Bayburt Postası

Öğretmenler Günü programına 'son dakika' engeli

Etkinlik

Bayburt Erdemli Kalemler Derneği'nin '24 Kasım Öğretmenler Günü' çerçevesinde düzenlediği gece yapılamadı.

Bayburt Postası - Bayburt Erdemli Kalemler Derneği'nin '24 Kasım Öğretmenler Günü' çerçevesinde düzenlediği ve aşık edebiyatının usta isimlerinden Bekir Salim ve Nuri Şahin'in katılacağı program, Bayburt Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan izinlere rağmen, İl Kültür Müdürlüğü tarafından istenen yazılı izin belgesi gerekçe gösterilerek iptal edildi. Programın AK Partili yöneticilerin İl Kültür ve Turizm Müdürü'ne baskısı nedeniyle yapılamadığı iddia edildi.
Şair Zihni Kültür Merkezi'ndeki programın iptal edilmesiyle ilgili dernek başkanı Fatih Kürşat Sansu, son 5 yılda söz konusu salonda düzenledikleri program sayısının 50'yi geçtiğini belirterek, "Hiçbirinde bir problem yaşamadık. Bir hafta önceden Bayburt Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'nden alınması gereken bütün izinlerimizi aldık. Önceki gün gece saat 21.00 sularında bizi aradılar ve 'sıkıntı var, belge almanız gerekir' dediler. Konuyla ilgili bütün gün dernek yetkilileri olarak Valilik ve Emniyet'te bu belgenin peşinden koştuk. Bize 'alınması gereken böyle bir belge yok' denildi. Normalde daha önce yaptığımız programlarda tarafımızdan herhangi bir belge istenmemişti. Bir hafta önce ilk başvurduğumuzda da şifaen herhangi bir engel olmadığı söylenmişti. Ama son dakikada bizi perişan ettiler" dedi.

"Bu devirler bir gün geçecek"

İl Kültür Müdürlüğü'nden programın iptal gerekçesine dair bir açıklama yapılmadığını hatırlatan Başkan Sansu, şunları ifade etti: "Çok üzgünüz, sıkıntı oldu, program için buraya kadar gelenlere teşekkür ediyoruz. Bayburt'ta çoğu zaman sosyal faaliyet eksikliğinden şikayet edilir, biz dernek olarak yılda 10 tane faaliyet düzenleriz. Konserler, tiyatro gösterilerimizle herkesten bugüne kadar teşekkür aldık. Bu sene de değerli aşıklarımızla 300 kişilik salonu dolduracaktık. Bu fırsattan yararlanılmasına müsaade etmediler, inşallah bu devirler bir gün geçecek."

Gecenin program konuğu aşık edebiyatının usta ismi Bekir Salim ise duruma üzüldüğünü belirterek, "Buraya geldik, konuşturulmadan geri dönüyoruz. Hiç önemli değil. Konuşsaydık, vatanımızı milletimizi anlatacaktık. Siyaset öte konuları, çocukluk anılarımızı anlatacaktık. Buna müsaade etmediler, canları sağ olsun. Zaman düz bir hat gibi gitmiyor, dairesel hareket ediyor. Bugün birilerine, yarın başkalarına bayram. O yüzden hiç kimsenin hiçbir endişesi yok. Biz Allah'ımıza sonsuz itimat ediyoruz vesselam." dedi.

Bir diğer aşık Nuri Şahinoğlu da; "Bayburt'tan davet aldığımızı görünce çocuklar gibi sevindik. 71 üniversitede Dede Korkut kitabım okutuluyor. Dede Korkut diyarı olan Bamsı Beyrek'in Bayburt hisarının kızını kendisine aşık edecek kadar kaldığı ve Bamsı Beyrek hikayesinin geçmiş olduğu mekanı olan Bayburt'umuzda Dede Korkut şenliklerinin yapıldığı, türbesinin bulunduğu Bayburt'ta Bayburtlulara seslendirilmemenin sebebini anlamış değilim. Milli kültürün ihyası için üç arkadaş çaba sarf ediyoruz; beni bu muallimden, dededen, bebeden mahrum bırakan zihniyeti şiddetle kınıyorum." diye konuştu.

MHP'li Meclis Üyesi: "Gidin baskıyı dağdaki teröriste uygulayın"


Programa davetli olarak katılan MHP Bayburt Belediye Encümen üyesi İlhan Güçlü, konuyla ilgili yetkililerin programın iptal nedenini açıklayamadıklarını, AK Partili yöneticilerin programın yapılmaması için müdüre baskı uyguladığını iddia etti. Güçlü: "Gidin baskıyı dağdaki teröriste uygulayın. Bunlar toplumu üzen, geren hadiselerdir. İnşallah bir daha yaşanmaz." diye konuştu.

Yorumlar (86)

kuzeyli 9 Yıl Önce

Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm şimdi gördü, yazıklar olsun

bayburtlu 9 Yıl Önce

YAHU NE KADAR BECERİKSİZ İNSANLARSINIZ.ŞÖYLE Bİ TANE'' ÖCALAN'' POSTERİ ÜÇ BEŞ SLOGAN ATAN PKK LI SALONA ALSAYDINIZ BAKALIM KİM SİZE SES ÇIKARIRDI.AKP KARDEŞLERİNE KAVUŞMUŞ KADAR SEVİNİR BİR DE TALTİF EDER Dİ. ARKADAŞLAR AYIP AMA

egitimci 9 Yıl Önce

Yapilanlari hic bir sekilde tasvip edemeyiz.Yapilacak programin siyasi baskilarla iptal edildigi asikardir.İptsl edilmesinde katkisi gecen herkesi kutluyorum.Ogretmenler ve ogretmenler gunu ile ilgili yapilan aciklamalarin koca bir bos oldugu siyasiletin kullandigi rutinden oteye gecmeyen anlamsiz ifadeler oldugu ogretmenlere yapilan bu ayipla bir kez daha tescillendi.

egitimci 9 Yıl Önce

Yapilanlari hic bir sekilde tasvip edemeyiz.Yapilacak programin siyasi baskilarla iptal edildigi asikardir.İptsl edilmesinde katkisi gecen herkesi kutluyorum.Ogretmenler ve ogretmenler gunu ile ilgili yapilan aciklamalarin koca bir bos oldugu siyasiletin kullandigi rutinden oteye gecmeyen anlamsiz ifadeler oldugu ogretmenlere yapilan bu ayipla bir kez daha tescillendi.

angarali 9 Yıl Önce

Cemaatcilerdir .bide yeter asik gecesi asik gecesi bayramda sryranda acilista kapanışta. Ramazanda senlikte hep asik gecesi baska bise yokmu bayburtta

musti 9 Yıl Önce

Bir zamanlar ANAP diye bir parti vardı şimdi nerede ANAP lılarki bunlardan daha kaliteli daha seviyeli idi şu anki AK partili yöneticiler kadar Bayburt ta siyaset. hiç bu kadar basitleşip şımarmamıştı mevlam bunların sonunu iyietsin,

vatandaş 9 Yıl Önce

pkk ya stad var ama,devletin öğretmenine, öğretmenler günü kutlaması için salon yok.Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi:-)

öğretmen 9 Yıl Önce

Öğretmenleri de degersizlestirmeye devam...

Asım koca 9 Yıl Önce

Zalim her yaptığını adalet zanneder. Bu kara kışlar geçer elbet . Ancak adil olmayanlar utanirmi bilmem. Amma utanmasalarda hukuksuzlugunun cezasını yine hukuk verecek. En kötü ihtimal mahkemeyi kübra var.

galerli 9 Yıl Önce

Böyle bir şey varsa programdan önce merkezin kirası için para yatırılmıştır dekont vs ile hukuki başvurularını yapmaları gerek. Yok para yatırılmadı sözlü izin alındı vs ise kusura bakmayın haksız duruma düşersiniz. Kültür müdürü bahri beyden açıklama bekliyoruz.

294 9 Yıl Önce

Öğretmenlerin senede 1 günü var oda hüsran...... yapanlar yaptiklarini bilsinler kime ne yapiyorlar

Cengaver 9 Yıl Önce

Öz yurdunda garipsin öz vatanında parya. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Elbet her şeyi görüp gözeten birisi vardır.

ismail 9 Yıl Önce

Zulüm devam ediyor. Zalimler için yaşasın cehennem.

