Bayburt Postası

Başkan Memiş'ten 'o' yazıya cevap!

Bayburt

Tartışma Bayburt Kalesi'ne yapılan 'eğreti çeşme' haberi ile başlamış, o habere dair Bayburt Belediyesi Başkanı Mete Memiş'in cevabı yine Bayburt Postası'nda yayınlanmıştı...

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Yayın Editörümüz Kürşat Okutmuş'un "Sen de yakışmıyorsun oraya" başlıklı yazısına basın açıklaması ile cevap verdi.
Tartışma Bayburt Kalesi'ne yapılan 'eğreti çeşme' haberi ile başlamış, o habere dair Bayburt Belediyesi Başkanı Mete Memiş'in cevabı yine Bayburt Postası'nda yayınlanmıştı...

-İlgili haber ve yazıları, haberin sonunda bulabilirsiniz..."


İşte 'o' son açıklama:
 
"Rahman ve rahim olan ALLAH'ın adıyla.
Rabbime sığınırım;
Nefsimin şerrinden,
Yarattığı şeylerin şerrinden,
Kıskançlık gösterdiğinde kıskananın şerrinden,
Kibri aklını ve gözünü kaplamış, şeytanlaşmışın şerrinden,
İnsanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin şerrinden.
 
Değerli Hemşehrilerim,
Basın-yayın organlarının varoluş gayesi takipçilerine, okurlarına doğru bilgi ulaştırmasıdır. Bazen basın-yayın organlarında haddini bilmeden, eleştiri sınırlarını aşan, sözünü tartmadan yazan, yazınca da kendisini yazar zanneden, yazdıklarıyla alçalanlar vardır. Bu sözümden basının gerçek emekçilerini ayrı tutuyorum.
 
Yazı müsveddesi kibirle başlayıp kibirle sona eriyor. Ben, ben, ben. “Ben” ile başlayan bütün cümleler ayakların altında ezilmeli. Kibir; erdem ve fazilete galip gelmemeli. Suskunluğumuz birilerini cesaretlendirmesin.
 
Değerli Dostlarım,
Bu kardeşiniz, bu kadim şehre ve bu şehrin her biri ayrı ayrı değerli olan insanına hizmeti kendisine tek vazife saymıştır. Bunun dışında hiçbir gayesi yoktur ve olmayacaktır. Bu aziz şehir için başlattığımız ve artırarak devam ettireceğimiz hizmetlerimizi hiç ama hiç kimsenin, kibir dağının tepesine oturmuş kendisinden başkasını beğenmeyenlerin, aksatmaya ve engellemeye çalışmalarına fırsat vermeyeceğiz. Allah'ın izni ve siz kıymetli hemşehrilerimizden aldığımız güçle. Çalışmalarımız esnasında eksiklerimizin olduğunu ve sizlerin sıkıntı çektiğini biliyoruz. Sabrınıza ve hoşgörünüze tekrar teşekkür ediyorum. Ve söz verdiğimiz gibi 30 Kasım’a kadar altyapı çalışmalarını tamamlayıp, asfaltlamayı bitiriyoruz inşallah.
 
Aziz Kardeşlerim,
Adem’den beri devam eden, kendi dediği olmadığında ALLAH'a bile hesap sorarcasına niye onun adağı oldu da benimki olmadı diyerek kardeşi Habil’i öldüren Kabil enaniyetinin, peygamberlik niye bizden birine değil de Muhammed’e geldi diyen Kureyş kibirliliğinin günümüz temsilcilerine bu gönül şehrinin aziz insanlarına tepeden bakmalarına imkan tanımayacağız.
 
Pek Muhterem Saygıdeğer Hemşehrilerim,
Eleştiri yapmak elbette insanların doğal hakkı. Kişilik haklarına saygı göstererek insanların iyiye, güzele yönelmesini sağlıyorsa, yanlışı düzeltiyorsa baş tacı edilir. Ancak sizlerin oylarıyla, sizin verdiğiniz yetkiyle ve demokratik bir seçimle belediye başkanı seçilen bu kardeşinizin şahsında; sizleri de verdiğimiz oyları da yok sayarak Bayburt Belediye Başkanı’na hakaret etmek hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir. Belediye başkanının şehrimize yakışıp yakışmadığına siteler üzerinden salvo atıp hezeyan saçanlar değil, muhterem Bayburtlu hemşehrilerim karar verecektir.
 
