Bayburt Postası

Prof. Türkmen'den Elisa Kitap ve Sahaf'a ziyaret

Eğitim

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Kütüphane Haftası dolayısıyla Elisa Kitap ve Sahaf işletmesini ziyaret etti.

Bayburt Postası - Ziyareti sırasında sahafların giderek azaldığı, yerini maalesef kafelerin, kıraathanelerin aldığını, bunların yerine sahaf kültürünün yeniden canlanması gerektiğini vurgulayan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, öğrencilerin bu kültüre sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Eski ve yeni kitaplardan faydalanmak adına bu gibi mekânların sürekli olarak ziyaret edilmesi gerektiğini ifade eden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, bu anlamda da böyle değerli, manevi bir görevi üstlenerek Elisa Kitap ve Sahaf mekânını açan Ruhlar Çetin'e teşekkür etti. 

Eski eserleri inceleyen Prof. Türkmen, kitap okuma kültürünün yaygınlaştırılması, öğrencilere ve şehre yönelik bu gibi mekânların çoğalması temennisinde bulunarak, Bayburt Üniversitesi olarak her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

Ruhlar Çetin de özellikle üniversite öğrencilerinin ilgisinden ziyadesiyle memnun olduğunu ve bu durumun giderek yaygınlaştığını belirterek, ilgi ve alakasından dolayı Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen'e teşekkürlerini iletti.

Rektör Türkmen'e ziyaretlerinde Bayburt Üniversitesi Genel Sekreteri Nazmi Karabulut, Bayburt Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Arif Erkul, Bayburt Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Ümit Yıldırım eşlik etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.