Ümit 9 Yıl Önce

Utanmazlık meslek olmuş çok söylenecek Şingahin lafı var ;:

kadim 9 Yıl Önce

Derneğin tepkisini normal görüyorumda MHPli İlhan Beyin tepkisine mana veremedim.Bir kaç yıl öcesine kadar okyanus ötesinden girip,pensilvanyadan çıkan milliyetçi düşünceye sahip şimdi emekli olmuş bir okul müdürünün görevli olduğu okula zaman gazetesi getiriyor diye öğretmeni güzel bir yıkadığına şahit olmuştum.Şimdi ne değiştide birden avukatlık yapılmaya başladı.Ortada hukuksuzluk var ise zaten hukuki yollara başvurulur.Buradan bir siyasi rant elde etme teşebbüsü biraz sırıtıyor.Saygılar...

BAYBURT TANITMA YAŞATMA LATFORMU-ist 9 Yıl Önce

bayburt ak.parti yönetimi ve özellikle bayburt m.vekili sn özbeke bütün bayburt,lular demiryolu için(17900)imza vermiştir,sn başbakana vercek diye,ama malesef üzülerek belirtmek isterizki bu imzaların sahiplerini"HİÇE SAYMIŞTIR"kınıyoruz,yoksa bir basın toplantısı yapsın,diğer işleride yine negatif,Allah akıl kemal versin,talihsiz Bayburt.slm

BAYBURT TANITMA YAŞATMA PLATFORMU 9 Yıl Önce

asya karadeniz tren hattı projesinin,g.hane ve treboludan gitmesini sağlayan,pensilvanya değil bizatihi,bayburt ak.parti yönetiminin negatif durumudur,yoksa bir diyet,mi var acaba?,acaba.?,büyük devasa tren projesini hiçe saydınız,evet yoksa bir diyet mi var not:demiryolu ve.. yani hızlı tren çoçuk arabası değildir,yeter artık,yeteeerrr..

hakikat 9 Yıl Önce

Tepkideki bir cümle gözünüzden kaçmış sanırım. MHPLİ meclis üyesi dün ne yaptıysa bugün aynısını yapmış haklı ve doğru olanı söylemeye çalışmış. MHP'nin dünde görüşü aynıydı bugünde niye bu kadar alınıyorsunuz veya niye gelip oraya takılıyorsunuz. düne kadar yapılan her atamada gazeteyi alıp almamak bile önemlibir durumda iken, şimdi zaman gazetesi gördüğünde nefretle bakan mdürlerden söz edin.

BAYBURT SEVDALISI 9 Yıl Önce

Bayburt lu kardeşlerim bir şeye dikkat hic bu kadar nifak aramıza girmemişdi ben halka kızmıyorum bizi bu birbirimize düşüren bu siyasi ak mı kara mı temiz duygularımızı kin ve nefretle boyayan bu siyasi akıma sözüm bilmediğiniz bir şey var Allah'ın da bir planı var elbet herkeZ herşeyi anlayacak ondan dolayı biz insanımıza kucak acalım doğruyu anladıklarmı aramızda aşılmaz mesafeler olmasın

ulubatlı 9 Yıl Önce

Valla bu devletin ekmeğini yiyip dini kullanarak,kurban derisinden tutunda,sınav sorularını nasıl o yapıya aktardığınızı anlatacaktınız herhalde...vatanımızı milletimizi anlatacaktık derken.vatanı pasaport uydurup kaçanlardan da hala 16 senedir kime hizmet ettiğini herhalde anlatacaktınız.geçin bu işleri israilin mavi marmarada silahsız insanları katletmesinde otoriteden izin alınmasını anlatacaktınız herhalde papanın dinler arası diyalog deyip (la ilahe illallah )tevhitten muhammedür resullullahı nasıl çıkartığınızı anlatacaktınız herhalde..hangisini anlatacaktınız çok şey varda....Filistinliler ölürken sesini çıkartmayan paralelin başının isralin bir askerine baş sağlığını anlatacaktınız herhalde....

ulubatlı 9 Yıl Önce

kadim adlı kardeşimize katılmamak mümkün mü..daha düne kadar pensilvanya edebiyatı yapıp küfredenler ne değişti birden.bunlar peygamber efendimizin haşa ışık süzmesi yapılıp kamyona bindirilmesine ne tepki verdiler.vatanı milleti anlatacakmışlar.siz pensilvanyanınkuyruğuna takılıp papanın dinler arası diyalogda nasıl islamıyok sayıp Hristiyanlaştırmasını anlatın.filistinliler katledilirken ses çıkarmayan feto ...bir İsrail askerinin ölümünde nasıl baş sağlığı dilediğini anlatsanız.bırakın bu işleri bu millet yemez.

Bayburtlu öğretmen 9 Yıl Önce

siyasi vesayetin hukuksuz Uygulaması.bayburtlu olarak orada öğretmenlik yapan kardeşlerime yapilandan hicap duyuyorum.bayburt böyle Zulüm görmedi :(

Erdal 9 Yıl Önce

sirf bu haberin yandaşlık yapılmadan servis edilebilme cesareti sebebi ile takibime alacağım elimden geldikçe takip ettireceğim.basin özgür doğru demokrat olmali.tesekkurler Bayburt Postası

ulubatlı 9 Yıl Önce

seçim zamanı evlerin kapılarının altından hükümeti aşağılayan küfür içerikli broşürleri atanlar. abiler ablalar...başbakana hükümete küfür edenler. unutmayın bakıyorumda bu karede hep devletten emekli, memuru, öğretmeni,maaş alanlar bu fitneyi çıkarıyor. .beğenmiyorsanız bu devletin verdiği maaşı almayın.feto mu veriyor maaşınızı... vatan millet size her seçim ders veriyor almadınız mı? paralel var işte gerçekler ortada...bayburtta kim vatan millet anlatıyor.ilhan güçlü gidin baskıyı dağdakilere yapın.demiş ya cevaben Bayburtlu vatanını milletini seviyor zaten hani vatan millet anlatacaktık diyorlar ya...bu neyin hesabı Bayburtlu biliyor...geçin bu işleri..

watandaş 9 Yıl Önce

öğretmenlere yapılandan hicap duyuyorsun da bu paralel ihanet çetesinin dinimizi karalamasından hıristiyanlarla kol kola girip dinler arası diyalog yapmasından peygamberimizi kamyonetlere bindirip, peygamberimizi rüyalarında görüp peygamber twetleri ikiye katlayın dedi diyerek milleti kandırmalarına ve dinimiz üzerinden yaptıkları kirli oyunlara neden hicap duymuyorsun.

Abdullah 9 Yıl Önce

Zulüm Bayburt'a da dayanmış. Kinlerinde nefretlerinde bogulsunlar. MHP NİN duruşu takdire değer. Teşekkürler Bayburt Postası.

ali 9 Yıl Önce

bence isabetli olmuş

Cengaver (Ulubatlı'ya) 9 Yıl Önce

Seviyesiz, hakaret dolu iftiralarına karşın yazacak çok şey var ama kalemin de bir edebi olmalı. O yüce şahsiyetin postunda utanmadan sıkılmadan daha ne fitne dolu sözler edeceksin...

ali er 9 Yıl Önce

siyasilere bu ülkenin şeçilmiş ilk cumhurbaşkanına en ağır hakarwt ve kfürleri yapan bu ikiliyi şehrimize getirip program yapma cüretini gösteren öğretmen görünümlü provakatörlerin hakkında da soruşturma açılmasını talep ediyoruz. siz kimsininz haddinizi bileceksiniz bayburt % 82 destekle erdoğanı köşke çıkartmıştır. herkes ayağını yorganının dışına taşırmamalıdır. yoksa gereken yapılır, örnekte olduğu gibi......

ÖZBEK 9 Yıl Önce

SAYIN VEKİL İKİNCİ DÖNEM ADAY OLABİLMEK İÇİN BU PROGRAMI İPTAL ETTİRDİ.BAYBURT A BU GÖRÜNTÜ YAKIŞMIYOR.HUKUKSUZ VE ANTİ DEMOKRATİK UYGULAMALAR BİR GÜN HERKESE DOKUNABİLİR.BU UNUTULMAMALI.AKLİ SELİM İŞLER YAPMAKTA FAYDA VAR...

ALİ ER 9 Yıl Önce

aşıklık bahanesiyle atışma bahane seçilmişlere iftira ve küfürler şahane ÖYLEM Mİ ....YEMEZLER EY PARALEL ÖĞRETMENLER BIRAKIN İFTİRAYI GİDİN BU ÜLKENİN ÇOCUKLARINA HİZMET EDİN ALDIĞINIZ MAAŞIN HAKKINI VERİN KİMSEYE KUL, KÖLE OLMAYIN ALLAHA ABD OLUN ALLAHA...........

