Bayburt Postası

"Geçici asfaltla çamurdan kurtulacağız"

Bayburt

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt merkezde bulunan mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt merkezde bulunan mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.
Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Bayburt için hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, muhtarlar da Başkan Memiş’e sıkıntılarını aktardılar. Sıkıntıların en kısa zamanda çözüleceğini belirten Başkan Mete Memiş, sıcaklık değerlerinin artı seviyelerde seyretmeye başlamasıyla geçici asfalt uygulamasının başlayacağını söyledi.

"Mahalleler çamurdan kurtulacak"
Şehrin üst yapısıyla ilgili çalışmaların ve projelendirme işlemlerinin sürmesine de değinen Belediye Başkanı Mete Memiş şöyle devam etti:
"Şuanda en çok üzüldüğümüz nokta yollar. İklim iyi bir çalışma yapmamıza engel oldu. 6 Aralık'ta kar yağdı Bayburt’ta ondan sonra hava hiç artı derecelere çıkmadı. 4 veya 5 gün artı seviyelerde seyretseydi öncelik çamur olan yerler olmak üzere asfaltlama yapacaktık ama olmadı. Bu gerçekleştiği zaman asfaltı sereceğiz. 3-4 gün içinde dökülecek geçici asfaltla Bayburt’u çamurdan kurtaracağız.

"Kalıcı asfalt profesyonel bir çalışmayla dökülecek"

"Kalıcı asfalt konusunda ise bütün çalışmalarımız hazır. Yani Bayburt kaldırımlarıyla, parkesiyle, bordürüyle, asfaltıyla güzel bir şekle girecek. Asfalt konusunda da 10 cm yâda 14 cm ebadında olması konusunda iki ayrı projemiz var. Esas asfaltlama yapılırken profesyonel bir firma tarafından yollar yeniden dizayn edilip kalıcı olarak asfaltı dökülecek."

Yorumlar (5)

Umut An 8 Yıl Önce

BAYBURT şehir görünüme vaatlerle değil, gerçek projelerle kavuşur. Eğer bu projeler hayata geçirilecek ve bu memleket hak ettiği görünüme kavuşacaksa bunu, Cenab-ı Allah nasip ederse göreceğiz. Bu güne kadar memleketimizin kasaba belediyesi konumundan bir il belediyesi konumuna gelmesini bekledik ve bekliyoruz. Söylenenler inşaAllah gerçekleşir.

seko69 8 Yıl Önce

Bu şehirde kahraman olmak çok basit ama ne yazık ki bunu gerçekleştirecek insan sayısı az.. bu şehir de YAVUZ ŞAHİN diye bir efsane isim hala kaç yıl oldu söyleniyor. Yavuz Şahin ne yaptı? aslında hiç bir şey. sadece çamur ve tozdan kurtardı...parke döşedi.. ve bu hala yıllar sonra konuşuluyor. AKP 3 Belediye Başkanı değişti. hiç birinin ismi anılmıyor, anılsa bile kötü anılıyor. yapın bir ÇILGIN PROJE.. tarihe adınızı yazdırın. çok mu zor? ama gelin görün ki bu şehiri el birliğiyle her geçen yıl daha da kötüye götürüyorsunuz.. bu şehri adam edin hem dünyanız hem ahiretinizi kazanın..

Safak Güngör 8 Yıl Önce

"Önce geçi asfalt, sonra kalıcı asfalt." bir taşla iki kuş, pardon bir asfalta iki kıyak.

Vatandaş 8 Yıl Önce

Sayın belediye başkanı merak ediyorum şehirdeki su kesintisinin sebebi Erzurum köprüsünün oradaki bir dirsekmi yazıkki bir dirsekle iki gündür uğraşıyorsunuz halkı aptalmı zannediyorsunuz iki gündür insanları susuz bırakıyorsunuz toplantılar yapana kadar iş yapın.

sürücü 8 Yıl Önce

Ya geçen gün bir vesile ile gittiğimiz gümüşhanede çukur ,hendek göremedik.Orada farklı bir iklim mi var?Kış yaşanmadımı ?Arabam mahvoldu...Bunu vebalini,hesabını kim verecek?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.