Bayburt Postası

Bayburt merkezli, 46 ilde ‘Cihan-ı Birlik’

Dernekler

Merkezi Bayburt olarak kurulan ve kısa zamanda birçok ilde teşkilatlanan Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği, ilgi görüyor.

Bayburt Postası - Merkezi Bayburt olan ve kısa zamanda bir çok ilde teşkilatlanan Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği, ilgi görüyor. Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği Genel Başkanı Taha Emre Saka, derneğin şu ana kadar gerçekleştirdiği çalışmaları ve ziyaretleri gazetemize anlattı.

Türkiye'de her kesimden destek gördüklerini açıklayan Başkan Saka, 46'ya yakın ilde teşkilatlandıklarını açıkladı. Saka, derneğin üye sayısının ise her geçen gün arttığını söyledi.



Teşkilat Başkanı Mahmut Temel ve yönetim kurulunda yer alan Hakan Özbek ve Osman Selçuk Ayçiçek ile birlikte TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın’a yaptıkları ziyaret hakkında bilgi veren Taha Emre Saka, TÜRGEV yönetim kurulu üyesi Bilal Erdoğan’la da görüştüklerini söyledi. 

Bir gençlik hareketi olarak dikkat çeken Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği’nin İstanbul ve Ankara’da, özellikle bürokrasiden büyük destek gördüğünü söyleyen Saka, TÜRGEV Başkanı Akalın’ın da derneğin proje ve hedefleri ile ilgili yakından ilgilendiğini söyledi. Saka, “Akalın, Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Biz de dernek olarak TÜRGEV'in hizmetlerine her koşulda destek olacağımızın ve özellikle doğuda yapılacak çalışmalarda da seve seve öncülük edebileceğimizi söyledik” dedi.

Ankara’da Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, İstanbul’da ise Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Bayburtlu Şahap Kavcıoğlu ve Bayburtlu işadamı Şeref Yazoğlu'nu ziyaret ettiklerini aktaran Saka, Yazoğlu’nun işadamlarına derneğe destek çağrısında bulunduğunu belirtti. 

Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği olarak, İstanbul’da bir çok sivil toplum kuruluşu ve gençlik yapılanmalarıyla bir araya geldiklerini söyleyen Saka, en son İstanbul'dan üç ayrı derneğin daha Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği’ne katılma kararı aldığını söyledi.

Yorumlar (46)

Bayburtlu 9 Yıl Önce

Cihan-ı birlik gençlik derneği, göreviniz ve misyonunuz ne, TÜRGEV'nen görüştüğünüze göre sizin para sıkıntınız yoktur demektir... İyice kendinizi bir anlatın bakalım.....:))

aloş 9 Yıl Önce

Bayburt daha ne yapacak 2. vekilliği veya sanayi tesisini. Derneğimiz paralı ve itibarlı olup Bayburt Bayburt a yeter. Şimdi yapılacak iş Hükümette temsil istemek olmalı.

hakikatler 9 Yıl Önce

Görünen o ki geleceğe yatırım yapıyorlar, bu değirmenin suyu nerden geliyor, dernek olarak ne yapmışlar şimdiye kadar (savcı sayan ziyareti hariç) hangi garibanin bi derdine çare olmuşlar. Kızılay Derneğine ve yahut İHH ya katilsinlar belki bi faydaları olur birilerine ... canım çıka memleket, turgevi de kendilerine kalkan yapiyorlar

mustafa yılmaz 9 Yıl Önce

İnsanları tanımadan veya yaptıklarını bilmeden körü körüne eleştirmeyin. Allah rızası için yapmayın. Bu gençler bir yola çıkmışlar 46 ilde teşkilatlanmışlar. Gençliğin dertlerini dertleri kabul etmişler. Kuruldukları günden 2 ay geçmiş daha destek olmasanız ble köstek olmayın.