NEREDE YAŞIYORSUN 9 Yıl Önce

SEN BU YORUMU YAZDIĞIN DAKİKALARDA İLAHİ TECELLİDİR BU, PAPA TÜRKİYE DE KARŞILANIYORDU VE KARŞILAYANDA ORTADA AÇTA BİR GÜNDEM OKU. DİNLER ARASI DİYALOĞUN YOLCUSU..

ulubatlı 9 Yıl Önce

ben bu yorumu yazdığım dakiklarda papa geldi.geldi de ne oldu.papa ile dinler arası diyalogu feto kurmadı mı? türkiye yi ziyaret edebilir.bak her şey açık... iş kapalı kapılar ardında emrinize amadeyim diyen paralelin başına bakın.papa bile türkiye ye gelebiliyor sizin ajan gelemiyor bi sorgulayın..

ulubatlı 9 Yıl Önce

ben gayet seviyeliyim.türkiye cumhuriyeti başbakanına cumhurbaşkanına hakaret eden hainleri yazdığım için mi seviyesiz oluyorum.hala o yüce şahsiyet diyorsun.hangi dine bağlısınız. ne postundan bahsediyorsun.yazdıklarım karalama değil ayna gibi ortada..fetonun papa ya bağlılığı göbekten dinler arası diyalog bir ceket var diyene bankalar ,sermaye sınav soruları çalmalar, kurban derileri,bunu bütün millet gördü hemen atladınız ne oldu zoruza mı gitti..

ulubatlı 9 Yıl Önce

ben işkenbeyi kübradan konuşanlara sesleniyorum.ulan ALLAH rızası için bu dersanelerde bir fakir okutuluyorsa ben bütün sözlerimi geri alırım.parasız zaman gazetesi dağıtılıyor.kaynak ne.abone olursan dersanede sınava giriyordu çocuklar olmayana deneme bile yok.ben birebir kendimde olanı yazayım ramazan günü bu milletin başbakanına cumhurbaşkanına hakeret eden fetonun paralelcileri bak ramazan ağzını bozma dediğim de aynı pensilvanya gibi ağzından salyalarla saldırdı. ama ben öylelerine papuç bırakmam.islamı fetonun oyuncağı ettiniz beee.cebrail parti kursa oy vermem diyen o yüce şahsiyete bir bakın.sizin gözünüzde yücelik makamı bu mu peygamberimzi ışık süzmesi yapıp kamyon arkasına bindiren zat...tövbe etsin ALLAHA kul olmayı denesin.

vatandaş 9 Yıl Önce

Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına kimse hakaret edemez. Ahlaklı ve akıllı bir insan bunu yapmaz. Bunun yanında bu memleketin vatandaşının yapacağı bir etkinliğede kimse engel olamaz.Bunuda gafiller yapar ancak..Saçma sapan kavganıza siyasi emellerinize şehrimi benim memleketimi alet etmeyin.Bayburt kimsenin çiftliği bostanlığı değil..

fadime dogan 9 Yıl Önce

ey milliyetci kardes. dun okyanus otesine en agir elestirileri yapanlar kim di. ...tabi ki bahceli......mesele akp yi yikmak hala anlamadiniz mi.. ..diren şakird diren ülküdaş..... OMUZ OMUZA..........

Egeli Efe Torunu 9 Yıl Önce

O, BU, ŞU, NE OLDUĞUNUZ ÖNEMLİ DEĞİL.. NESİL YETİŞTİREN ÖĞRETMENLERE BU ZULÜM NİYE...

anlayamıyorum kini 9 Yıl Önce

Bazı insanların içinde bu kadar kinle nasıl yaşadığını gerçekten anlayamıyorum. Ne kadar çok kinli insan varmış. Şu son bir yılda ortaya çıktı. Algı yaptılar. İşinize gireceğiz dediler. Korkutmaya çalıştılar. Heyhat! Bi çareler! İlk hırsızlar ayrıldı.Sonra rantcilar.Sonra korkaklar. İyi oldu. İyiki de oldu. Temizledi Allah. Şimdilerde dilden dile 'korkmayanlar yılmayanlar da var' sözü dolaşıyor. Elhamdulillah ki hırsızın gemisinden indik. Elhamdulillah ki kimseye zulmetmedik. Elhamdulillah ki kinimiz yok kimseye. İşimize bakıyoruz. Zamanımız yok kine, nefrete. Bahane mi? Şeytandandır o. Anlıyor insanımız. Biraz zaman geçse de. Dinliyor insanımız. Soruyor ve sorguluyor. Ne oldu da böyle oldu diye? Peki ne dedik de böyle oldu? Cevap: Hırsızlık yapmayın! Dedik.Diyecegiz. Deriz.

varann 9 Yıl Önce

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!

Bayburtlu öğretmen 9 Yıl Önce

Bayburt'un insani Hırsızı, hırsızlığı sevmezdi.Din diyanet kisvesi altinda tüyü bitmemiş yetimin hakkı yendi.Bakara-Makaracilarin dindar, Hırsızın hayırsever olduğu memlekette nasıl hak perest duramıyorsunuz.Bayburtlu kursağına haram lokma sokmaz.haramzadeleri sevmez!kendinize gelin

Karşı taraftan 9 Yıl Önce

17-25 Aralık Dünya Hırsızlar ve Haramzedeleri Anma Haftası olarak kutlanacak...yazıklar olsun dini sömürenlere

dinden uzak cemaat 9 Yıl Önce

Salon dolacakmış peh peh peh... Bırakın doldursunlar... Amaçları zaten programı yapmamaktı. Başardılar, çanak tutanları sorgulamak lazım.

demokrat 9 Yıl Önce

Güzel kardeşim demokrasi ve hukuk devletinde yaşıyorsak gösteri yapılır ve gösteride hukuka aykırı bir şey varsa gerekli işlem yapılır,gerçekleşmemiş olayla ilgili kimseye ceza verilemez. haaa mutlak monarşi ile yönetiliyorsak iş başka,o zaman normal. ha bide devlet memuru öğretmenler böyle bir program tertip edip de Bayburtta % 82 almış cumhurbaşkanına hakaret etttirmez sanırım.ayrıca dikkat ettin mi nerdeyse kimse gerçek adını yazamıyor;sebebi sence nedir?

dindar ak koyunlular 9 Yıl Önce

bu ülkede herkes savcı,polis kesilmiş sen kimsin de sorgulamak lazım mış,aklınızı başınıza toplayın siyasetin arkasına sığınmayın o koltuklar kalıcı ama oturanlar fani...

Bayburt u rezil ettiniz 9 Yıl Önce

'Cumhurbaşkanı'na şikâyetim var' BEKIR SALIM - NURI ŞAHINOĞLU 30 Kasım 2014, Pazar “Babacanlar” olarak, gösteri için Bayburt'a gittik. Bir hafta öncesinden tüm izinler alınmış, ama, her nedense izin son anda iptal edildi. Yüzlerce insan geri döndü. Bu kararı verenlerin TCK 122. Md. den ya haberleri yok, ya da ciddiye almıyorlar. Ne dersin Şahinoğlu? ŞAHİNOĞLU: Cumhurbaşkanı'na şikâyetim var, Anlatayım bizde olan hâlleri. Halkın şairidir bu “Babacanlar”, Aşk ile gezerler bütün illeri. SALİM: Davet geldi, yola revan olalım. Karlı, buzlu memleketin yolları. Muhabbetle gönüllere dolalım, Bizi bekler Allah'ın has kulları. ŞAHİNOĞLU: Şairi olmayan bir millet n'eyler? Üç âşık irfanî türküler söyler. Kanunları delen görevli beyler, Bayburt'ta susturdu bizim telleri.

Bayburt u rezil ettiniz 9 Yıl Önce

SALİM: Hazırlık yapmışlar izin alarak, Türkülerin hayâline dalarak… Makam sahipleri keyfî olarak, Kırıp, incittiler çok gönülleri. ŞAHİNOĞLU: Siz, şiirle bu âleme girdiniz, Bu makama o sayede erdiniz. Yıllar evvel hesap bile verdiniz, Şimdi niye bağlarsınız dilleri? SALİM: Başa her gelene bin şükür deriz, Ne düşmanlık bilir, ne kin güderiz; Allah'a havale eder, gideriz, Biz mesken tutmayız “Çamlıbel”leri… ŞAHİNOĞLU: Asla bir araya gelmiyor yakam, Sahnede rakibe karşı fiyakam, Siyasetle falan yoktur alâkam, Ne yapayım ben zehirli balları?

