"Geçici asfaltla çamurdan kurtulacağız"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 8 yıl önce

Bu şehirde kahraman olmak çok basit ama ne yazık ki bunu gerçekleştirecek insan sayısı az.. bu şehir de YAVUZ ŞAHİN diye bir efsane isim hala kaç yıl oldu söyleniyor. Yavuz Şahin ne yaptı? aslında hiç bir şey. sadece çamur ve tozdan kurtardı...parke döşedi.. ve bu hala yıllar sonra konuşuluyor. AKP 3 Belediye Başkanı değişti. hiç birinin ismi anılmıyor, anılsa bile kötü anılıyor. yapın bir ÇILGIN PROJE.. tarihe adınızı yazdırın. çok mu zor? ama gelin görün ki bu şehiri el birliğiyle her geçen yıl daha da kötüye götürüyorsunuz.. bu şehri adam edin hem dünyanız hem ahiretinizi kazanın..

Avatar
Umut An 8 yıl önce

BAYBURT şehir görünüme vaatlerle değil, gerçek projelerle kavuşur. Eğer bu projeler hayata geçirilecek ve bu memleket hak ettiği görünüme kavuşacaksa bunu, Cenab-ı Allah nasip ederse göreceğiz. Bu güne kadar memleketimizin kasaba belediyesi konumundan bir il belediyesi konumuna gelmesini bekledik ve bekliyoruz. Söylenenler inşaAllah gerçekleşir.

Avatar
sürücü 8 yıl önce

Ya geçen gün bir vesile ile gittiğimiz gümüşhanede çukur ,hendek göremedik.Orada farklı bir iklim mi var?Kış yaşanmadımı ?Arabam mahvoldu...Bunu vebalini,hesabını kim verecek?

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

"Önce geçi asfalt, sonra kalıcı asfalt." bir taşla iki kuş, pardon bir asfalta iki kıyak.

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Sayın belediye başkanı merak ediyorum şehirdeki su kesintisinin sebebi Erzurum köprüsünün oradaki bir dirsekmi yazıkki bir dirsekle iki gündür uğraşıyorsunuz halkı aptalmı zannediyorsunuz iki gündür insanları susuz bırakıyorsunuz toplantılar yapana kadar iş yapın.

Haber'e Git