Bayburt Postası

Şoförler Odası'nın yeni başkanı Burhanettin Kahrıman

Dernekler

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri tamamlandı.

Bayburt Postası - Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri tamamlandı. Kongrede başkanlığa Şen Bayburt Minibüsçüler Kooperatifi Ortağı Burhanettin Kahrıman seçildi. 
3 adayın yarıştığı kongrede 1996 yılından beri başkanlık görevini üstlenen Köksal Karslıoğlu, Zekeriya Mevlütoğulları ve Burhanettin Kahrıman aday oldu. 



Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan kongrede başkanlığa seçilen Burhanettin Kahrıman 158 oy alırken, Zekeriya Mevlütoğulları 136, Köksal Karslıoğlu ise 102 oy aldı. 

Başkanlığa seçilen Burhanettin Kahrıman, seçim sonunda yaptığı açıklamada kendisini destekleyenlere teşekkür ederek şoför esnafı için vargüçleri ile çalışacağını belirtti. 

Burhanettin Kahrıman başkanlığında oluşturulan listede şu isimler görev aldı.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler 
Mecit Turan
İbrahim Korkmaz
Ali Rıza Ayyıldız
Muzaffer Çevik
Gökmen Birol
Ali Yıldırım 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Selahattin Handekli
Akın Şahin
İsa Eskici
Erkan Palıt
Murat Tosun
Arif Ersöyleyen
Nurettin Topyay
Denetleme Kurulu Asil Üyeler

Dursun Oruç
Mustafa Coci
Arif Sevimli
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler

Özgür Akçakaya
İzzet Kadı
Bülent Olüç

Yorumlar (23)

Hayri 6 Yıl Önce

Canin sağolsun KÖKSAL bașkan!!!!!

Hayri 6 Yıl Önce

Șok Șok Șok, maaș istemeyen bașkan adayini soför arkadaşlar tercih etmedi manset boyle olmaliydi

Taksici 6 Yıl Önce

Önceki yönetime korsanı önlemek şimdi mi aklınıza geldi dedi akıllıca konuştu.şimdi mühür kendisine geçti korsanı önlesinde görelim

Vatan Sever 69 6 Yıl Önce

Hayri efendi maaş istemeyen başkanı seçmediler diyon da Köksal efendi o koltukta 22 sene asgari ücretin 2 katı maaş alıyordu. Makam arabasını babasının malı gibi özel işlerine kullanıyordu. Neler var neler. Ama sen bildiklerinle kal bence :)

Hayri 6 Yıl Önce

Tabi her yerde korsan önlenmisti, Bir Bayburt'da KÖKSAL Bașkan önleyememisti. Bu kafayla devam, inaniyorum cok yol aliriz

Riv riv etme 6 Yıl Önce

69 lu arkadaş belli ki sen 9 ışıktan birisin

Riv riv etme 6 Yıl Önce

69 arkadaş bundan sonra ki işin başarılar dilemektir eskiye laf etmek değil sen orda kudurdugunla kalırsın atı alan Üsküdarı geçti. Köksal başkanı da sizin gibilere yedirmeyiz Sayın Bayburt postası mesajımı tam yayinlarsaniz sevinirim..

Kemal aydın 6 Yıl Önce

Ben vatansever rumuzlu arkadaşa katılıyorum yıllarca maaş aldılar. Birde orada 3 aday var hangisi maaş almayacakmış. Eski başkan alıyordu. Yeni başkan alır almaz bilmem. Yeni başkanı Kutlarım Ve başarılar dilerim.

Kralcı 6 Yıl Önce

Kral öldü yaşasın yeni Kral...bu iş böyledir sandık yalan da söylemez

Hayri 6 Yıl Önce

69 hangi makam araci ozel islerde kullanilmiyor, tum makam araclarini tek tek takip mi ediyorsunuz? yoksa eh neyse bundan sonrada bu baskani takipte kal sende (69)

Selami Z 6 Yıl Önce

Bende 69 katılıyorum. Köksal azmı kendi işi için makam arabası ile il dışına ditti. Hem de benzinli araba. Yakıt parasını sizce kim veriyor bizler. Maas alıyordu ama ne kadar aldığını bilmiyom.

Erdogan 6 Yıl Önce

Ne çok karnı ağrıyan şahıslar varmış başkanım zirvede bıraktı. Yapabilen varsa buyursun 22 sene yapsın da konuşsun.

Hayri 6 Yıl Önce

Canın sağolsun KÖKSAL bașkan!!!!!