Kusiyetpenahlari 9 Yıl Önce

'Cumhurbaşkanı'na şikâyetim var' BEKIR SALIM - NURI ŞAHINOĞLU 30 Kasım 2014, Pazar “Babacanlar” olarak, gösteri için Bayburt'a gittik. Bir hafta öncesinden tüm izinler alınmış, ama, her nedense izin son anda iptal edildi. Yüzlerce insan geri döndü. Bu kararı verenlerin TCK 122. Md. den ya haberleri yok, ya da ciddiye almıyorlar. Ne dersin Şahinoğlu? ŞAHİNOĞLU: Cumhurbaşkanı'na şikâyetim var, Anlatayım bizde olan hâlleri. Halkın şairidir bu “Babacanlar”, Aşk ile gezerler bütün illeri. SALİM: Davet geldi, yola revan olalım. Karlı, buzlu memleketin yolları. Muhabbetle gönüllere dolalım, Bizi bekler Allah'ın has kulları. ŞAHİNOĞLU: Şairi olmayan bir millet n'eyler? Üç âşık irfanî türküler söyler. Kanunları delen görevli beyler, Bayburt'ta susturdu bizim telleri. SALİM: Hazırlık yapmışlar izin alarak, Türkülerin hayâline dalarak… Makam sahipleri keyfî olarak, Kırıp, incittiler çok gönülleri. ŞAHİNOĞLU: Siz, şiirle bu âleme girdiniz, Bu makama o sayede erdiniz. Yıllar evvel hesap bile verdiniz, Şimdi niye bağlarsınız dilleri? SALİM: Başa her gelene bin şükür deriz, Ne düşmanlık bilir, ne kin güderiz; Allah'a havale eder, gideriz, Biz mesken tutmayız “Çamlıbel”leri… ŞAHİNOĞLU: Asla bir araya gelmiyor yakam, Sahnede rakibe karşı fiyakam, Siyasetle falan yoktur alâkam, Ne yapayım ben zehirli balları? SALİM: Kırklı senelere dönüldü bence, Yasaklar örüldü inceden ince, Sizin beyler, “hak, adalet” denince, Bırakmazlar hiç mangalda külleri. ŞAHİNOĞLU: Şahinoğlu der, yitirdim aklımı, Söyleyiniz, haksız mıyım, haklı mı? Gasp etmesin hiçbir kimse hakkımı, Yolmasınlar sümbülleri, gülleri. SALİM: Salim der, geçmişi yanlış fikrettim, Olanı, biteni eksik zikrettim. Bugünü görünce, düne şükrettim, Çok masummuş Timurlenk'in filleri… HANİ DİYALOG KÖTÜYDÜ… Şahinoğlu, gülsem mi, ağlasam mı? Düne kadar neyi eleştirdiyseniz, yirmi yıl gecikmeli de olsa hepsini taklit etmeye başladınız. Ne iş? SALİM: Diyaloğa, hoşgörüye, Bugün sen de “evet” dedin. Hay o insafın kuruya! Baştan niye zillet dedin? ŞAHİNOĞLU: Beni hak yolda görünce, Bilmem niye “Hayret!” dedin. Devreye Papa girince, “Ha gayret, ha gayret!” dedin. SALİM: Gerçi sözlerin hak değil, Ama meylin muğlak değil. Hem yarım yamalak değil, Barekallah, çok net dedin. ŞAHİNOĞLU: Bir yanlıştan dönse kişi, Takdir edilir gidişi. “Bütün kutsi olan işi, Yapayım sen seyret.” dedin. SALİM: Salim, susmak, bana kalan. Bu beni aşan bir plan, Bütün işin yalan dolan, Adına siyaset dedin. ŞAHİNOĞLU: Şahinoğlu, gitme önde, Geriye bak, şöyle dön de, “Bu efkârın aslı bende, Sendeki bir suret.” dedin.

Bu şımarıklara ihtiyaç yok 9 Yıl Önce

81 vilayet içinde gezi olaylarına katılmayan tek il olduğu için mutluluk duyduğum Bayburt’taki bu şımarıklığı ve şımarıklıktan doğan bu engeli bir AK Partili olarak kınıyorum. Seversiniz veya sevmezsiniz, bir sosyal faaliyeti engellemeye hakkınızda yok yetkinizde. Bu şımarıklığın sebebi belli ama gücünü aldığınız yada şirin görünmek istediğiniz partiye zarar verdiğinizdende haberiniz yok. Bunu yapanlar hatalarını anlayacaklar. Ayrıca dinden uzak cemaat rumuzlu kişiyede sormak lazım. Diyorya sorgulamak lazımmış. Sorgulayalım o zaman. Sen kimsin kendini ne sanıyorsun ve kimi tehdit ediyorsun?

AKP li de demokrat olmali 9 Yıl Önce

"Bu şımarıklara ihtiyaç yok" Başlıklı Yazıyı yazan kardeşim; bizim destek Verdiğimiz pesinden yürüdüğümüz ve kol kola gezdiğimiz Anlayış senin savundugundu.Maalesef yeni AKP bundan cok uzaklaştı demokrasi söylemleri rafa kalktı.Mumin bir yoneticiye de Seçmene de yakışmayan tavırlar sergiliyor.tebrik ederim duruşundan ötürü.

ulubatlı 9 Yıl Önce

Bakıyorum da feto yu kollama haklı gösterme çabası,hükümeti hırsız ilan edip yok gemiden inmeler.yazık yazık bu zatı evliya görenler iki ağlama gözyaşı ile milleti haşhaşi yapamadı diye çırpınmalar.yazdıklarımıza hala cevap bulamadık.o gemide işleri görülürken malı götürürken hükümet iyiydi ölüleriniz bile kalksın oy versin diyen bir anda ne olursa olsun Müslümanlara bedduanın alasını ediyor.hiç eleştiri yok bakın buadamın sermayesi bankalar faiz le işemiyor mu ahan size hırsızlık, faiz size helal kılındıda biz mi bilemedik.hangi ALLAH dostu banka,sermaye,dinleme,faiz,kurban derisi,sınav soru çalması,kendinden olmayanı Müslüman görmeme ile hangi gemide...benim hiç bir menfaatim de yok ak partiden ama o resimdeki kare de olanlan ve yorum yapanlar bir kendilerine baksın.

ulubatlı 9 Yıl Önce

BU YAZI HERŞEYİN ÖZETİ LÜTFEN OKUYUN; Türkiye’de bir tek lider Fethullah Gülen mi? Bir sürü İslami cemaat var! Şimdi soruyorum! Hangisinin bankası var? Hangisinin istihbaratı var? Hangisinin bu kadar basın yayın organı var? Hangisinin HSYK’da, TSK’da, MİT’te, bürokrasinin en kilit noktalarında, bu kadar adamı var? Hangisinin mensupları, yanlışlara rağmen liderine bu denli itaatkâr? Hangisinin bu kadar parası var? Hangisi kurbanla, fitreyle, zekâtla topladığı paralarla bankacılık sektörüne girdi? Hangisi kurbanla, zekâtla, fitreyle, zorunlu dergi gazete abonelikleriyle edindiği ekonomik güçle Vatikan’a eğildi? Hangisinin lideri Papa’ya biat etti? Hangisi Peygamber huzurundan ayrılıyor gibi geri geri adım atarak Papa’ya tazim etti? Hangisi Yahudilere ağlayıp, Mavi Marmara’yı dağladı? Hangisi İsrail politikalarını İsrail’e ayarlı geliştirmediği için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na cephe aldı? Hangisi sırf İsrail’in istenmeyen adamı diye Hakan Fidan üzerinden mevcut iktidara

ulubatlı 9 Yıl Önce

7 ŞUBAT DARBE GİRİŞİMİ”ne benzer bir darbe planı hazırladı? Hangisi Gezi’cilere “çapulcular” dediği için Başbakan’a ayar çekmeye kalktı? Hangisi iktidara muhalif basın mensuplarını makamında ağırlayarak Erdoğan’ı “diktatör” diye çekiştirdi? Hangisi, elemanlarını şu saatlerde Twitter’da protesto eylemi yapın diye örgütledi? Hangisi Risale-i Nur’un lisanını öykündüğü halde, Risale-i Nur’ların varislerinin isyanına rağmen tahrif etti? Hangisi kaset skandalı sonrası, (Baykal’ın mağdur eşini değil de) Deniz Baykal’ı arayıp üzüldüğünü, hislendiğini söyledi? Söyleyeyim hiçbiri! Şimdi yine başıma üşüşüp diyeceksiniz ki “İslami cemaat değiliz demedi mi Hocaefendi?” Haklısınız, dedi… İyi de madem artık İslami değilsiniz, O halde TV ve radyo kanallarınızda Fethullah Gülen neden hâlâ minberde, sürekli vaaz eder halde? İndirsenize? Madem artık İslami bir cemaat değilsiniz hitabınız neden Hocaefendi söylesenize? Gezi’cilere “çapulcu demeyin” dedi mi? Dedi… Yahudiler için ağladı mı? Ağladı…

