Polat: “Artık gözlerimi rahat yumabileceğim..“

Bayburt’a 5 yıldır başkanlık yapan H. Ali Polat, mazbatayı yeni Başkan Mete Memiş’e teslim edeceği günü bekliyor...

Polat: “Artık gözlerimi rahat yumabileceğim..“

Bayburt’a 5 yıldır başkanlık yapan H. Ali Polat, mazbatayı yeni Başkan Mete Memiş’e teslim edeceği günü bekliyor.

Seçim gecesi, AK Parti’nin aldığı başarı sonrası, seçim zaferi kutlamalarına katılan Polat, “Artık bu akşam gözlerimi rahatça yumup, rahat bir uykuya dalabileceğim” dedi.

Yeniden aday gösterilmediği gün ve sonrası sergilediği mutsuz ve hırçın tavırları üzerinden attığı gözlemlenen Polat, yaşadığı mutluluğu “Başkalarına bu Belediyeyi teslim etmemenin huzurunu yaşıyorum” sözleriyle dile getirdi.

Polat, zafer gecesinde şöyle konuştu:

“Hep beraber kutlu bir yolculuğa çıktık. O yolculuğun bir aşamasında emin adımlarla yürüyoruz. Bayburt istikrara, Bayburt güvene, Bayburt yeniden büyük Türkiye’ye oyunu kullandı. Biz demokratik hakkımızı kullandık. Suhuletle, sükûnetle herkes eve gidecek ve büyük Başbakanın balkon konuşmasını hep birlikte dinleyeceğiz.

Ben bu sonuçta en büyük rolü olan genç başkanımızı, Hakan Kobal’ı tebrik ediyorum. Mete kardeşim gerçekten çok yoğun bir çalışma temposu gösterdi. Kısa zamanda büyük işler başardı. Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Artık bu akşam gözlerimi rahatça yumup, rahat olabileceğim. Başkalarına bu Belediyeyi teslim etmemenin huzurunu yaşayacağım.”

NOT: Haber, Ak Parti yayın organlarından alınmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seydagil 10 yıl önce

Başkaları dediğin bayburtlu,dolayısyla bu açıklaman talihsiz,hepsine başarılar dile-
meniz gerekmezmi.bayburt hepimizin.!

Avatar
Gursel Karapinar 10 yıl önce

BAŞKALARINA BU BELEDİYEYİ TESLİM ETMEMENİN HUZURUNU YAŞAYACAĞIM.......
Sayın başkanım başkaları KİM acaba, senden daha kötümü idare edecekti 5 yıl boyunca beyanat verirken veya hitap ederken ,insanları kırdınız, üzdünüz, lütfen devir teslim töreninde de konuşmanızı kısa tutunuz...Şimdiden Mete Memiş bey, kardeşimi uyarıyorum , H.Ali Polat beyin izinden gideceğiz de demesin..Saygılarımla.

Avatar
AHMET 10 yıl önce

UMUYORUZKİ GELEN GİDENİ ARATMAZ....

Avatar
AHMET @Gursel Karapinar 10 yıl önce

GÜRSEL ABİYE KATILIYORUM...AK PARTİ YÖNETİMİNİ TEBRİK EDERİM..ÖZELLİKLE HAKAN ABİYİ...AMA ARTIK H.ALİ İSMİNİ DUYMAK İSTEMİYORUZ.....

Avatar
AHMET @Gursel Karapinar 10 yıl önce

GÜRSEL ABİYE KATILIYORUM...AK PARTİ YÖNETİMİNİ TEBRİK EDERİM..ÖZELLİKLE HAKAN ABİYİ...AMA ARTIK H.ALİ İSMİNİ DUYMAK İSTEMİYORUZ.....

Avatar
Kurtulduk 10 yıl önce

Bes yıllık kısa siyasi hayatı hep sacmalamakla geçti küçücük memlekette başkaları kim oluyor siyasetten onceki başarısızlıklarla dolu ticari hayatında başarılar dilerim

Avatar
AHMET 10 yıl önce

ACABA BU YORUMLARI OKUDUKTAN SONRADA RAHAT UYUYABİLECEKMİ BİLMİYORUM. HALA RAHAT UYUYO BİLİYOSA TEBRİK EDERİM.BAŞKALARINA TESLİM ETMİYORUM DİYOSUNDA EMİNİM İDRİS AYDIN GELDİĞİNDEDE AYNI ŞEYİ SÖYLEYECEKTİ.SONUÇTA ODA BELEDİYE PERSONELİNDEN...

Avatar
BYB69 10 yıl önce

Hayrola ölmeye mi karar verdin. Bayburt un beş yılını heba ettin şimdide helallık alarak kurtulacağını mı sanıyorsun.