KİM BUNLAR 9 Yıl Önce

TANIYAN BİLEN VAR MI? NEREDE YAŞAMIŞLAR NE OKUMUŞLAR. GENÇLER OKUMALI ÜRETMELİ MİLLETİN PEŞİNDE GÖLJE OLMAMALI

mert 9 Yıl Önce

hakikatler adı ile yorum yapan şahıs sen derneğin içerisindemisin ki hangi garibanın derdine bi çare olabilmişler diyorsun ve bi garibanın derdine çare olduğumuzda bunu illa duyurmamız mı lazım??

hayati 9 Yıl Önce

Anlasilan türgevle irtibatlı olduguna göre rüşvet ve hırsızligi anadoluyayma gayreti

osman kazel 9 Yıl Önce

Bizim bayburtta olaki biri bise yapsin.hemen tanimadan etmedenahkamm kesiyolar. Bu usaklar eyi kotu bise yapmis caba sarfetmis acaba elestirenler genclik adina ne yapmislar kime faydalari dokunmus.bayburt disina cikip iki indan gorduguz yok ama elestirmeye gelince en ondesiz

Ahmet 9 Yıl Önce

Gençleri desteklemek yerine yine eleştirmeye devam ediyorsunuz. Yıllardır aynı şeyi yapıyorsunuz. yazık

hakikatler 9 Yıl Önce

Hayır derneğin içerisinden değilim ama arkadaşları ve de arkalarını kime yaslamak istediklerini çok iyi biliyorum. SORU: 1 Derneklerinin amacı nedir, kuruluş Tüzüklerinde ne yazıyor ? Önce bunu bi öğrenelim SORU :2 Hangi garibaninin bir derdine derman olmuşlar dedim cevap geldi. En azından kimseyi deşifre etmeden bi cevap versinler de bilelim.

hakikatler 9 Yıl Önce

Ayrıca ilk başta sorduğum sorunun cevabını alamadım. Finanman kaynağıniz nedir kaba tabirle nereden geliyor bu degirmenin suyu ? Mert rumuzlu arkadaş cevabını bekliyorum

mert 9 Yıl Önce

Hakikatler adlı şahıs ilk önce ismini açıkla da bilelim neden açıklayamıyorsun da rumuz kullanıyorsun ama ben senin kim olduğunu iyi biliyorum bak sesleniyorum burdan da sana Kardeşim!!!! bu sorduğun sorularaın tamamını gel bizi bul sonuçta Bayburt kuçük bi yer herkes herkesi tanıyor bunları açıklayalımm ama sen burda show yapmak için bunları bize sorma daha ismini yazamıyorsun yaptığın eleştirilere bak. Son sözüm gelirsin dernek temsilciliklerimize sorarsın aklındakilerini cevabını alırsın

Salih Yıldızoğlu 9 Yıl Önce

Hakikatler yorumunu yapan şahıs sen bizi çok iyi tanıyormuşsun biz sırtımızı kime yaslamak istiyormusuz ? Burda shov yapma bak açık isim yazdım sen de delikanlı ol açık isim yaz ve gel bu soruları yüzümüze yönelt ve hepsinin tek tek cevabını al hepside belgeli ve son kez diyorum adını delikanlı ol ismini açıkla

mahmut temel 9 Yıl Önce

Hakikatler oyle sahte isimle ahkam kesmekle bizim uyelerimizi gizli gizli doldurmaya calismakla sagda solda karalama yapmakla soylenmiyor. Dernek kurulali 2 ay oldu.teskilatlanma asamasindadir.genel kurul oncesi diger illerde resmi program yapmasi yasal olarak yasaktir once bunlari bi ogren ondan sonra elestiri yap.dernegimizin en buyuk amaci senin gibi insanlarin, otekilestirdigi kucumseyip yolunu kesmeye calistigi genclerin elinden tutup topluma faydali işler yapmalarini saglamak.BOS KONUSAN degil milleti icin is yapan proje ureten girisimci ve bilincli nesil yetistirmek...keske burda bizi elestirenler bu saymis oldugum hedefleri simdiye kadar yapmis ve cabalamis olsalardi da biz de dernek kurmak zorunda kalmasaydik.

bayburt 9 Yıl Önce

okuyun çalışın diploma sahibi olun. Dernek kuran kurana vakıf açan açana ne duydunuz hayırdır. Millet derneklerden sendikalardan medet umar oldu. Yaranacaksanız Allah 2a yaranın