ulubatlı 9 Yıl Önce

Darbecilere, gerekirse okulları kapatırız diyen Fethullah Gülen aynı yumuşak tavrını Nabi Avcı’ya gösterdi mi? Asla! Millete kök söktüren tutuklu darbeciler için, “elimde olsa serbest bırakırım diye ağlak cümleler kuran Fethullah Gülen, bir kez olsun Salih Mirzabeyoğlu’nun adını andı mı? Hayır… Başörtülü Merve Kavakçı’ya saldıran Ecevit’le tam da o dönemde can ciğer olduğu halde, Merve için Ecevit’e ayar çekti mi? Hayır… Peki, şefaat hakkım olsa, Ecevit’e şefaat ederim dedi mi? Dedi… Baykal’ın kaset skandalı için hislenip geçmiş olsun diledi mi? Diledi… Aynı Fethullah Gülen, daha geçen tekme tokat girişilen Yeni Akit Yazıişleri Müdürü A. İhsan Karahasanoğlu ve gazete çalışanlarını arayıp üzüntüsünü dile getirdi mi? Hayır! Geçmiş olsun dedi mi? Hayır! Emine Erdoğan’ı hedef alan sarhoş CHP vekiline ağzını açtı mı? Hayır… Hiç kusura bakmayın… Gördüğünüz üzere, Başbakan’a Firavun, tımarhanelik diyen, Hasan Karakaya Abi uyardığı halde özür dilemeyen Fethullah Gülen,

ulubatlı 9 Yıl Önce

Darbecilere, gerekirse okulları kapatırız diyen Fethullah Gülen aynı yumuşak tavrını Nabi Avcı’ya gösterdi mi? Asla! Millete kök söktüren tutuklu darbeciler için, “elimde olsa serbest bırakırım diye ağlak cümleler kuran Fethullah Gülen, bir kez olsun Salih Mirzabeyoğlu’nun adını andı mı? Hayır… Başörtülü Merve Kavakçı’ya saldıran Ecevit’le tam da o dönemde can ciğer olduğu halde, Merve için Ecevit’e ayar çekti mi? Hayır… Peki, şefaat hakkım olsa, Ecevit’e şefaat ederim dedi mi? Dedi… Baykal’ın kaset skandalı için hislenip geçmiş olsun diledi mi? Diledi… Aynı Fethullah Gülen, daha geçen tekme tokat girişilen Yeni Akit Yazıişleri Müdürü A. İhsan Karahasanoğlu ve gazete çalışanlarını arayıp üzüntüsünü dile getirdi mi? Hayır! Geçmiş olsun dedi mi? Hayır! Emine Erdoğan’ı hedef alan sarhoş CHP vekiline ağzını açtı mı? Hayır… Hiç kusura bakmayın… Gördüğünüz üzere, Başbakan’a Firavun, tımarhanelik diyen, Hasan Karakaya Abi uyardığı halde özür dilemeyen Fethullah Gülen,

ulubatlı 9 Yıl Önce

Müslümanlar söz konusu olduğu vakit, artık insani de değil! Dershane ayaklarını bırakıp, acilen kendilerine yeni bir tanım aramalılar! Ekrem Dumanlı’nın satır altlarına samimiyetsizlik birikmiş cümleleriyle kimseyi kandıramazlar. Biz sözlere değil, yapılanlara bakarız! Sahi Hz. Muhammed’e hakaret eden o siretindeki çirkinlik suretine yansımış varlığı neden koruma altına aldınız? Ergun Babahan, Fethullah Gülen’i eleştirdi. Özür dilediği halde işten attınız. Resulullah’a hakaret edip, özür dahi dilemeyen o varlığı neden işten kovmadınız? Yoksa Resulullah’ın, Fethullah Gülen kadar yeri yok mu sizde? Bir insan kendini bu kadar mı sıfırlar? MEHTAP YILMAZ AKİT GAZETESİ..evet bunlar gerçekler ama bunu görmeyenler maalesef iki ağlama gözyaşı ile kananların Türkiye cumhuriyetini ele geçirmek isteyen malum şahısın bedduasıylasıylada olmuyor. bizim meşhur gargışımız var ona ağzından çıka garnahan dola..

ulubatılı 9 Yıl Önce

son noktayı koyalım.gayri müslimlere hoşgörü, müslümana beddua... dinler arası diyaloğ diyeceksin papa hazretleri emrindeyim diyeceksin.müslüman olmayanı cennete sokacaksın...ne yetki var beee...bu ayet açık değil mi inanana (Ey âmenû olanlar (Allah'a ulaşmayı dileyenler), Yahudi ve Hristiyanları dostlar edinmeyin! Onlar birbirinin dostlarıdır. Ve sizden kim onlara dönerse (onları dost edinirse) artık o, mutlaka onlardandır. Muhakkak ki Allah, zalimler kavmini hidayete erdirmez.

Cengaver(Ulubatlı'ya) 9 Yıl Önce

Son noktayı koyduğuna sevindim. Hızını alamayıp bir sürü iftira attığın o insanlar 30 yıldır Bayburttalar ve üniversite mezunu her iki gençten birisi onların eleğinden geçmiştir. Yetiştirdikleri gençlerden bir tane milli ve manevi değerlerden uzak genç getir de senin alnından öpeyim. Bulamazsın, çünkü onlar slogan gençliği değil kendilerince "Altın Nesil" diye adlandırdıkları milli manevi değerlerle fenni ilimleri birlikte ve dengeli kavrayan bir nesil yetiştiriyorlar. Eğer her insanda olması muhtemel, kin ve haset kalp gözünü kör etmediyse öyle olduklarını çevrene bakıp görebilirsin. Postuna sığındığın o yüce şahsiyetten meşhur Ulubatl'yı kastetmiştim ama onu da anlayamayıp başka mecralara kaydırmışsın konuyu. Bu hamur daha çok su kaldırır. Bir öğretmenler günü programının nesinden rahatsız olur insan, bunun nesi senin bin bir türlü hakaretlerine sebeb olur doğrusu kavrayamadım. Unutma ki mizan-ı ilahiyi iddialar ve iftiralar bozmaz.

Zatı muhtereme 9 Yıl Önce

Ulubatlı hikayelerini sağlama temele yaslamışsın, kendin gibi. 'Bozacının şahidi şıracı' misali. Akit diyeceğine fitne üretme merkezi desene şuna. Düne kadar ergenekoncu diye fişledikleri insanları neredeyse 'Allah dostu' yaptılar. Niye beddua diyorsun, o bir dua idi Türkiye geneli için, sadece kendinden emin olanların 'amin' diyebileceği bir dua.

ulubatlı 9 Yıl Önce

Sen hangi altın nesilden bahsediyorsun sen bayburdu Bayburtluyu benden iyi tanıyamazsın.ben kimsenin postuna sığınmadım.sen cengaver postuna mı sığındın o zaman.hangi manevi değer hangi fenni ilimden bahsediyorsun.ben çevreme baktığımda fetoya biat görüyorum.kalp gözünü pensivanyaya çevirmiş.hoca niyetine olan vaaz diyelim yaptığı tüm açıklamaları ayet gibi gören bir yapı görüyorum.bu hamur çok su kaldırır diyorsun.devlete başkaldırı var onu iyi yaptı senin savunduğun abilerin.şuna cevap istiyorum senden. vatan millet anlatacaktık açıklamaları var. hep kelime oyunu sizin işiniz bu geçin bunları yahu siz de her şey mübah onu biliyoruz da gemiden inme hikayeniz bile başlı başına kendinizi inkar. tapmayın şu feto ya ALLAHA kul olun Peygamberimize ümmet olun. sizin güvendiğiniz dağlara karlar yağdı.bedduasını Müslümanlara eden zatın israile bir çıkışını bir bedduasını göremedik.ben DİYORUM BAK KİM BU VATANIN BÜTÜNLÜĞÜNÜ BOZMAK İSTİYORSAALLAH BELASINI VERSİN.

ulubatlı 9 Yıl Önce

ayrıca cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bol ekmelli duası da tutmadı.bunu bu millet unutmadı.ekmeli ihsan ,ihsanı ekmel beş tane cümle kuruyor.bu millet al sana ekmel diyor.milletin iradesini hiçe sayamazsınz sizi konuşturan ne... arpanız mı kesildi.siz zannetiniz ki muhafazar millet iki ağlama bir bağlama ile paralelci olacak olmaz kardeşim para ve seryayenizde kurtarmaz.millet aklını kiraya vermedi sizin gibi...