Rıza Tevfik’in dediği gibi:
 
Fikrimi sarsmadı şimdiye değin
Arsız sözleri bilmem ne beyin.
Bana çifte atan şaşkın eşeğin
Kendi çiftesiyle beli kırılır…
 
Selam, hürmet ve muhabbetlerimle.
 
Mete Memiş
Bayburt Belediye Başkanı"

Yorumlar (48)

serkan 9 Yıl Önce

Arkandayiz baskan sonuna kadar arkandayiz

Cengaver (1) 9 Yıl Önce

Sn Başkan geç bile kaldı, şaşırmamak ama üzülmek lazım. Dün kutsadıkları Ahmet Hakan'a bugün ağza alınmayacak galiz küfürler, duyulmadık tehditler savuran, Cüneyt Özdemir gibi nadir yetişen, vicdanlı bir gazeteciyi terörle ilişiklendirmeye çalışan, Hidayet Karaca gibi ülkenin geleceği için canını ortaya koyabilecek bir şahsiyete akla ziyan benzer ithamlarla kışın soğuğunda -7. katları reva gören bir iradeden ne bekliyorsunuz. Muhalif basına, sermaye guruplarına görülmedik baskı şeklinde tezahür eden bu cinnet halinin nedeni nedir, ona eğilmek lazım? Bir dostum demişti ki, birileri bürokraside yetişmiş, siyasi tarafgirlikten uzak elemanlarıyla bu siyasi iradenin aklı, vicdanı idi, onlar budanınca böyle ilginç bir beden ortaya çıktı. Daha başka şaşkınlıkların da olacak diye eklemişti. Haklı çıkmasından ülkem adına endişe ediyorum! Şehirde kapatılan dersane ve kolejin halini gülerek seyreden şehriminin isanların taşıdıkları kalplerinin geldiği bu kıvamdan da bir o kadar endişe ediyorum.

Cengaver (2) 9 Yıl Önce

Sizi tenzih ederek Sn Başkan'ın Alttaki duasına vücudumun bütün zerratıyla Amin diyorum. Rahman ve rahim olan ALLAH'ın adıyla. Rabbime sığınırım; Nefsimin şerrinden, Yarattığı şeylerin şerrinden, Kıskançlık gösterdiğinde kıskananın şerrinden, Kibri aklını ve gözünü kaplamış, şeytanlaşmışın şerrinden, İnsanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin şerrinden.

serdar 9 Yıl Önce

Bir yazar muhabirleri ölümle tehfit ediyorken, trt nin kanalları ile beraber 20 den fazla kanal insafsız, vicdansız ve izansızca muhalefete ve diğer basın mensuplarına iftira atarken, bayburt adını taşıyan haber sitelerinin tamamına yakını sizleri cilalayıp parlatırken sesiniz çıkmayacak, küçük bir eleştiri yapılınca her bir koldan saldıracaksınız. Mete bey belefiye başkanımı yoksa sandık başkanı başörtülü bir bayana açıkça başörtünün hakkını ver diyerek, sandık başkanının akp lehine davranmasını emri vaki yapma cüretini gösteren bir militanmıdır. Sandık başında halk partisi diye bir partimi var diye görevliye bağırıp erdoğanın partisine (ki o parti başkanı değildir) oy devsirmeye çalışmıştır. Tek özelliğiniz halkta oluşan anlamsız erdoğan sevgisi üzerinden oy devşirmenizdir. Hiç biriniz oy alamıyorsunuz konuştuğumuz berkes tayyip için veriyoruz diyor. Sizde kendinizi birşey sanıyorsunuz. Ben halktan oy alan iki kişi tanıdım biri Ülkü bey diğeri Kadri bey. Halk adamı öyle olunur. Sizdeki aday sayısının çokluğu bile başkasının gölgesinden geçinmeye ne kadar hevesli olduğunuzun göstergesidir.

Birbilen 9 Yıl Önce

Diyar-ı Bayburt un hasbelkader Şehrül Emin'i olarak görevlendirilen zat-ı muhterem..... Kibirli olmakla itham ve dahi ilzam ettiğiniz kişiye birazcık tevazu gösterebilseydiniz daha gerçekçi ve inandırıcı olurdunuz. Mecnun saçması açıklamanız sonundaki mısra kimin kibirle hasbihal olduğunun açık bir o kadarda net cevabı,ispatı ve itirafıdır. İnsan kendinde var olanı bilir. Kibir gazetecinin ayak bağı politikacının ise amacı gayesi aynı zamanda yaşam felsefesidir. Kitleleri bilgilendirmek için kibir denilen duyguya gerek yoktur. Ne düşünüyorum biliyormusun sana yazmayı bile vicdanıma zül sayarım.....