Haktan POLAT 9 Yıl Önce

Elde sensin, dilde sen; gönüldesin, baştasın Fâtih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın! Yüzüne çarpmak gerek zamânenin fendini! Göster: kabaran sular nasıl yıkar bendini! Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini! Şu kırık âbideyi yükseltecek taştasın; Fâtih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın ...! Bizler Fatih'in İstanbul'u Fethettiği Yaştayız Bunun Farkına Varmalıyız Genç Kardeşlerimizi Uyandırmalıyız Kitlemiz Gençlik Hedefimiz Gençlik Dirilen Gençlik Cihanı Birlik ! Hakikatleri konuştuğunu sanan şahıs konuştuğun hakikatlerin arkasında isen ismini ver dernekle ilgili merak ettiğin her konuda gerekli bilgiyi al . 1. si sadece geleceğe yatırım yapılmıyor bugününde adımları da atılıyor biz gençler geleceğin mimarları bugünün de ortaklarıyız . peki sen kaç garibanın derdine derman oldun . bırakın gençleri köreltici eleştirileride fikir sunun !

singah 9 Yıl Önce

Dernek iyi bir niyetle kurulmus olabilir ancak turgev vakfi ve bilal erdoganin bu dernege destek vermesi bir soru isareti.henuz yargilama asamasi olmadan baski ile takipsizlik karari cikarilmis yolsuzluk dosyalarinda adi gecen bir kisinin iyi bir niyetle kurulan bu dernegin adini simdiden kirlettigini dusunuyorum.ya da bu dernekte o kisilerle ayni fikirde sadece bayburtta bir taserona ihtiyaclari vardi ve buldu.yinede bayburt iyi insanlarin memleketi insallah bu dernek kendini o insanlara kullandirtmaz.

TAHA EMRE SAKA 9 Yıl Önce

2011 yılında gençleri ve Bayburt'umuzu temsilen gittiğim Çankaya köşkü davetinden sonra yine bu tarz eleştiriler almıştım. Bugünde aynı durum söz konusu. Hiç bir kar amacı gütmeyen, Türkiye'nin dört bir yanından gençlerin bir araya gelmesiyle kurduğumuz gençlik derneğimizi körü körüne, isim yazmadan eleştirmek doğru değildir. Bizler hiçbir kişi,kurum yada kuruluşun arka bahçesi değiliz.Gençlik adına hizmet eden herkesin yanındayız.

Cengaver 9 Yıl Önce

Cepte rüşvet, dilde yalan; var mı bunuuu bir anlayan? Var biraz da sen oyalan:)

hakikatler 9 Yıl Önce

Bu kadar kızmaniza gerek yok. Sadece kafamı karistıran sorularının cevabını arıyorum, evet buyurun tekrardan soruyorum maddi olarak nereden finanse ediliyorsunuz? Hakarete, sahte kabadayiliga gerek yok Hocamın oglu müdürümun oğlu, biz sizin ve memleketimizin adının güzel platformlarda seslendirilmesinden gurur duyarız ...

mahmut temel 9 Yıl Önce

Merak eden insan sahsi fikirlerle yorum yapmaz gelir sorar ogrenir. Biz memleketinizin adini her platformda dile getiriyoruz getirilmesine aracilik ediyoruz bunu ön yargiyi bi kenara birakip baksaniz hepiniz goreceksiniz zaten. Numaramiz belli evimiz barkimiz belli.merak ettiklerini gelirsin anlatirim.belliki finansa cok meraksin parayla cok ilgileniyosun.gel de merakini gidereyim belki senin de dernekle ilgili fikirlerin degisir ve yapacagimiz programlarda tasin altina elini koyarsin.ve her seyin para olmadigini, insanin faydali bir ise samimi bir sekilde girdigi zaman Allahin mutlaka bi kapi actigini ogrenmis olursun.

mert 9 Yıl Önce

hakikatler adlı şahıs kafandaki sıkıntıları gelirsin çayımızı içersin gideririz ama sen mert ol ismini açıkla gel yüz yüze konuş burada itibarsızlaştırma kampanyası yapma

yunus Öztürk 9 Yıl Önce

Aferim gençler bu şehrin sizin gibi aktif gençlere ihtiyacı var. Sosyal medyada akşama kadar zaman öldürmek veya boş gezmek yerine bir şeyler uğruna fedakarlik yapıyorsunuz. Siz böyle samimi olun kimsenin emrine girmeyin aklınızı kiraya vermeyin Bayburt halkı hangi görüşten olursa olsun size fazlasıyla destek çıkacaktır zaten.yeter ki siz amacınızdan şaşmayın partilerin oyuncağı olmayın.

