Bayburt Postası

'İkametgâh kampanyası'nda son durum

Bayburt

Belediye Başkanı Mete Memiş, 2014 yaz aylarında başlatılan ikametgâh kampanyasında bugüne kadar 7 bin 800 kişinin kaydının Bayburt’a alındığını söyledi.

Bayburt Postası - Belediye Başkanı Mete Memiş, 2014 yaz aylarında başlatılan ikametgâh kampanyasında bugüne kadar 7 bin 800 kişinin kaydının Bayburt’a alındığını söyledi.
Demirözü Dernekler Birliği’nin düzenlediği toplantıda ‘Bayburt’umu Seviyorum İkametgâhımı Bayburt’uma Alıyorum’ kampanyası hakkında bilgi veren Memiş, “Şuana kadar 7 bin 800 kişinin ikametgâhı Bayburt’a alındı. Kasım ayında da bir çalışmayla bunu 15 bin rakamına ulaştıracağız” dedi.

En büyük destek Demirözü’den


Yaklaşık 4 bin kişinin ikametgahını alarak Bayburt’ta kampanyaya en büyük desteği veren Demirözü ilçesine özel teşekkür eden Memiş, şunları söyledi:

“Kampanyamıza şuan için en büyük desteği Demirözü ilçemiz verdi. Ben bu manada tüm muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.”



Yorumlar (6)

ALOŞ 10 Yıl Önce

Peki şimdi ne olacak?

Muharrem 10 Yıl Önce

bayburtu nasıl rezil duruma düşürdünüz. akepeye 12 yıldır vermediğiniz oy kaldımı? bu sorunu aşmak onlar için 1 saniye, el kaldır indir. ama çözüm ikametgah taşımakla olmaz. iş imkanı yaratacaksın.12 yılda ne iş imkanı yaratıldı?

Necip 10 Yıl Önce

Heç ne..

Demirözü 10 Yıl Önce

Yuhhhhh yalanın bu kadarı Demirözü sadece 571 kisi ikametgahini aldı o da Cumhurbaskanligi secimlerinden dolayı. .

Süleyman Ural 10 Yıl Önce

Hani dışarda 250000 Bayburtlu vardı ne oldu? Boş verin ya saat kulesi meydanında halay çekmeye devam..

a.mehdi öz-almanya 10 Yıl Önce

resmi olmayan rakamlara göre"dünyada 4.5 milyon bayburtlu var.(1.2.3..cü kuşaktan)!!! bayburtun her yönüyle kalkınması için""""""""""""""AR-GE****************LAZIM......ŞART. *Bayburt ak.parti il bşk ve vekile duyrulur"yeteeeerrrrr artııık

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.