Bayburt Postası

Başkan Pekmezci'den Garnizon Komutanı Zekeriya Tosun'a Şükran Ziyareti

Bayburt

Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Belediye Meclis Üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri nezdinde Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun’a şükran ziyaretinde bulundular.

Bayburt Postası - Başkan Pekmezci, Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan askeri gazinoda gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, “Bugün Bayburt’un Düşman İstilasından Kurtuluşu’nun 104. yıl dönümü. Burada Bayburt halkı adına Türk Silahlı Kuvvetlerimiz nezdinde size şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün eğer bu cennet vatanda yaşıyorsak, kahraman ordumuzun ortaya koyduğu mücadele sonucunda hür ve bağımsız yaşamanın mutluluğuna ermiş durumdayız. Bu vesile ile sizin nezdinizde tekrar teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı arz ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun ise Başkanı Pekmezci ve Belediye Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Türk Silahlı Kuvvetleri olarak bağrından koptuğumuz bu milletin teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Bayburt’un kurtuluşu ve öncesinde devam eden tüm muharebelerde sadece ordumuzla değil, siviliyle, milisiyle, kadınıyla, erkeğiyle tüm Türk Milleti’nin zaferidir. Bizde o zaferin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sonra erdi.

Yorumlar (1)

müjde yücesoy 2 Yıl Önce

tarihte ilk gazi ünvanı alan büyük komutan abdülvehhab gazi duduzar nam cebelde bayburt üç hisarlı kaleyı feth eden komutan peçenek türklerinden sn pekmezci başkana ve bayburtlulara duyrulur

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.