oktay 9 Yıl Önce

Hizmete ozeniyorsunuz ama hizmette işler ihlas la yürüyor

Bülent Aslan 9 Yıl Önce

Helal olsun gençler size. Her zaman yanınızdayız. Allah yardımcınız olsun

Dombram 9 Yıl Önce

Arkadaşlar, hakikatler rumuzlu yazar sadece bi soru sormuş anladığım kadarıyla; niye bu kadar uzattiniz ki, verin cevabini olsun bitsin ... tamam çalışın uğraşın eyvallah ama sorulara da açık olun

gurbetçi 9 Yıl Önce

TURGEV başkanlığını başka bi arkadasa vermişler

Özcan Turan 9 Yıl Önce

Bayburt merkezli bir derneğin kısa süre içerisinde 46 ilde teşkilatlanması büyük bir başarı tebrikler gençler...

İlyas Kılıç 9 Yıl Önce

Gençler aldırmayın yolunuza devam edin Meyve veren ağaz taşlanır misali...

mert 9 Yıl Önce

Dombram rumuzlu kişi sende mi hakikatler rumuzlu kişi gibisin sen de mi ismini açıklayamıyorsun mert olun mert Dernek açıldığından bu yana nerde gördünüz büyük maddiyatlı işler yapıldığını ne yapıldıda bu kadar çok merak ediyon derneğin finansal durumunu ama yapılanlar da illa büyük meblağlarla yapılacak diye bir şey yok fakat idarecilikten anlamadığınız için size çok görmüyorum

mahmut temel 9 Yıl Önce

Valla her seyi bir kenara birakip madem israrla maddi boyutunu soruyirsunuz tamam soyleyelim sizde rahatlayin bizde.. dernegimiz uyelerinden aylik 5 lira aidat aliyor.simdi bunada birileri laf atmadan aciklik getireyim malumunuz bu butun derneklerin tuzugunde olan birsey. Bunun yaninda belli bir finansman kaynagimiz yok.yuklu bir gelir kaynagiyla herkes dernek kurar biz gencler olarak yola ciktik ve tum zorluklara ragmen birseyler basarmak hizmet etmek ustiyoruz.bir program veya faaliyet yapacagimiz zaman turkiyede cesitli esnaf ve abilerimizle gorusuyoruz makbuz karsiliginda o programin ihtiyacinca bir destek aliyoruz.dernegimiz hic bir cemaat ya da tarikatin bunyesinde degildir. Herhangi bir siyasi partiye destek amacli kurulmadik aramizda her gorusten de arkadasimiz var.bize bu yolda destek olup ciddiye alanlarla beraberiz kostek olanlarla degil. Simdi o finans kaynagimizi soran arkadaslardan ricam yarin bana bi sekilde ulassinlar ve simdiye kadar kac tane dernegin finans kaynagini merak edip sorup ogrendiklerini gelsin soylesinler.bizim verilmeyecek bir cevabimiz yoktur.yaptigimiz her sey acik ve nettir.

bülent aslan 9 Yıl Önce

Ben sizi tanıyorum gençler. Allah yardımcınız olsun

bülent aslan 9 Yıl Önce

Ben sizi tanıyorum gençler. Allah yardımcınız olsun

Tayyip Saka 9 Yıl Önce

Türkiyede yeni bir dönem başlatacak ve yaşatacak bir dernek olan cihan-ı gençlik birliği Derneği önündeki engelleri Allahın izniyle aşacak ve zafere ulaşacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın Allah yardımcımız olsun.

faysal 9 Yıl Önce

Türkiye'de binlerce dernek var .inşallah sizde boş kurulanlardan olmazsiniz .derneklere karşı gözümüzdeki bu kötü imaji silmenizi umut ediyorum. Daha yolun başındasınız olumlu ve olumsuz eleştirilere açık olun.bunlar sizi yıptatmaz daha da olgunlaştırır.benden size abi tavsiyesi

