeni başkanlar arasında, yapacağı çalışmaları en çok merak edilen tabii ki Bayburt Merkez Belediye Başkanı Hacı Ali Polat. Adalet Komisyonu Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Eşim’den mazbatasını alan Hacı Ali Polat’a başarılar diliyoruz. Eşim’den mazbatasını alan diğer başkan ise Akşar Beldesi Belediye Başkanı Salih Aydoğdu oldu. İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Eşim’in hayırlı olsun diyerek mazbatalarını sunduğu başkanlardan Hacı Ali Polat, “Büyük düşünen ve Bayburt’ta yaşayan tüm halkımıza en iyi hizmeti vermek için göreve başlıyoruz” dedi. 

Artık seçim geride kaldı. Şimdi çalışma ve hizmet vakti. Başkanlar mazbatalarını alarak göreve başlıyor. Yeni başkanlar arasında, yapacağı çalışmaları en çok merak edilen tabii ki Bayburt Merkez Belediye Başkanı Hacı Ali Polat. Adalet Komisyonu Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Eşim’den mazbatasını alan Hacı Ali Polat’a başarılar diliyoruz. Eşim’den mazbatasını alan diğer başkan ise Akşar Beldesi Belediye Başkanı Salih Aydoğdu oldu. İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Eşim’in hayırlı olsun diyerek mazbatalarını sunduğu başkanlardan Hacı Ali Polat, “Büyük düşünen ve Bayburt’ta yaşayan tüm halkımıza en iyi hizmeti vermek için göreve başlıyoruz” dedi.

 

Bir başka mazbata törenide aynı saatlerde Demirözü İlçesinde yaşandı. Demirözü İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Selami Ersen, Beşpınar Belde Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Timur ve Gökçedere Belde Belediye Başkanlığına seçilen Necmettin Bakır, mazbatalarını Demirözü İlçe Seçim Kurulu Başkanı Behcet Aşılar'ın elinden aldılar. Tüm yeni başkanlarımıza tekrar başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.