Bayburt Postası

"Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz"

Dernekler

Bayburt Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman, AK Parti'nin STK'ların görüşüne başvurmasının önemli bir gelişme olduğunu ve memnuniyet duyduklarını belirterek, "Seçimlerde bütün siyasi parti ve adaylarına eşit mesafede olacağız" dedi.

Bayburt Postası - Bayburt Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman, AK Parti'nin STK'ların görüşüne başvurmasının önemli bir gelişme olduğunu ve memnuniyet duyduklarını belirterek, "Seçimlerde bütün siyasi parti ve adaylarına eşit mesafede olacağız" dedi.

Karaman, şu açıklamayı yaptı:

"İlimizin milletvekili adaylarını belirleme sürecinde STK'ların görüşlerinin alınması memnuniyet verici. Seçimlerde bütün siyasi parti ve adaylarına eşit mesafede olacağız. Bayburt'un ve esnaf sanatkarın öncelikli sorunları belli. Seçilecek olan vekillerin 4 yıl boyunca gece gündüz çalışarak bu sorunları asgariye indireceklerini ve Bayburt’umuzu hak ettiği yere gelebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarından şüphemiz yoktur. Bu anlamda seçime girecek tüm siyasi partilere başarılar diliyor, seçimin Bayburt’umuza, ülkemize, esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Yorumlar (1)

vatandas 9 Yıl Önce

He hee bizde inanadik...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.