Bayburt Postası

Sadece 15 dakika yağdı!

Güncel

Bayburt'ta iftar öncesi etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Bayburt Postası - Bayburt'ta iftar öncesi etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sadece 15 dakika etkili olan sağanak yağış Bayburt cadde ve sokaklarını dereye çevirdi.

Saat 17.30 civarlarında başlayıp 15 dakika kadar süren sağanak yağmur, altyapısı sağlam olmayan Bayburt caddelerini yürünemeyecek hale getirdi. Bu duruma hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise karşılaştıkları manzaraya karşı yol güzergahlarını değiştirerek çare aradı.

Ramazan boyunca pazar yerinde sergisini kaldırmayan vatandaşların ürünleri yer yer yağmur altında kalırken, yağış nedeniyle pazar yeri girişindeki köprüden yola dökülen yağmur suları adeta şelaleyi andırır bir görüntü oluşturdu.

Öte yandan iftar öncesi yağan yağmur bazı vatandaşlar tarafından da sevinçle karşılandı.


Yorumlar (3)

sebahattin salman 10 Yıl Önce

En az yarim saat yağan yağmura neden onbeş dakika diye haber yapiyorsunuz

ALOŞ 10 Yıl Önce

Caddeden dolmuş durakları ne zman kalkacak? Hoş değil

Şingahlı 10 Yıl Önce

Ağlanacak halimize gülüyoruz..Sabahattin salman kardeşim bizi güldürdü ,Allah'ta onu güldürsün, yağmur on beş dakika değil, yarım saat yağmış,ben artırıyorum iki saat yağdı SONUÇ ne oldu, içler acısı durumu niye sorgulamıyoruz.....Ak belediye ile şaha kalkan belediyecilik, Mete Memiş beye Allah yardım ede,Bayburtlulara da sabır vere.....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.