Hayri 6 Yıl Önce

Dogru Demirözü, Aydintepe senin gibi düsünenler icin sehir dıșı... O zaman geceleri dahi yok araba devrildi, yok surada kaza oldu diye oralarda bulunmasi da sehir dıșı

TAYYAR KORKMAZ 6 Yıl Önce

Öncelikle yeni görevi üstlenen daha doğrusu kendini üstlenen zannedip maşa olmayı kendin yakıştıran yeni başkana gerçekten Allah kolaylık versin diyorum. Yıllarını bayburt’a bayburt insanına adamış bir insan olan Saygıdeğer Köksal Karslıoğlu gibi bayburt’ta kaç tane adam var merak ediyorum.Sayın yeni başkan kaç kere gece yarılarında sıcacık yatağınızı bırakıp gece yarısında o telefonu açıp çekici vb imkanlar sunacaksınız merak ediyorum veya kaç kere ya olur bir faydamız olur diye çekiciyle beraber o göze batan 15 milyar bile etmeyecek sizin sözde bahsetmiş olduğunuz MAKAM ARABANIZLA olay yerine intikal edeceksiniz merak ediyorum.Saygıdeğer Köksal Karslıoğlu gerçekten kendini ömrünü bayburtta adamış bir insan bayburtta daha öncesindede gençlik yıllarındada bayburtta neler yaptığını neler yapılacağını görmek imkansızdır.Bir bayburtlu olarak bunları inkar edende nankördür . Karslıoğlu soyadını Rahmetli Mustafa Karslıoğlu’nuda tanıdık duyduk.Merakım şu gerçekten bayburt ta KARSLIOĞLU ailesi olmasaydı Bayburt denilen yaşayan canlı 30.000 nufusa sahip sözde il olan memleket ne halde olurdur . Allah’a şükürler olsunki siz bayburtlusunuz memleketine aşık birer vatan evladısınız yoksa kötü niyetli olan insanlar olsaydınız bayburttu 10 kere satın alırdınız zaten görmüş geçirmiş insanlarsınız Allah’ta böyle önemli kurumları kötü niyetli insanların eline düşürmesin . Allah tekrardan Saygıdeğer Köksal Karslıoğlu’ndan razı olsun .

Hayri 6 Yıl Önce

Herkes bilir, meyve veren ağaç tașlanır. O yüzden yazdıklariniz teselli niteligindedir kimse gücenmiyor, yolun acık olsun KÖKSAL bașkan!!!!!!

Iyi baskan 6 Yıl Önce

Koksal baskan ne badireler atlatti, bu zamana getirdi. Ama bayburt hak etmez hiç bir seyi. Başkan hiç aday olmasa daha isabetli olurdu bence. Bunlari da göreceğiz.

İl encümenleri 6 Yıl Önce

İl encümenleri ozel şoforle, 140.00 liralik araba ile eve giderken kimse sesini cikaramaz. Adam 15.000 liralik arabaya bindi diye kiyamet koparirlar. Adama hizmetinden dolayi tesekkur etmek yerine. Yazik cok yazik. Adami gece 3 te arayin tlf. Acip cekici yolluyor.

Hayri 6 Yıl Önce

Canin sağolsun KÖKSAL bașkan!!!!

Sabri Reis 6 Yıl Önce

Tayyar efendi köksal için memleketin seven biri demişsin. Sana tek bi olayını anlatım. Bayburttaki kamyoncular şeker pancarını çekmeye hazırlanırkın gitti bi potrol sahibiyle anlaştı il dışından tır getirdi el altından nakliyesini yaptırdı. Bizim aidatlarla oda borç batağında. Hani diyonya memleket sevdalısı. Bence bilde konuş. Bu anlattığım sadece yaptıklarından biri.

Köksal KARSLIOĞLU 6 Yıl Önce

Kıymetli Hemşehrilerim, 22 yıldır yürüttüğüm Bayburt Şoförler Odası Başkanlığı görevimden esnafımızın teveccühü ile 14.03.2018 tarihinde ayrılıyorum. Bu görev esnasında bana destek olan başta ailem ve dostlarıma canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Seçim esnasında benimle köy köy gezen ve seçimde bana destek veren tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Büyük şair Baki'nin:" Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş." dizelerinde bir nebzecik yer bulabiliyorsam ne mutlu bana. Yeni görev yapacak arkadaşlarınıza ve esnafımıza hayırlı olmasını Yaradandan diliyorum.

Hasan S. 6 Yıl Önce

Boş insan kişiyle kaliteli insan işiyle uğraşır Allah senden razı olsun senin canın sağolsun köksal başkanım.

Hayri 6 Yıl Önce

KÖKSAL bașkan diline, gönlüne sağlık. MEMLEKET SEVDALISI KÖKSAL bașkan canin sağolsun!!!!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.