Takmaa 9 Yıl Önce

Hangi birini düzelteyim demiş hoca. Biz de başkanın açıklamasının hangi bi tarafını düzeltelim. Sen takma Kürşat Bey. Sen işini güzel yapanlardansın. Rahatsızlıkları bu yüzden.Sadece sen değil biz de farkındayız.

volkan K. 9 Yıl Önce

basın açıklamasımı Cuma hutbesimi anlayan varmı

Safak güngör 9 Yıl Önce

Hz. Peygamberin çektiği zorluğu, açlığı gözyaşı ile anlatanların zevki sefa içinde yaşamaları gibi geldi sayın başkanın yazısı.

Polat 9 Yıl Önce

Başkan sanki kahvede biriyle atışıyor.Kusura baksın biraz ağzı bozuk.Gazeteci sana hakaret etmemiş.Eşek demek beli kırılır demek ne kadar sokak ağzı ve argo.Dualarla dini olaylarla süsleyince o çirkeflik görülmeyecek mi zannediyorsun ? Ben dahil çoğu Bayburtlu seni sevmiyor.Orada durmanın sebebi malum partinin adayı olman.Daha düne kadar kimse seni tanımıyordu bu memlekette.Bu sefer sinirinden ne diyeceksin merak ediyorum.Biraz terbiyeli olmaya kullandığın kelimelere dikkat etmeye çağırıyoruz seni.Tabi sen öfkelenip burada yorum yazanlara da öfkelenirsin.Kendini bu memleketin ağası belledin herhalde.Sadece bir başkansın ve bir sonraki seçimde olmayacaksın orada.Laflarını tart da konuş.

furkan 9 Yıl Önce

Sayın Mete Memiş sende kibirin dik alası var..Kibirden Allaha sığınıyorsun ama paylaştığın yazının son kısmında insanları tehdit ediyorsun..Ben Bayburta yeni geldim sokaklar patates tarlası gibi, evlerde sular akmıyor aksada pis akıyor..toplu ulaşımlar rezalet, caddeleri sokakları pislik götürüyor..evlerimize toz toprak doluyor..Ama sen bunlarla ilgilenemezsin çünkü meşgulsün..Şimdi size soruyorum ilimizin ilk ve tek özel okulu niye kapatıldı..sakın eksiklikten bahsetmeyin madem eksikti niye zamanında ruhsat verdiniz..eksik arıyorsanız Devletin okullarına gidin tonlarca eksik bulursunuz..Çocuğum o özel okula gidiyor zamanında sizin çocuklarınızı övünerek gönderdiğiniz gibi..2 yıldır sırf korkunuzdan özel okulun yolunu bile yapmıyorsunuz..Sizin yaptığınızın aynısını Mekkede müşrikler müslümanlara yapmıştı ne yani bizde Bayburtu terk edip hicret mi edelim habeşistana..Sayın Başkan tarih sizi eğitim yuvası kapatan zalim diye yazacak buda size yeter..Dersaneyi mühürlüyorsunuz daha düne kadar dersanecilikten ekmek yediğini ne erken unuttun sayın Başkan..Sırf görüşleri farklı diye Ebu Cehil gibi insanlara zulmetmeyi bırakın ne olur azıcık vicdanınız varsa..Ha buarada cemaatçi değilim ve onlarlada yolum hiç kesişmedi..özel okulun velisiyim.

fahri 9 Yıl Önce

Valla hani özgür basın ya.Sayın Belediye Başkanımıza hakaret edenler görüyorum da pelin batuyu nerdeyse kahraman ilan edip bayburtta el üstünde tutanlar.hangi dine hizmet ediyorlar. pkk hdp taraftarı olup Cumhurbaşkanımıza ve Millet düşmanı olarak herkes tarafından biliniyor. oysaki hakaret etmeden eleştiri de daha önce de yazı yazdım yayınlamadılar. ne yazmışım. hani cici çocuk Demirtaş cici kız pelin batu. bre ey gafiller Sayın Mete Memişin ne kadar düzgün karekteri olduğunu vatan millete bağlı olduğu da aşikar. eleştiri ise bende eleştiriyorum. şu alt yapı işinin milletin canını ne kadar sıktığını ama. mesele o değil.birileri seçim geldi yine düştü ortaya..milleti gördüğü yerde öpme ile hizmet getiremezsiniz.bunları geçin. enaniyet dün ki cocuklarda zirve yapmış.dününü bilmeyen bu gün ne verebilir.öyle .millet sizi ne ile taktir edecek pelin batu ya verdiğiniz imajla mı yoksa. sayın mete memişe hakaret vari yazılarınıza mı? birilerinin kuyruğu olmayı bırakın. o kadar.