Ulubatlı zevzeğine cevap 9 Yıl Önce

Allah in ayetlerine hırsızlık yapılırken hic başvurulmuyor? akp Hırsız olarak anılacak 17-25 Aralık milletin soyulduğunun resmidir.Parelel yaması hırsızlığı haramzedeligi örtmez uğraşmayın.Ak Saray'ın Açılışını "kutsiyetpenahi papa" ile yapanlar neden boş boş konuşur anlayamıyorum.bende sana hadis ile örnek vereyim, Efendimiz Harem Bölgesi'ne musluman olmayanların sokulması girmesi haramken neden Neccar hristiyanlarıni aldı.onlari mescidde misafir etti.ticaretlerini yapmalarına izin verdi yoksa Efendimiz de mi dost edinmişti Hristiyanları(!)neyse bize genede Mevlana gibi Kollarımızı açıp "sende gel Ulubatlı" demek düşer.

BAKARA MAKARA 9 Yıl Önce

Kim demişti yaw?

ulubatlı 9 Yıl Önce

'Kozmik Oda’ya giren hakim, Fethullah Gülen’i beraat ettiren hakim'TESADÜF GİBİ GERÇEK’ Evet paralelciler; Vatan Millet anlatacaktınız...yargı ayağı da deşifre oldu patır patır dökülüyor dubai tatilinin hesabını veremeyen belge gösteremeyen tvit savcısı zek...ten anlatın biraz da hadi burdan başlayın.... Fethullah Gülen ile ilgili beraat kararını veren mahkemedeki hakimlerden birisi Kadir Kayan. Kozmik odaya giren hakim beraat kararının altına da ismini yazan hakim...tesadüf mü bu...bunları anlatın...

ulubatlı 9 Yıl Önce

niye beddua diyorsun o bir dua idi. bütün türkiye ve islam dünyası gördü.beddua ile dua ayrımını yapamayacak kadar aklınız gitmiş...akit fitne merkezi öbürleri gözünüzde iftiracı ya sizin gateteleriniz otla saman gazetesi...dünyada bir o gazete doğru gerçekleri yazıyor öylemi...bırakın bu işleri bu aziz millet feraset sahibi öyle bir şutladı ki her yerden silinecek bu diyaloglarınız sahi pensilvanya dan top atışları ne durumda havan topu boş yerlere düşüyor BOMBA herkül comlar. atış serbest size hadi iyisiniz...ben yazdıklarıma cevap bulmadım onun için hala bekliyorum....verilecek cevabınız yok zaten,

ulubatlı 9 Yıl Önce

hangi telden çaldığın belli..paralel zihinler iş başında bir ayet yazmışsın. hırsızlığa bağlamışsın kasede bağlamışsın montaja bağlamışsın. kim bu devletin bir kuruşunu çalmışsa ALLAH belasını versin diyorum.ama siz ayrım yapıyorsunuz şimdi soruyorum? Türkiye’de bir tek lider Fethullah Gülen mi? Bir sürü İslami cemaat var! Şimdi soruyorum! Hangisinin bankası var? Hangisinin istihbaratı var? Hangisinin bu kadar basın yayın organı var? Hangisinin HSYK’da, TSK’da, MİT’te, bürokrasinin en kilit noktalarında, bu kadar adamı var? Hangisinin mensupları, yanlışlara rağmen liderine bu denli itaatkâr? Hangisinin bu kadar parası var? Hangisi kurbanla, fitreyle, zekâtla topladığı paralarla bankacılık sektörüne girdi? Hangisi kurbanla, zekâtla, fitreyle, zorunlu dergi gazete abonelikleriyle edindiği ekonomik güçle Vatikan’a eğildi? bunu yapanın da ALLAH belasını versin diyin bakayım...işte sizin ikiyüzlülüğünüz...

summun bukmun umyun fehum la... 9 Yıl Önce

Onlar işitmezler, söylemezler görmezler ve Allaha dönecek de değiller. Memlekette hırsızlık olmuş onlar "biz görmedik" dediler. 50 küsür ses kaydı ortaya çıktı onlar "biz dinlemedik" dediler. SIFIRLAMA kaydı 4.5MILYON kere dinlendi, onlar "montaj, dublaj" dediler. Ha bu arada bazıları da "çalıyor ama çalışıyor" dedi ya. İşte bu görmeyen duymayan söylemeyen takımını muhatap almayın. ONLAR ALLAHA RÜCU ETMEZLER. NOKTA

ulubatlı 9 Yıl Önce

Ey gülenist kafalar:dinler arası diyalogla hangi safsataya düştüğünüz belli gelin maddi ihtiraslarla fetoya kul olmayın.size ayetle cevap veriyorum. uyanın ben söylemiyorum YÜCE ALLAH buyuruyor;Ey âmenû olanlar (Allah'a ulaşmayı dileyenler), Yahudi ve Hristiyanları dostlar edinmeyin! Onlar birbirinin dostlarıdır. Ve sizden kim onlara dönerse (onları dost edinirse) artık o, mutlaka onlardandır. Muhakkak ki Allah, zalimler kavmini hidayete erdirmez.

VESSELAM 9 Yıl Önce

FETHULLAH GÜLENİN DUA MANTIĞIYLA BİR YOLSUZLUK VEYA İHANET VARSA GÜNÜ GELİR ÇIKAR ORTAYA. İLAHİ TECELLİ HER İKİ DURUMDADA GEÇERLİDİR. ŞİMDİ BİRBİRİMİZİ ÜZMEYE KIRMAYA HİÇ GEREK YOK. MENFAATİNİZ VARSA BİLEMEM AMA VATANDAŞ OLARAK BU KAVGADAN UZAK DURUN VE YOK YERE KENDİNİZİ YORMAYIN DERİM.

ulubatlı 9 Yıl Önce

bana cevap yazarken hakaretle başlamışsın.zevzek kelimesini iade ediyorum.sen kimsin ki Mevlana gibi kollarını açıp sende gel diyorsun.benim tavrım belli.benim bir yerden menfaatim de yok. daha bir sene öncesine kadar küfredenler oldu fetocu bunun sebebi herkez biliyor. bire bir yaşanan olaylardan dolayı yazıyorum.peygamberimizle ilgili ne dediğin belli olmayan bir şeyler yazmışsın ne alaka...papa ile görüşmeye gelince her şey ortada açık gizli kapılar ardında olan bişe yok.gülen ise bu papalara emrinize amadeyim sözünü vermiştir.sebebi belli dinler arası diyalogun amacı belli...baş aktörleri belli....niye gerçekler çıkınca zorunuza gidiyor. yalancının mumu misali...

ulubatlı 9 Yıl Önce

Bu benim değil feto(gülen)in mektubu ;papa 6. paul cenaplari tarafindan baslatilan ve devam etmekte olan dinlerarasi diyalog icin papalik konseyi (pcid) misyonunun bir parcasi olmak uzere burada bulunuyoruz. bu misyonun tahakkuk edisini gormeyi arzu ediyoruz. en aciz bir sekilde hatta biraz curetle, bu pek kiymetli hizmetinizi icra etme yolunda en mutevazi yardimlarimizi sunmak icin size geldik.evet kelimesi kelimesine kendi beyanı...şimdi kim bu işin aktörü görün....