Beşiroğlu 9 Yıl Önce

Leyhte (Derneğin müdavimi veya kurucuları) açık kimlikleriyle, mütearifiyn ise müstear, sebep ne acep..? Mücerret ve müşahhas duyguların, son derece de rahatça konuşulması ne güzel..? Hay Allah, sinirlerim boşaldı yine. Haydi taşımaya devam,

Cengaver 9 Yıl Önce

Önceki mesajımı, Elde sensin dilde sen... diye başlayan şiiri anımsatan arkadaşın mesajına nazire olsun diye yazmıştım. Gerçi bu günlerde Allahın ayetlerini ucuza satanlar pişkin pişkin meydanlarda, başka değerler gitmiş kimin umurunda olur. O mesajı artık göremiyorum.

sedat toksöz 9 Yıl Önce

Anlatılanlara bakarsak heveslisiniz güzel hedefleriniz var.ama herhangi bir yorum yapmak için biraz erken.bekleyip görmek lazım

singah 9 Yıl Önce

Yorumculardan biri yeni bir donem baslatacak ve yasatacak bir dernek oldugunuzdan bahsetmis.ya kac ay oldu kurulali da bu akli kit boyle konusuyor.neye guvenerek konusuyor.neden bu kadar iddali bence bir dusunun.toplantilarinizda size baya gaz vermis olmalilar.ama dogru ya hukumet devletinn imkanlarini istediği gibi kullaniyor.sizi de kanatlarinin altina alacagi paylasilan resimlerden acikca belli.ne diyelim yolunuz acik olsun.ama unutmayin 76 milyon kardesinizin turgevde hakki var.bence destegi akp ve turgevden alacaginiza kardeslerinizden alin.yoksa ilahi adalet elbet sizde de tecelli edecektir.iyi niyetli oldugunuzu dusunmek isteyerek allah yolunuzu acik etsin

Bayburt'lu 9 Yıl Önce

Taha Emre SAKA' nın nasıl biri olduğunu bildiğimiz için bu büyüme hükümet destekli olarak kalacaktır. Fotoğraftada açıkca ortada herşey. Baba parası ile büyüyen 2 oğul..

Tayyip Saka 9 Yıl Önce

Cihan-ı gençlik birliği Derneği önündeki engelleri geçecek zafere ulaşacaktır. Milletimizin köstek olmak yerine destek olmalıdırlar. Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun.

Burak Kilic 9 Yıl Önce

Gençleri yakindan taniyorum. Güzel işler yapacaklarina inaniyorum. Allah yardimcilari olsun.

singah 9 Yıl Önce

Tayyip bey ne engeli ne zaferinden bahsediyorsun.bu dernek atletizm musabakalarina mi katilacak, yoksa savasa mi? Milletimiz derken sen kimsinde senin milletin oluyoruz eger dernegin destekcileri hepsi senin gibiyse siz siyasete girmissiniz bile.devam edin bu yolda elbet kazanirsiniz.ancak zafere giden yolda hersey mubahtir derseniz sadece bu dunyada kazanirsiniz.tercih sizin zafer elde edecegiz diye

uğur 9 Yıl Önce

Sonunda bayburt gençliğide suskunluğunu bozup aktifleşti. İnşallah başarılı olursunuz siyasilerimiz gibi kabugunuza çekilmezsiniz

Murat 9 Yıl Önce

Boş işler. Milletin sorunları problemleri ortada. Kendilerine milletimizin sorunlarını çözmeleri için vekalet verdiğimiz Ankaraya gönderdiğimiz vekiller bu işi layıkıyla yapmıyorlarmı ki bu vakıflar dernekler alternatif olarak kuruluyor. Ayrıca görüldüğü üzere mevcut siyasi iradeyle ve onun uzantıları ile yakın ilişki içerisindeler. Bu çok tartışma kaldırır bir durum. Bunun yerine ne olması gerekir derseniz , madem ki sornların ankaraya iletilmesi olarak kurulmuş bir dernek bir vakıf bu. Danışma meclisleri kurulmalı muhtarlıklar öncülüğünde , halkın talelerini isteklerini tesbit edip çözümü konusunda etkili olacak oluşumlar oluşturulmalı.

BAYBURT TANITMA YAŞATMA PLATFORMU 9 Yıl Önce

bayburttaki dernek adresinizi bildiriniz,güzel çalışma:adres ve tlf.bildiriniz.slm

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.