Harun 9 Yıl Önce

Polat döneminde yapılan eserleri bir gecede sessiz sedasız yıktırıp, halkın, devletin milyarlarını çar-çur etmenden seni iyi tanırım. Merakım şu, bu icraatları da Rahman ve Rahim Olan Allah'ın adıyla mı yaptın.

fahri 9 Yıl Önce

burda yazı yazanlar. başkana sallayacağınza gidin pelin batu ya yalakalık edip Bayburt'a getirip methiyeler dizip Bayburtlunun görmek asla istemeyeceği hdp pkk sempatizanı kadını cici kız diye süsleyenlere bir lafınız olsun.pelin batu Bayburt'a MİSAFİRPERVERLİK göstereceğinize sorsaydınız keşke şu pkk hdp hayranlığınız nerden geliyor.bayburt bunu kabul etmez sanat mı hangi sanat birileri pof pof layıp gönderiyor.ama bizim Bayburt bu şirinlikleri kaldırmaz.ailecek hdp ye oy veren bir kişi yi allayıp pullayın.hadi eleştirin göreyim sizi...

fahri 9 Yıl Önce

Başkana hakaret edenlerin yorumları yayınlanır..bizim hakeret olmayan yorumlar güme gider.bayburt posta özgür basından söz edin.tehditten söz edin..şu pelin batu röpörtajını jeneriklik olarak ısıtın verin.ailecek hdp diyor.gazeci basın diye geçinenler röpörtaj yapsın. milleti hakir görenleri bayburtta ağırlayın yedirin içirin. birde hakaret etsin gitsinler.

fahri 9 Yıl Önce

Furkan denilen şahıs sayın başkana kibirin dik alası var yazmışsın. önce kendine bak baştan aşağı hakaret içeren yorumlar.Cumhurbaşkanımıza atfen Tayyip efendiye derken. hangi kibirle dikleniyorsun.hizmeti eleştir tamamda beğenip beğenmeyebilirsin. Mekkeli müşrikler demiş saçmalamışsın. bu yorum değil direk hakaret sizin yaptınığızın aynısını Mekkeli müşrikler...siz kednizi ne görüyorsunuz. gafillikten öte zavallılık. utanın beee..

ALİ 9 Yıl Önce

HORON UZAKTAN KOLAY GÖRÜNÜR, AMA HERKES BECEREMEZ. BAŞKANLIKTA BÖYLE. SİNİRLERİNE HAKİM OLACAKSIN. MÜTEVAZİ OLACAKSIN. KABADAYI GİBİ ŞEHİRDE GEZMEYECEKSİN. ELEŞTİRİLERE AÇIK OLACAKSIN. TARAF TUTMAYACAKSIN. ADAM AYRIMI YAPMAYACAKSIN. PARTİLİNİ ÖNE ALMAYACAKSIN. ADALETLİ OLACAKSIN. DEVLETİN PARASINI HAR VURUP, HARMAN SAVURMAYACAKSIN. SEÇİMLER ZAMANINDA HERKESE GÜLERGÜZ, SEÇİLDİKTEN SONRA EŞŞEK DEMEYECEKSİN. İNSANLARA TEPEDEN BAKMAYACAKSIN. BELEDİYEYİ VE ŞEHRİ İYİ YÖNETECEKSİN. İNSANLARA ÇAMURSUZ, KESİNTİSİZ,KİREÇSİZ SU İÇİRECEKSİN.YOLLARIN VE YAYA KALDIRIMLARININ EN GÜZELİNİ YAPACAKSIN. MAKAMINDA, EVİNDE AKLIN VATANDAŞDA OLMAK ŞARTIYLA UYUMAYACAK, YAN GELİP YATMAYACAKSIN. ELİNİ UZATANIN YÜZÜNE TEBESSÜMLE BAKARAK, HALİNİ HATIRINI SORACAKSIN. BELEDİYENİN İHALELERİNİ YANDAŞLARINA VERMEYECEKSİN. PAZARDAKİ VE ESNAF ÖNLERİNDEKİ AKIL ALMAZ İŞGALLERE MÜSADE ETMEYECEKSİN

Harun 9 Yıl Önce

Fahri efendi Pelin Batu'dan bahsetmişsin. PKK ile Osloda görüşüp, Haburda karşılayıp, Dolmabahçede ağırlayan kim?

