Bayburt Valisi Ustaoğlu, göreve başladı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 8 yıl önce

Sayın öncelikle şehrimize hoşgeldiniz bu yeni göreviniz size vede şehrimize hayırlı olur İnşaAllah size nacizane bir tavsiyem olacak bu şehri bir gezin insanları bir dinleyin ve yanınızdaki o protokol dan hiç kimseyi yanınıza almayın özellikle belediye başkanını bir halkın ne ızdırap çektigini kendi kulaklarınızla duyun ve ona göre bu şahıslara puanlarını verin saygılar.

Avatar
Sedat 8 yıl önce

val gelir gelmez beklentimizi anlamis..
Uzaktan bakinca oyle beklenti icindemi gorunuyorz.. vah veni bayburt um..

Avatar
DOĞRUSU 8 yıl önce

ÖZGÜVEN TAVAN YAPMIŞ KRAVATA BİLE GEREK YOK

Avatar
bayburlu 8 yıl önce

vah beni Bayburt....protokole bak

Avatar
Bayburtluuu 8 yıl önce

O yuzden bu durumda hemsom...

Avatar
Bayburt lu 8 yıl önce

Hele sayın başkana bakın sanki sayın vali bu göreve o atamış gibi hava bin beşyüz .

Avatar
Bayburt üniversitesi Öğrencileri 8 yıl önce

Sayın Valim öncelikle hoşgeldiniz belediye başkanının nasıl biri olduğunu ilk görüşten anlamistirsinizdir öğrencilere hiçbir destek verilmiyor 2.sinif insan muamelesi yapılıyor lütfen biraz bizi insan yerine koysunlar biz Bayburt u sevdik ama belediye bize ne gıda nede kömür yardımında bulunmuyor.Belediye başkanının kibirinden konuşmaya bile cekiniyoruz..

Avatar
yavuz 8 yıl önce

Atı atın yanına bağlasan ya huyundan ya suyundan demiş atalar Aman sayın valim hoş geldiniz sakın Belediye başkanına çekmeyin de kime çekerseniz çekin.
( benzemek)

Avatar
Bayburtlu 8 yıl önce

Bu ilk açıklamaları çok normal. yakında partinin kuklası olur. arkadaşlar hiç umutlanmayın hangi vali gelirse gelsin değişen hiç bir şey olmayacak çünkü sistem aynı yönetim kesimi aynı.

Avatar
Salih 8 yıl önce

Şu fotoğrafı görünce aklıma rahmetli Recep YAZICIOĞLU geldi. Kendisini yeni görevi için karşılamaya gelenleri görünce önce hayretler içerisinde kalıyor ardından hepsine derhal görevlerinin başlarına gitmeleri emrini veriyor. Bunu yapmayan validen bir şey beklemeyin.

Avatar
Murat 8 yıl önce

Vali bey hoşgeldiniz safalar getirdiniz Allah aşkına şu şehrin yaralarına melhem olunuz belediye başkanına biraz yol gösterin belliki sizler bayagı tecrübeli genç ve dinamik görünüyorsunuz .

Avatar
seko69 8 yıl önce

bu resim tam olarak olayı yansıtmıyor. sosyal medyada asıl resim.. Sayın Valiyi karşılamaya kop dağına giden bir zihin var.. bu durum herşeyi özetliyor.. evet beklentimiz çok yüksek çünkü devlet Bayburt'u şehir yerine koymuyor.. Bayburt'u bir İl olarak görmüyor.. bu şehirde sorun dinlemeye gerek yok.. Mecburiyet Caddesine uzun uzadıya baktığında herşeyi anlaması lazım valinin.. bu şehirde yaşamak illa bir gelişmişlik ile olacak değil. Belediye, Valilik, ve diğer kamu kurumları vatandaşa kolaylıklar, imkanlar sunmalı.. zorluk çıkarmak, diğer iller ile yarışır gibi bir duruma girmek burdaki insanların göçüne sebep olmakta. (örnek: Su ücreti.. Suyun tonu bu şehirde en fazla 50 kuruş olmalı) bu şehirde yaşamak için cazibe sunmalı.. bizim şahsen bir beklentimiz yoktur. çünkü Balık Baştan Kokmuş.. kim gelirse gelsin Bayburt hep görmezden gelinecek. geliniyor da..

Haber'e Git