Asım KOCA 9 Yıl Önce

Ulubatlı ;) tam bi trol vari çalışmıssın maşaAllah. :) kızmadan Trol u google ye sor . sonra kızabilirsin. yazdıklarından çok eminsin. her şeyi görmüş idrak etmiş bir eda içinde yazıp duruyorsun. Gel seninle bir ahidleşme yapalım gerçi siz buna beddua diyeceksiniz ama ben amin kısmını yine size bırakacağım. böylece tartışmada sonlanmış olacak. Hiç bir isim vermeyeceğim yani Hırsız dediğimde sen sakın birilerini kastettiğimi anlama . Haa illada birilerini algılayacaksan o zaman söylenecek bir şey yok. Şöyle başlayalım Elhamdülillah Allah'a inancımız var . Onun adaletine güvenimiz tam. O halde 1 kim bu ülkenin aleyhinde bir ajanlık yapmışssa 2 kim bu dinin içini boşaltmaya çalışıyorsa ( ister dialog de ister Acemlerin önüne yatmak olarak algıla) 3 kim bu devletin içine bu devlete zarar vermek için sızmış ise 4 Kim sınav sorularını çalıp birilerine vermiş ise 5 Kim İsrail ile gayri resmi veya müslümanlar aleyhine bir anlaşma yapmıssa 6 Kim bu ülkenin ve bu milletin parası++

Asım koca 9 Yıl Önce

öğle veya böğle çalmışssa 7 Kim "rüşvet alanda verende mel'undur " hadisini çiğnemiş ise 8 Kim Bu milletin ve devletin aleyhinde en ufak bir çalışma yapmış ise 9 Kim bir insana veya bir topluluğa haksız yere hakaret etmiş ise 10 Kim suçsuz yere olmadık iftiralar atmış ise 11 Kim bunların hepsini bilmesine rağmen yine zulme rıza gösteriyor ise Allah onun Bin türlü belasını versin . Ben buna açık yüreklilikle amin diyiyorum. Yüreğin varsa Cesaretin varsa savunduğun kişilerden bu kadar emin isen . Hiç bir isim yazmadan sadece her şeyi bilen Allah'a havale ettim. Sizde buna amin diye bilirsiniz. Tek Tek kelime Amin. Yok amin diyemiyorsan samimiyetini bir sorgula

ulubatlı 9 Yıl Önce

asım koca söze başlar başlamaz yazdıklarına amin derim.bütün samimiyetimle...benim daha önce yazdıklarımı tam okumuş olsaydın.bu madde madde sıraladığın yazılarda sıkıntım olmadığını görürdün.benim evet siyasi olarak ak partiyi savunmuş olabilirim ama yanlışları asla savunmam. öyle bir gayretim yok.benim takıldığım şu... tamam bir toplantı düzenleyebilirsiniz. ama VATAN MİLLET anlatacaktık açıklamasına takıldım.bir iktidar ki düşünün kendi ayağına kurşun sıkmaz.12 yıldır milletin teveccühünü milletten almış olduğu gibi ali cengiz oyunları apaçık görülüyor.görmeyen ya kördür yada bu ak parti gitsinde ne olursa olsun zihniyeti.haaa azçok takip ediyoruz olayları anlamak için vuku bulan işlerin o an da yanında olmak gerekmez yorum yapmak için.sende beni anlıyorsun aslında asım bey ..siyasete eğer gülen (cemaat) aslında paralel örgüttür ki devleti ele geçirme operasyonu misyonuna girmiştir.çok hamle yapmıştır. bunu bu millet görmüştür.bu devlete yapılan aslında millete yapılan ihanettir.

ulubatlı 9 Yıl Önce

ayrıca bu cemaat gibi görünüp her türlü adına zaman zaman fetonun kendi beyanıdır skıştığı zaman hizmet dediği için bunların nerde ne yapacağı ve yaptıklarının da üstüne mal ettikleri görülmemiştir.daha önce yazdım.eğer türkiye cumhuriyeti başbakanına, cumhurbaşkanına, hakaret ediliyorsa bunu yapanlar şeref hasiyet yoksunlarıdır.bende bire bir yaşadıklarımdan dolayı,düşünün daha bir sene öncesi ağza alınmayacak küfürler yiyen feto gülen, bir anda iyi adam ilan edilmesi pensilvanya kelimesi birileri tarafında kullanılmaması hangi iyi niyetle izah edilebilir.gülenin ajan,misyoner,hain gibi daha çok kullanan kesimin seçim zamanı sanki bunlar olmamış gibi birde hiç yanyana görmediğin insanların biraraya gelmesi ne ile izah edilebilir.kimsenin iradesine bir şey dediğimiz yok ama omurgasız olanlar nasıl çıktı ortaya....onu gördüm

Asım koca 9 Yıl Önce

Demokratik bir ulkede bir ferdin Siyasi Görüşünüzü kimse sorgulayamaz bunda hem fikir olduğunuzu düşünüyorum. Belki 17 aralık öncesi bahse mevzu cemaate bir çok kişi karşı çıkmıştır. Bunlar benim gözümde şer odak lar dir. 17 aralık sonrasında aynı gruba dozajini artırarak yine aynı soylemler oldu. Bence bu karşı cikanlarda aynı şer odaktirlar. Bu hizmete 30 yılı aşkın zaman boyunca hep saldirildi. Saldiranlarin kim olduğunu iyi bildiğinizi tahmin ediyorum. Devlet içine sızma mevzusu ise üniversite okuyanlarin yarısından fazlası tam bir oran olmasada % 60 tan fazlası bu cemaatin tetrisatindan geçmiştir. Yani bir yere 100 kişi alınacak ise bunların 60 tan fazlası o cemaat ten olmasından daha normal ne olabilir. Yani bu cemaat le gönül bağı olanları ve devletin her hangi bir kurumunda görev alanları hangi mantıkla veya hangi delille hain ilan ediyorsunuz. Bakın dinleme diye meydanlarda bağırdı lar bilmem kacta ne polisi göz altına aldılar ancak bu göz altilarin hiç biri dinleme gerekçesi ile olmadı paralel gerekçesi ile olmadı. Istiklal mahkemelerini aramaya bir hakim sistemi yasalaştı itiraz makamı bile yok buna rağmen hepsi serbest kaldı. 17 aralık tapeleri montaj dendi adlı tip değil dedi ve daha dün 4 tane bakan bu tapeleri doğruladı. Tepeler doğru ama biz o suçu istemedik dediler.

Asım koca 9 Yıl Önce

1 yıldır söylemedik hakaret sarf edilmedik iftira kalmadı ama hiç birtane somut delil yok. Allah aşkına bunları hicmi dusunmezsiniz. PKK denen serefsizler topluluğu artık terör örgütü demeyecek noktaya geldi. Bu cemaat mensubu kişiler bunlardan dahami tehlikeli. Bunu hiç vicdaninizda sorguladinizmi. Güney doğuda devlet otoritesi kaybolmuş durumda asıl paralel devlet olarak bunu hiç duaunmedinmi. Son olarak. Fikirini değiştirmeyi düşünmeyen insana gerçekleri anlatmak zordur. Oysa ki ; haklı görmek için değilde hakkı görmek için olaylara bakarsak her şey asikardir. Ve bu hizmet 30 yılı aşkın zamandır aynı yerde çevresine veya içine gelip gidenler oldu ama hizmet hiç değişmedi. Bunun kanitida hizmeti düşman görenler hep hırsız ve cikarcilardir. Örnek 28 Şubat örnek cem uzan örnek Ergenekon ve son örnek. Selametle

Asım bey e 9 Yıl Önce

Asım bey maalesef toplumumuzdaki fertler bir zehirlenme yasamış ve bu isin nereye gideceğini öngörmek biraz zor.Benim düşüncem AKP cenahı biz haklıyız diyor, hizmet cenahı biz haklıyız diyor kimse geri donmuyor doğrularından.Bu durumda iki taraf eger ihtilafa düşmüş ise Sadece Allah in Hükmü beklenir.zaman herseyi gösterecek fazla Konuşmak ta bence Anlamsız.ettigin muhaveleye de binlerce Amin diyorum elfü elfü Amin.vesselam

Fatih 9 Yıl Önce

Eskiden bu cemaati iç yüzünü bilmediğimden Allah rızası için seviyordum bir kaç defa dershanelerine ve yurtlarına gerçek manada ihtiyaçlı birilerini götürdüm yoksul dedik yetim dedik taştan ses çıktı bunlardan ses çıkmadı herkese aynı muamele bu himmet paralarını berkin elvanlar , işit teröristlerinin saldırılarına taziye ilanları için kullanıyorlar bunlardaki konfor düşkünlüğü değme sosyetede yok gaza getirmeler rüyalar rızalar yalanlar iftiralar kırıla gidiyor demokrasiye basına darbe diyorlar akşama kadar hükümet alehine ne varsa balıklama atlıyorlar galiba biraz palazlanmılarki çevik bire kuza kesilenler şimdi aslan kesildiler allah ıslah etsin