Polat 9 Yıl Önce

Başkanın adamları basmış burayı.Pelin Batu önceden de toplum tarafından tanınan birisi.O hdp ye oy verdiği için gelmedi buraya.Sanata karşı ilgisinden dolayı geldi.Şahsım adına hdp yi hiçbir zaman masum görmedim tasvip de etmedim.Fakat bu şahıstan dolayı gazeteciye sataşmak bel altı vurmaktır.Bunun adı artniyettir.Konuyu saptırmaktır.Belediyeyi eleştiriyormuş.Haydi başkanın eşek lafını da eleştir.Bu sorumsuzluğu da eleştir.Yoksa deve kuşu misali kafanı kuma gömüp görmek istemiyor musun?Samimi olmadığınız Pelin Batu olayından belli.Gazeteci sanatla ilgili röportaj yapmış.Bu gazeteciyi hdp li mi yapıyor? Pelin Batu Bayburt a geldi diye dövecek miydiniz kadını?Sizin samimiyetinize de başkanınızın samimiyetine de inanmıyorum.Sıkıya gelince alakasız bir yerden vuruyorsunuz.

Birbilen 9 Yıl Önce

Kibir denilen duygu bir dağ olsaydı Sayın Belediye Başkanı EVEREST diye tanınırdı. Kürşat OKUTMUŞ kardeşim sıradan bir vatandaş olarak, bu yorumla gazeteci kimliğinize görev tevdii ediyorum. Bayburt ilinde son 2 yıl içinde yeni yapılmış veya tadilat geçirmiş bina,mesken ve işyerlerini araştırmanızı istiyorum. Bu inşaatlar için ruhsat alınmışmıdır. Eğer ruhsatsız yapılan herhangi bir yapı mevcut ise hangi şartlarda izin verilmiştir. İşyeri ruhsatları için yapılması gereken prosedür ve muhattaba maliyeti nedir. Bu konuyu öncelikle araştırmanızı istiyorum. Sonrası.................. Neler çıkar kimler çıkar.... Birbilen diye mahlas kullandıysak eğer vardır bir şeyler.

metin 9 Yıl Önce

ben bir şey anlamadım anlayan varsa tercüme etsin bu adam öğretmenliği beceremedi sadece akp li diye belediye bşk oldu

Polat 9 Yıl Önce

Önceki başkanı da eleştiriyordum , yetersiz görüyordum.Ama gelen gideni aratıyormuş gerçekten.Kabadayı gibi konuşmalar, sinirlenmeler , agresif hareketler.Bunlar benim kaldırabileceğim şeyler değil.Kendini ne zannediyor bilmiyorum ama şurada 2-3 senen kaldı.Parti de seni bir daha aday göstermez emin ol.Çevrende seni pohpohlayan grup da başkanlığın bitince arkanda durmayacak emin ol.O yüzden beni halk seçti diye ağzına geleni söyleme.Böyle bir yetkin ve hakkın yok.Sonradan pişman olacağın şeyler yapma halk sana karşı çok tepkili.Sana oy verenler de buna dahil.

fahri 9 Yıl Önce

Polat öncelikle hangi sanattan bahsediyorsun.madem öyle bir sevdan var. git yolden geçen bir Bayburtluya bir zahmet soru ver. pelin batu-sanat yan yanyana gelmez. ama pelin batu hdp pkk yanyana gelir. sende öyle bakarsın. harun denilen şahıs pelin batunun hdp ye oy verdiğini savunur gibi savunmaya geçmişsin. oslo diyorsun mecliste atıp tutanlar sarmaş dolaş... ne oslusu ne haburu siyaset meydanı olursa.. daha çok lafım olur.

heh 9 Yıl Önce

Agam bizimle eylenir .. Çoruh hergun agliyor sen ne anlatiyorsun

İşinizi yapın lütfen 9 Yıl Önce

Sayın başkan şehri emin makamını nasıl korumanız gerektiğini anlatacak bir tane partili arkadaşınız yoksa dikkatinizi çekmek isterim. Takdir edersinizki halk sadece partisinin adayını seçti, kusura bakmayın ama bu şekilde rezil bildiriler yayınlama yetkisi vermedi.

fahri 9 Yıl Önce

Başkanın adamları basmış burayı...polat efendi....hdplileri pkklıları getirip şirin cici kız gösterenlerin adamı olmaktansa...bin defa başkanın adamı olmayı yeğlerim...

fahri 9 Yıl Önce

birde ne çok beğeniye meraklısınız. kendi yorumunu beğenen beyzadeler.öyle yorum yazıp yorumuzu beğenin tuşuna basmakla haklı çıkacak paralelcilerin taktiğidir bu..

