Bayburt Postası

Hesapsız işlerin adresi Bayburt!

Bayburt

Kent merkezinde 2013 yılında başlayıp, 2014 yılında tamamlanan andezit ve ışıklı kaldırımlar da sil baştan yenileniyor.

Bayburt Postası - Kent merkezinde devam eden altyapı çalışmaları dolayısıyla yeniden ele alınan Cumhuriyet Caddesi de tamamen elden geçiyor.
Kent merkezinde 2013 yılında başlayıp, 2014 yılında tamamlanan andezit ve ışıklı kaldırımlar da sil baştan yenileniyor.

Altyapı çalışmalarının yapılacağı daha öncesinden bilinmesine rağmen kısa süre önce yenilenen caddedeki kaldırımların sökülmesi tepkileri de beraberinde getirdi.

1 yıl önce yapılmıştı! 

Vatandaşlar tarafından gazetemize yapılan açıklamalarda, Bayburt Belediyesi’nde yaşanan dönem ve başkan değişikliklerinin ardından yapılan hizmetlerin çelişkili oluşu ve kamu harcamalarının boşa gidişi vurgulanıyor.
 

Yorumlar (20)

vatandas 9 Yıl Önce

O kaldirimlar yapilirken bu yil sokulecegini bildiği halde boşu boşuna devletin parasini keyfi bir şekilde harcayan ali polat mutlumusun ben baskanin yerinde olsam belediyeye verdiğin bu zarari senden tahsil ederim yazik güya ilahiyatci ama hep bosuna harcamis paralari hep israf hep israf

rahim 9 Yıl Önce

Bitsey yanlis yapilmissa yanlisi surdurmenin anlami yok. Yanlis yapani bulmak gerek sifirdan birseye baslanmis dogmamis cocuga kefen bicmemek gerek.

rahim 9 Yıl Önce

Bitsey yanlis yapilmissa yanlisi surdurmenin anlami yok. Yanlis yapani bulmak gerek sifirdan birseye baslanmis dogmamis cocuga kefen bicmemek gerek.

alamanci 9 Yıl Önce

Haciali polat bey belediye secimlerinden sonra bi aciklama yapmisdi. Secimleri ak parti kazandigi icin basini yastiga rahatca koyup cok rahat bir sekilde uyuyabilecegini soylemisdi. Oyle tahmin ediyorumki o gun bugun rahat bir uyku uyuyamadi hatta ve hatta gordugu kabuslardan dolayi psikolojik tedavi bile almis olabilir. Bizim oralarda guzel birsoz vardir. De gette gindirlan :)))

Asım KOCA 9 Yıl Önce

Olsun herşeyin iyisini AKP bilir (!) . Arkadaş ne zaman anlar benim temiz hemşerilerim. Bu adamların biz aldattığını. Gerçi Kocaaaa Bir dünya liderimiz var .Yapmış Bir Kaç_Ak Saray bayburt alt yapısı üst yapısı umrundamı almış %80 i . Gerisi hikaye. Haaa birde bir vali bir de başbakan danışmanımız var. Sokakların ne önemi olur ki

metin kaçan 9 Yıl Önce

akp mete memiş beyi aday olarak çıkardığında ilk tepkim bayburt da bile yaşamayan hacı ali polat gibi ÖĞRETMEN lik mesleğinden biri olduğu için çok üzülmüştüm. ve seçilince selefinin yaptığı hatalar devam edeceğine adım kadar emindim. bayburtun bir 5 yılı daha ziyan oldu devletin,tüyü bitmemiş yetimin hakkı peşkeş çekilecek diye çok üzgün ve kızgındım. Fakat seçildiği günden bu güne kadar geçen sürede şehit osman villaları inşaatını devam ettirmek(ki bildiğim kadarı ile oda eski başkanın işi) dışında tek bir hatalı,kızılacak icraatini görmedim evet bazı işler yanlış yapılıyor olabilir,eksikler olabilir ama başkanımız daha çok yeni ve şu ana kadar rüştünü bizlere ispat ettiğine inanıyorum ALLAH bozmasın ve başarılarının devamını nasip etsin.METE başkan bu şekilde devam ettiği sürece en az üç dönem yolu izi açık olsun.

hakan 9 Yıl Önce

bide sen ve yahut hacıal i kendi cebindenmi veriyoda öle konuşuyon

hakan can 9 Yıl Önce

yapılan kaldırımlar gitti.elektrik direkleri lambalar söküldü.kendi adına diktiği taşlar söküldü bu işlere binlerce lira harcadı ve bu paralarda yetimin hakkı var.şimdi eski başkan hacı,imam hatip te hoca,bayburtta ilahıyatçı elee vah beni vahh...

murat odabasi 9 Yıl Önce

Burda ögretmenlik ten gelen h.ali polat eleştiriliyorda pekmezci olan sizin zihniyet tekiler niye konuşulmuyor.ne eser birakti mesala turk heykellerindden baska.