Fatih 9 Yıl Önce

5 saat önce yazdığım yorumdan dolayı özür diliyorum Cemaat mensubu kardeşlerimdende haklarını helal etmelerini istiyorum ,aşağıda yazmış olduğum yorum taraflı baktığım için kötü zannım nedeniyle hep noksanlarını yazmışım oysa Yüzbinlerce gencin hidayetine vesile olmuş namazında niyazında gençlerin yetişmesine vesile olmuş ,yüzbinleri meyhane köşelerinden kumar masalarından kurtarmış Dünyanın 100 küsür ülkesinde okul açmış, sıcak yatağını, serin memleketini terk etmiş soğuk Kutuplardan susuz afrika çöllerinde Bir kimsenin hidayeti için bunca çile ve meşakkatlere katlanan ,bu cemaati tenkit etmek eleştirmek benim gibi bir mücrimin hakkı değil çünkü Allah'ütala kuranı kerimde Maide Suresi, 8.ayette ( Ey iman edenler, adil şahidler olarak, Allah için, hakkı ayakta tutun. Bir topluluğa olan kininiz, sizi adaletten alıkoymasın. Adalet yapın. O, takvaya daha yakındır. Allah'tan korkup-sakının. Şüphesiz Allah, yapmakta olduklarınızdan haberi olandır.) buyurmaktadır eller buğda ,ben saman, eller yahşi ben yaman

ulubatlı 9 Yıl Önce

valla 5 Saat'te nasıl dönüş yaptın hayret...senin bu yazdıkların altına bu millet imzasını atar..bak bir daha gaza getirmeler,rüyalar,iftaralar,yalanlar kırıla gidiyor evet bunu cemaat adı altında bu paralel örgüt yapıyor.bak fatih kardeşim bunlar açıktan devlete darbe yapma girişimidir.okul dersane işleri hikaye devletin gizli mahremini israile amerikaya peşkeş çekiyorlar.bak ekrem dumanlıya şov yapıyor nerdeyse güleni tanımam diyecek.evet iç yüzünü bilmediğin çok şeyleri var.bunların yoksulla işi olmaz.bir tane fakiri okuttuklarını görmedim parayı veren düdüğü çalar.bunların sermayesi bankası faiz lobisi işliyor.senin o yazdığın ayet tüm Müslümanlar için geçerli...bunların kini Yahudi kini gibi emin ol.bak devletin savcılarına kararları ile değil medya maymunluğuna oynuyorlar..dubai tatili yapıp belge gösteremeyen savcı zekariya Abdullah Gülü bile yalancı şahit tutmaya kalkıştı..ama cevabını aldı.yalan dolan iftira bunların inkarı nere kadar gidiyor...takip et.

ulubatlı 9 Yıl Önce

fatih bey...bu yazdıkların senin sadece değil onların bile aklını karıştırdı.akşama kadar hükümet alehine ne varsa balıklama atlıyorlar. 17-25 aralıkta yapılanlar bütün millete zarar verdi maddi manevi sorumlusu kim. 4 tane bakanı bir operasyonla linç etmek gezi olayları gibi devleti hükümeti yıkmaktır.yoksa bakan değil şah bakan olsun bilgi belge varsa yargılansın tabiki hesabını versinler.onda savunma diye söz konusu olamaz. bunlar şimdi cumhurbaşkanına küfürü savunuyorlar.israile beddua etmeyenler milletin seçtiği cumhurbaşkanına ne hakaretler ediyorlar.hak mı bu..Müslümanlık mı bu..değil sevdiğin cumhurbaşkanı sevmediğin bile olsa hakaret hakkını kim veriyor.fatih bey,,,bak bu tiyatroyu iyi izle...ekrem dumanlı şov yaptı değil mi GÖZ altına alınırken sonrasında mahkeme de ki görüntülü kayıtları gazetesinde kim yayınladı dersin...tabi ki ZAMAN kim sızdırdı. bunlarda milleti enayi yerine koyuyorlar ama millet bunların gerçek yüzünü gördü...sen niye bir anda döndün anlayamadım...

ulubatlı 9 Yıl Önce

Balık hafızalı olmayalım.dönelim şu meşhur 28 ŞUBAT sürecine o zaman ne olmuştu..yasaklar ,fişlemeler,devleti ne hale koymuştu...evet o süreci hatırlayalım.28 şubat neye karşı oldu.kimler nerde durdu. onu görelim.söz konusu cemaat ya...ordan girelim...büyük alim feto gülenden başlayalım.ne yaptı reha muhtarı bilirsiniz o zamanın meşhur şhow tv enkermanı (haber sunucusu) bağlandı feto efendiye sordu da sordu.efendim siz cemaatmısınız? ,nem küm biz hizmetizle başlayan...efendim isterseler dersaneleri kapatırız devrederiz diyen bu zat değilmiydi... bitmedi ne oldu da kaçma gereği duydu.kaçmak bir Müslümana yakışırmı...oysa sebeb bir inancı savunmak ise saidi nursilerin izinden giden insanların ne cefalar çektiği aşıkar...ama pensilvanyada malikaneler dururken hapishaneye ne gerek var.öylemi? vatan hasreti olan insanların ahireti düşünerek bu kısa ömürde böyle aciz düşmesi kime ne fayda sağlar..cevabı açık birileri istedi ve gitttt atttaaaa.....ha bu gidişin dönüşünü .....

ulubatlı 9 Yıl Önce

MUHTEŞEM olacağını düşündüler olmadı.hani hümeyni gibi gelip zatı alilerini karşılayacak olan kanmış deve kuşu gibi başını kuma gömenler....olmadı....işte filim bende burda kopuyor...beni ve bu milleti rahatsız eden 28 şubatta olanlarda başlıyor...o zamanın kuzusu gülen emredin efendin diyen her şeye boyun eğen siz bilirsiniz diyen.şimdi Türkiye cumhuriyeti tarihin de halk tarafından seçilmiş cumhurbaşkanına beddua ile başlayıp Firavun,nemrut,ebu cehil yakıştırması kafirliğe kadar gider bu....yav Müslüman Müslüman sa eğer bunu yapmaz. israile bir kötü sözü olmayan Müslümana bunu reva görmesi niye....sen Müslümanlığın 5 şartının birincise bile muhalefetsin. ey gülen...papaya sen misyonunun bir parçasıyım.. demesi hangi Müslümanı ikna eder...beni ikna etti mesala dinler arası diyalog safsatası kimin başının altından çıktıysa bir hizmet bir yerlere maşa olmak tam aklını kiraya vermek yada casus deyin ajan deyin bu devleti satmaktır. beyler uyanın uyanın....devamı var tabiii.....

ulubatlı 9 Yıl Önce

Şimdi kimse masal anlatmasın gülenin amerikada kalması kendi aklının işi değildir.salya sümük ağlamakla olmuyor,bu millet yemiyor artık.her türlü hamle yapıldı düşüşe geçildi...bu ak parti meselesi değil...bu devletin bekasını kim sağlarsa onun yanındayız..evet Cumhurbaşkanımız dik durmasaydı cesaretli olmasaydı gülenizm devleti ele geçirip paralel sızmaların neticesi olarak milletin anasını ağlayacaktı....bunu görmeyen acizler var mı var. konu islamı yüceltmek ise la ilahe illallah deyip. tamam bu kadar yeter diyen gülen mi tamına yoksa muhammeden resullulah diyen ALLAH katında TEK DİN İSLAMDIR.diyenler mi galip gelecek....onun için Cumhurbaşkanımız tuzakların üstünde bir tuzak var ALLAHIN tuzağı....işte referansımız ALLAHIN tuzağına düştüler....çırpındıkça batacaklar....

ulubatlı 9 Yıl Önce

Ey aklını kiraya verenler...gülenin papaya yazdığı mektubu tıklayın okuyun...Papa 6. Paul Cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan Dinlerarasi Diyalog için Papalık Konseyi (PCID) misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz. Bu misyonun tahakkuk edişini görmeyi arzu ediyoruz. En aciz bir şekilde hatta biraz cüretle, bu pek kıymetli hizmetinizi icra etme yolunda en mütevazi yardımlarımızı sunmak için size geldik..... şu cümleleri hangi Müslüman kabul eder...dinler arası diyalog biz onların baba oğul kutsal ruhunu kabul edeceğiz...la ilahe illallah varı kabul edip muhammeden resulullahı kabul etmeyen kafiri Müslümandan üstün gören gülenimi kabul edeceğiz...etmiyoruz kardeşim gülenizm bir Yahudi Hristiyan hoşgörüsüadı altında Müslümanları islamiyeti muhammetsiz düşünen her şeyi siliyoruz..benim zoruma bu gidiyor derdim tasam bu...MUHAMMED'DEN MUHABBET OLDU HASIL, MUHAMMEDSİZ MUHABBET NE HASIL, kelamı boş laf değil....inancımız itikadımız muhammedi..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.