Polat 9 Yıl Önce

Fahri bey sana cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim.Yazdıklarımı iyi oku.İki kelimeyi bir araya getiremiyorsun, bana laf yetiştireceğim diye uğraşıyorsun.

fahri 9 Yıl Önce

polat bak sana cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim diyen birisi sonrasına yorum getirmez bu bir,yazdıklarımı iyi oku demişsin demek ki yazdıklarında bi menem şey yok hakaretten başka bu iki, sana laf yetiştirmiyorum. sen hangi babalide yazarsın. kendini kusursuz görüyorsun. yazdıklarını beğenmeye devam et sen. sahte isim kullanmaya da devam et...sayın yazar

Polat 9 Yıl Önce

İnsanları yaftalamak , etiketlemek hastalığından vazgeçmediniz gitti.Bu bizim toplumsal bir hastalığımız.Şunu yaparsan şucusun , bunu yaparsan bucusun diye.Yorum yazmayacaktım ama dayanamadım.Nerede ne diyeceği belli olmayan bir şahıs şimdi bize burada paralelci de der.Ben hiçbir zaman kimsenin adamı olmadım, söz konusu gazeteciyle tanışıklığım da yok.Ama sen o engin (!) zekanla bana paralelci, onun bunun adamı imalarında bulunuyorsun.Senin cevaba da ihtiyacın yok zaten.O engin zekanla her şeyi en ince ayrıntısına kadar görebilirsin.Kılavuza da ihtiyacın yok.Dediğim gibi kimsenin adamı olmadım, olmayacağım.Burada partiler üzerinden siyaset yapmadım.Ama sen bu olayı siyasete indirgeyip sağa sola sataşıyorsun.Allah seni ıslah etsin zeka küpü (!)

ihsan 9 Yıl Önce

çok güzel demişsiniz: İNSANLARA ÇAMURSUZ, KESİNTİSİZ,KİREÇSİZ SU İÇİRECEKSİN." ama o dediğiniz hokus pokus diyince olmuyor işte. zaten o dediğinizi şeyi yapabilmek için çalışıyor başkan.

fahri 9 Yıl Önce

polat senin yazına istinaden ben yazdım.başkanın adamları basmış burayı diye yazan sensin.sen herhalde yazdığını da okumuyorsun.benim ismim belli polat alemdar değil yalandar değil kalemdar değil.ama gerçek ismini bile yazamayan acizler.Başkana hakerette özgürler.ben sana şunun bunun adamı demedim. ben yalnız hdplileri pkklıları sanat adına konuşturan ve memleketimizde vatana ihanet edenleri desdekleyenlere sözüm.siyaset konuşmak zemini değil. birilerini vatanperver gösterme çabaları sanat adına sevdirme görüntüsü yapmasını bu yandan da başkana bir sözü ile yüklenilmesi, teraziye koy bakalım vatana ihanet edenleri desdekleyenler belki sizin gözünüzde cici kız olabilir.bayburtlu olarak tepkiniz ne onu bi ölçün.pelin batu bile başkandan gözünüzde daha değerli olduğundan bir kişinin tepkisine tamammül edemeyenlerdensiniz.

fahri 9 Yıl Önce

birde ne çok beğeniye meraklısınız. kendi yorumunu beğenen beyzadeler.öyle yorum yazıp yorumuzu beğenin tuşuna basmakla haklı çıkacak paralelcilerin taktiğidir bu..benim yazdığım bupolat ;takma isimli şahis üstüne niye alındın.buda senin yorumun:.Şunu yaparsan şucusun , bunu yaparsan bucusun diye.Yorum yazmayacaktım ama dayanamadım.Nerede ne diyeceği belli olmayan bir şahıs şimdi bize burada paralelci de der.Ben hiçbir zaman kimsenin adamı olmadım.demişsin. ne kurgu var sende...