öz bayburtlu 9 Yıl Önce

sayın belediye başkanı iyi malesef sohw yapıyo ne de olmasa dört sene sonra kendisi bayburtta olmayacak

metin kaçan 9 Yıl Önce

murat odabaşı bey öğretmenlik ten gelen diye cümleye başlamış, eski yorumlara bakınca benden başka öğretmenliğe deyinen kimse olmadığı için üstüme alındım ve cevap hakkım olduğu fikrine kapıldım. murat bey beni h.ali polatı eleştirip iki önceki başkanı eleştirmediğim için sizin zihniyet bizim zihniyetci olmuş. murat bey h.ali polattan önce bekir çetin vardı yani AKP li şu anda muammer daştan ile bekir çetin arasındaki kimseyi eleştirmeme sebebi parti zihniyet vs... değil o köprülerin altından çok su geçmiş olmasıdır.fakat h.ali polat eleştirilir çünkü bunları yaparken de eleştiriyorduk ve o zamanda kendisi bizi ciddiye almıyordu. ayrıca beni her hangi bir partiyi,zihniyeti körü körüne destekliyecek kadar beynimi yada onurumu satmış biri sanmayın. öyle olsaydı mete başkanıda sadece eleştirirdik. bu şehir sizci,bizci zihniyet yüzünden hala bu konumda. tarafsız bir şekilde bu şehir, bu ülke için yapılan yanlışıda doğruyuda söylemeyen etrafa at gözlüğü ile bakan herkes haindir.

zekai bey 9 Yıl Önce

arkadaşlar ortada yapılmış olan yanlış icraatlar var bunları savunmak çok yanlış ama bunlar nasıl düzeltilir diye kafa yormak gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar eleştiriye pek açık değiller halbuki bir köy meydanından dahi kötü olan bayburt için savunma yapanlar şunu bilsinki sadece oy vermekle iş bitmez elbetteki bizim çalınan haklarımızın hesabı sorulacak bile bile oy verip bizi rezil eden hiç kimseye hakkımı helal etmem. Hepsine haram olsun.

singahli 9 Yıl Önce

Baskan hizmeti zulme cevirmis foyolardan gordugum kadariyla.sehir 12 yillik iktidarin urununu gosteriyor.12yil bunu soylediler alt yapi diye bakalim kac yilda bitecek buda.bir hizmet yapiyosan bu isi biraz temiz yapsan olmaz mi. Birde o sokulen her agac icin 10 agac dikmezsen ahirette onlar sana sahitlik yapsin.

mustafa 9 Yıl Önce

Değerli arkadaşlar herkesin yaptığı işlerden sorumlu olması gerekiyor DSİ müdürlüğünün yazısına istinaden yapılan gerdanlıkların yapım ve yıkım maliyetleri gerdanlıklara imza atanlardan talep edilmeli kaldırımın dahi standartlarını bilmeyenleri belediye başkan yardımcısı yaparsan bunların yaptığı kaldırım bu kadar olur herkes yaptığı yanlışın bedelini maddi olarak bu dünyada manevi olarakta ahirette ödeyecektir hacı alibey bir ilahiyatçı olarak bunların hepsini bizlerden daha biliyordur ha demişya ben vicdanen rahatım hiç rahat oldugunada inanmıyorum B.G. nin yaptıklarına göz yumması ona yeter rahatsızlık için.

sabit çiçek 9 Yıl Önce

ey gidi kardeşlerim herkim bayburtta birtaş birçivi çakarsa mutlu oluyoruz ama bu işi partizanlıkla konuşursak olmuyor ve iyiyi güzeli bulamayız hatalara evet hata demeliyiz güzel işlerinde yanında olmalıyızolay budur yoksa yanlışada doğru doğruyada yanlış dersek işin içinden kimse çıkamaz evet yanlışları söylemezsek kimse kendini düzeltmez doğrununda hakkını vermezsek heycan biter olay budur selamlar

mk 9 Yıl Önce

kesilen onlarca çamdan bahseden yok...25-30 senelik çamlar kepçelerle parçalanarak söküldü.bayburt basını uyumaya ve iktidara yalakalığa devam.

HARUN YANGÖZ 9 Yıl Önce

Hep aynı bildiğimiz klasik belediye anlayışı.Kardeşim planlarınızı yaparken aklınızı lor ve ekmekle mi yediniz.Sizin hiç mi işten anlayan mühendisleriniz,danışmanlarınız yok.Yoksa paranız mı çok,yada yaptığınız seçim masraflarını çıkarmak için yandaş mı kolluyorsunuz.Giden belediye görevlileri diyelim bir hata yaptı.Şimdikiler uyanık olsun akıllı olsun aynı hataları yapmasın.Benden bukadar.Selam ve dua ile

kadir işcanlı 9 Yıl Önce

bu kadar yağcının, şakşakçının, haman, ın olduğu bir şehrin kalkınması mümkün değil.Neden kimse şunu sormuyor.arkadaş sayın mete başkan 25 metre genişliğindeki cumhuriyet caddesinde 15 cm genişliğindeki elektrik kablolarını geçirebilecek bir alan bulamadın mı da hem 50 yıllık ağaçları şahin istedi diye söküp attın hem de 2 sene önce bayburt ta ilk defa yapılan ve çok yakışan andezit leri söktürdün.Bu bir algı operasyonudur.Toplum h.ali beyin çok iş yaptığını elbette biliyor ve çok arıyor.bundan korkan şimdikiler evet çok iş yaptı ama yanlışta yaptı dedirtmenin peşindeler.baştan beri yapılan bu.doğru okuyabilenlere selam.

hasan 9 Yıl Önce

yapılan bu çalışmalara çok geç kalındı çünkü daha önce yer altı yapan kurumlar var Telekom tedaş ve doğalgaz, bunlar yer altına alınmadan yapılmalıydı, kanalizasyon ve su hatları döşenirken bu kurumlara ait şebekelere zarar verildi yarın öbürkü gün asfalt döküldükten sonra bu hatlar arıza verecek ve yollar yeniden sökülecek bence yapılacak bu çalışmalarda bu kurumlarla birlikte çalışılmalıydı fakat çok geç kalındı.

Cengaver 9 Yıl Önce

Ba'de harabul Bayburt. Bir caddemiz var, gelip te el atmayan kalmadi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.