Bayburt Postası

Bayburt Valisi Ustaoğlu, göreve başladı

Bayburt

Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığından Bayburt Valiliğine atanan İsmail Ustaoğlu, göreve başladı.

Bayburt Postası -  Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığından Bayburt Valiliğine atanan İsmail Ustaoğlu, göreve başladı.

Ustaoğlu'nun göreve başlaması dolayısıyla Bayburt Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene vali yardımcıları ile il protokolü katıldı. Burada kendisini karşılayanlarla tek tek tanışıp selamlaştıktan sonra makam odasına geçen Ustaoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ustaoğlu, kendisini Bayburt Valiliği görevine layık gören başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar ve diğer devlet yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Bayburt Valiliği görevinin kendisi ve Bayburt için hayırlara vesile olması temennisinde de bulunan Ustaoğlu, "Tarihi 3 bin yıl öncesine dayanan, Türkiye'nin en güvenli, en huzurlu, mert ve yiğit insanlar diyarı Bayburt'a vali olarak atanmaktan duyduğum memnuniyeti burada özellikle ifade etmek istiyorum. İnşallah görev hayatımız boyunca bu güzel ilimizin bir ferdi olmaktan, bu güzel ilimizin bu güzel halkına hizmet ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyacağız." dedi.

Ustaoğlu, sorumluluğunun ve beklentilerin farkında olduğunu vurgu yaparak, sorumluluğunun bilincinde olarak bütün mesai arkadaşlarıyla tüm enerjisini, tüm gününü artık Bayburt halkının hizmetine adayacaklarını kaydetti.

Bayburt'un bölgede bir marka şehir olması yolunda Maliye Bakanı Naci Ağbal başta olmak üzere Milletvekili Şahap Kavcıoğlu ve yerel yönetimlerle sürekli iletişim halinde olacağını anlatan Ustaoğlu, üniversite, sivil toplum kuruluşları, adli ve askeri kurumlar, kaymakamlıklar, tüm meslek odaları ile bundan böyle ilin başta tarım sektörü olmak üzere her alanda gelişmesi için el birliği içerisinde azami gayreti göstereceklerini vurguladı.

Ustaoğlu, ilin valisi olarak en önemli görevlerinden birisinin başta emniyet ve asayiş olduğunu kaydederek, "Tabii ki bunun yanında özellikle şunu da vurgulamak istiyorum. Paralel Devlet Yapılanması başta olmak üzere bölücü terör örgütüyle ilgili ilimizde tüm bu kesimlerle alakalı da her türlü mücadelemiz, her türlü kararlılığımızın da buradan bilinmesini istiyorum. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize de başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum." diye konuştu.

Ustaoğlu, kendisinden önce Bayburt'ta görev yapan bütün valilere de teşekkür etti.

Yorumlar (12)

bayburlu 8 Yıl Önce

vah beni Bayburt....protokole bak

yavuz 8 Yıl Önce

Atı atın yanına bağlasan ya huyundan ya suyundan demiş atalar Aman sayın valim hoş geldiniz sakın Belediye başkanına çekmeyin de kime çekerseniz çekin. ( benzemek)

Sedat 8 Yıl Önce

val gelir gelmez beklentimizi anlamis.. Uzaktan bakinca oyle beklenti icindemi gorunuyorz.. vah veni bayburt um..

DOĞRUSU 8 Yıl Önce

ÖZGÜVEN TAVAN YAPMIŞ KRAVATA BİLE GEREK YOK

Bayburtluuu 8 Yıl Önce

O yuzden bu durumda hemsom...

Esnaf 8 Yıl Önce

Sayın öncelikle şehrimize hoşgeldiniz bu yeni göreviniz size vede şehrimize hayırlı olur İnşaAllah size nacizane bir tavsiyem olacak bu şehri bir gezin insanları bir dinleyin ve yanınızdaki o protokol dan hiç kimseyi yanınıza almayın özellikle belediye başkanını bir halkın ne ızdırap çektigini kendi kulaklarınızla duyun ve ona göre bu şahıslara puanlarını verin saygılar.

Bayburt lu 8 Yıl Önce

Hele sayın başkana bakın sanki sayın vali bu göreve o atamış gibi hava bin beşyüz .

Bayburt üniversitesi Öğrencileri 8 Yıl Önce

Sayın Valim öncelikle hoşgeldiniz belediye başkanının nasıl biri olduğunu ilk görüşten anlamistirsinizdir öğrencilere hiçbir destek verilmiyor 2.sinif insan muamelesi yapılıyor lütfen biraz bizi insan yerine koysunlar biz Bayburt u sevdik ama belediye bize ne gıda nede kömür yardımında bulunmuyor.Belediye başkanının kibirinden konuşmaya bile cekiniyoruz..

Bayburtlu 8 Yıl Önce

Bu ilk açıklamaları çok normal. yakında partinin kuklası olur. arkadaşlar hiç umutlanmayın hangi vali gelirse gelsin değişen hiç bir şey olmayacak çünkü sistem aynı yönetim kesimi aynı.

Salih 8 Yıl Önce

Şu fotoğrafı görünce aklıma rahmetli Recep YAZICIOĞLU geldi. Kendisini yeni görevi için karşılamaya gelenleri görünce önce hayretler içerisinde kalıyor ardından hepsine derhal görevlerinin başlarına gitmeleri emrini veriyor. Bunu yapmayan validen bir şey beklemeyin.

Murat 8 Yıl Önce

Vali bey hoşgeldiniz safalar getirdiniz Allah aşkına şu şehrin yaralarına melhem olunuz belediye başkanına biraz yol gösterin belliki sizler bayagı tecrübeli genç ve dinamik görünüyorsunuz .

seko69 8 Yıl Önce

bu resim tam olarak olayı yansıtmıyor. sosyal medyada asıl resim.. Sayın Valiyi karşılamaya kop dağına giden bir zihin var.. bu durum herşeyi özetliyor.. evet beklentimiz çok yüksek çünkü devlet Bayburt'u şehir yerine koymuyor.. Bayburt'u bir İl olarak görmüyor.. bu şehirde sorun dinlemeye gerek yok.. Mecburiyet Caddesine uzun uzadıya baktığında herşeyi anlaması lazım valinin.. bu şehirde yaşamak illa bir gelişmişlik ile olacak değil. Belediye, Valilik, ve diğer kamu kurumları vatandaşa kolaylıklar, imkanlar sunmalı.. zorluk çıkarmak, diğer iller ile yarışır gibi bir duruma girmek burdaki insanların göçüne sebep olmakta. (örnek: Su ücreti.. Suyun tonu bu şehirde en fazla 50 kuruş olmalı) bu şehirde yaşamak için cazibe sunmalı.. bizim şahsen bir beklentimiz yoktur. çünkü Balık Baştan Kokmuş.. kim gelirse gelsin Bayburt hep görmezden gelinecek. geliniyor da..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.