gaşmer 9 Yıl Önce

hele şunların haline bak yav sizin başka işiz gücüz yokmu??

gaşmer 9 Yıl Önce

niye seni kimse begenmirmi topla adamlarını begen butonu çöksün:)

Birbilen 9 Yıl Önce

ORADA DUR FAHRİ EFENDİ...... Adın buysa eğer anlamını bile bilemeyecek kadar cahil olduğuna inanmak bile istemiyorum. Manasız ve mantık dışı fikirlerini yazıya döküp adınada yorum demek kendi iradenin bir eylemi olsada,yazdıklarının mensubu bulunduğun siyasi erk'in sokak ağzı ve resimli dergi tarzı olduğunu söylemek istiyorum. Pelin BATU' yu sanatçı olmamakla itham etmişsin ve bütün yorumlarında buna vurgu yapmışsın. Rica ederim bir sözlük al "S" harfini bul SANATÇI nedir oku...Yazar,Şair, basılı kitapları olan ve program yapan bir kişi senin kriterlerine göre sanatçı olarak görülmüyor ise önce bir psikoloğa sonra göz doktoruyla iletişime geç. Burada mahlas kullanarak yazı yazanları eleştirme hakkına sahipsin ama ben adımla yazıyorum diyerek cehaletin karanlık sularında yüzerken bizleride izlemeye davet etmekte haksızsın..Bak arkadaşım SOYİSMİN yok ise kullandığın ön adın seni tam olarak tanımlayamayacağı için mahlas,rumuz sayılır...

ALİ 9 Yıl Önce

SERKAN KARDEŞ DOĞRUNUN, ÇALIŞANIN, KUL HAKKINA GİRMEYENİN, İŞİNİ HAKKIYLA YAPANIN, ADALETLİ DAVRANANIN, BU ŞEHİR İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATANIN, İŞİNİ LAYIKIYLA YAPANIN BİZDE ARKASINDAYIZ. AMA SADECE PARTİLİN DİYE ARKANDAYIZ DEMEK HİÇ ETİK DEĞİL. BU KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLILIKTIR. BELEDİYE BAŞKANIDA SADECE BİRİLERİNİN DEĞİL OY VERMESEK DE BİZİM DE BAŞKANIMIZDIR. MAKAMINA SAYGI DUYARIZ.

Bayburdi 9 Yıl Önce

Anlamsız Erdoğan sevgisi derken? Onu sevme sebeplerini yazmak için buradaki yazı karakteri yetmez. Ama; 2002'de baraj altı kalıp meclisten atılınca istifa eden ama ısrarlara dayanamayan ve geri dönen! Son seçim ile birlikte kaybettiği bilmem kaçıncı seçim olduğunu milletin sayamadığı,tüm bunlar akabinde nihayet hdpkk yi bakan yapan yolu açan ve Türkeş oğlu Türkeş'i de anlamsız siyasetine uymadığı için partiden kovan Bahçeli'yi sevmek mi anlamlı? %52 oy veren insanlar beyinsizmi? Bu mu kast ettiğiniz?

Singah 9 Yıl Önce

Baskan haberin arka fonu gibi artik kalpleriniz karariyor.yanlisa yanlis diyemiyorsunuz.yazik ki baybyurt gibi guzel insanlarin yasadigi bir sehirde sizingibilerde baskan olabiliyor.13 yildir sen ve senin gibi baskanlar bu sehri mahvettiniz.sadece yaziklar olsun size Hesap zamanida cikar insAllah hepinizden

Kara 9 Yıl Önce

Göz var Izan var. Yüzlerce yillik tarihi olan ve Bayburt gibi bir ŞEHİRİN mühürü olan, Sari taştan yapılmış bir Kaleye, kalenin dokusuna uymayan mermerden bir çeşme yapmak, en azından tarihe bir hakarettir. Bu hakareti Bayburda reva görenler, eleştirilmeyi hakediyorlar. Ayni acayip zihniyet, şehit osman mezarligina cafe yapip, mesire alanina dönüştürecek kadar ya cahil yada bu şehrin kimliğine düşman. Gölge etmeyin, başka ihsan istemez. Alakasiz her konuda da cami imamı edasiyla ayet okuyup, müslümana kibirlenmekte cahillikten olsa gerek. Istismardan başka birşey değil yaptığınız.

fahri 9 Yıl Önce

Ey (bir bilen) nerede duracağımı sana mı soracağım? Sanatcının S'sinden sanatçıyı kabul edersiniz. ama İlk kez halk tarafından seçilen cumhurbaşkanını kabul etmezsiniz. sizin mantığınız işte bu. sen bir bilen değil çok şey bildiğini zanneden hdp li pkk lıyı savunacak kadarda sanatçı ruhun varmış.ben kabul etmiyorum. o senin savunduğun pelin batun Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına ne kadar saygı duyor ki biz de millet olarak saygı gösterelim.kişi ye saygın olmayabilir makama saygın olacak.sanatçının makamı'da da yok ister duyarım ister duymam. o benim görüşüme kalmış bir şey.

Polat 9 Yıl Önce

Fahri Bey neye inanmak istiyorsan ona inan.Seninle tartışılmaz.Pelin Batu olayı değil bu.Bir kulp takmak için onu buldun.Seni belediye başkanınla baş başa bırakıyorum.Eve büyükçe bir fotoğrafını as.Her gün karşısına geç sevgiyle muhabbetle bak.Bayburt u toz toprak götürüyormuş neye yarar.Başkanın yüreği iyi niyeti yeter sana.

Polat 9 Yıl Önce

Bu arada benim soyadım Polat.Sahte isim falan değil.Kendini tüm yönleriyle başkanı savunmaya adamışsın gördüğüm kadarıyla.Olayı cumhurbaşkanına bile bağladın ya helal olsun sana.Hiç oraya buraya çevirme olayı.Burada belediyenin altyapı adı altında yaptığı rezillikleri konuşuyoruz.Buraya gelip gündemi değiştirme çabaların bir sonuç vermez.

Polat 9 Yıl Önce

Millet buraya istediği isimle gelir yazar.Burada gelin gerçek adınızla yazın demek de ne oluyor?Sen kimsin?Polis misin?Dediğim gibi sahte bir isim kullanmıyorum.Kullansam da bu kimseyi ilgilendirmez.Senin gibi meraklıları hiç ilgilendirmez.Hala etiket yapıştırmak için yer arıyorsun.Haydi başka kapıya Fahri bey.

Birbilen 9 Yıl Önce

HAKLISIN FAHRİ BEY ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. Cahil ile dost olma;  İlim bilmez, irfan bilmez, söz bilmez;  Üzülürsün (Şeyh Edebali [Bilgin, Düşünür]) Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene; çünkü cahil ne gelirse söyler diline.... (Mevlana)

Yavuz 9 Yıl Önce

Köyün en değerli yeri çeşmedir elbet , onu da yüzüne gözüne bulaştırırsan olacağı budur . Aza bile olamayacak vizyonu olanların şehir yönetmelerine mi çatsam , çıkıp orta yerde vaaz verir gibi konuşup milletin dinini kirli ticaretlerine alet etmelerine mi bilemedim . Bu ne yüzsüzlüktür bu ne edepsizliktir arkadaş işinizi yapmıyorsunuz bari milletin sırtından inin..... Hee bu arada hükümetin yerinde olsam bayburt u Erzurum'a bağlar elli yılda kapısına mühür vururum o derece yani.....

ademoğlu 9 Yıl Önce

ya bi haddinizi bilseniz bu şehir hepimizin şehri kapatmaya ne senin sivri zekana nede bakasının gücü yeter az mantıkli olsanız sonrada milliyetçilik narası atarsınız sizler

osman 9 Yıl Önce

Herkes Mete Bey'i suçluyor ya ne diyeyim . Haklılar !! Mete Bey'den önce biliyorsunuz Bayburt doğunun Paris 'i olarak anılırdı. Caddelerinde 4 araba yan yana geçilebilecek kadar genişti . Muazzam bir şehirleşme politikası uygulanırdı ; her şey yerli yerinde..İçme suyuna o zamanlar hiçbir şey karışmaz kaynağından çıktığı gibi duru olurdu.Yollar deseniz kaymak gibiydi . Bal dök yala ..Ayrıca şehre güzellik katan o nehir adeta gül kokusu yayardı etrafına .Başkan neden geldin ki biz önceden on numara bir şehirdik ..

Bayburt69 9 Yıl Önce

Bayburt'ta belediye hizmetlerinin yıllardır yeterli olmadığından yakınır dururuz...Heyhat! kinaye yapan Osman Arkadaşımız gibi kafalar olunca biz daha çok hizmet bekleriz."Böyle başa böyle tarak"vesselam...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.