Belediyede yeni dönem resmen başladı

Mete Memiş mazbatasını alarak resmen Başkanlık görevine başlamış oldu...

Belediyede yeni dönem resmen başladı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, mazbatasını alarak görevine resmen başladı. Eski Başkan Hacı Ali Polat, Bayburt Belediyesi’nde düzenlenen törende, şehrin anahtarını Mete Memiş’e teslim etti.

Bugün ilk tören Ak Parti Bayburt İl Başkanlığı’nda gerçekleşti. AK Parti’nin yeni İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri belgelerini alarak, göreve başladı. 



İl Genel Meclisi üyesi seçilen Süleyman Ağın, Hikmet Yaşar Bilgeoğlu ve Yusuf Elçi; Belediye Meclisi Üyesi seçilen Halit Gündoğdu, Kurban Atmaca, Muzaffer Çeker, Eyüp Bayrak, Şahin Kızılaslan, Filiz Öztürk, Esma Okumuş, Nevzat Köse, Cemil Polat ve Ercan Bekiş’e  mazbataları verildi ve bu isimler yeni görevlerine resmen başlamış oldu.

İkinci tören ise Bayburt Belediyesi’nde Başkanlık odasında gerçekleşti. Mete Memiş mazbatasını alarak resmen Başkanlık görevine başlamış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cahal Köyli 10 yıl önce

Hayirli olsun memleketimize. Basbakanin bile hor gorup tum turkiyenin gozu onumde kucuk dusurdugu bir il olmaktan kurtuluruz Ins. Bayburt diliyle hizmet edenlerden yoruldu artik.koltuk sevdasi icin son senesinde hizmet adi altinda yapilan goz boyamalarindanda yoruldu. iktidarin tum gucunu elinde bulunduran Bayburtumuz gelissin artik.

Avatar
Aloş 10 yıl önce

İlk icraat ne? Eski Başkan 2 yılda belediyeciliği öğrendiğini son anlarda anlattı ve gitti. Ne demek istediğini anlayamadık ama zannedersem yeni Başkana pas atmış oldu. İlk işin Belediyeciliği öğrenmek. Ben ne çektim bu Belediyecilikten

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Sn bşk mete memiş,e başarılar dileyerek, bir ricamız var,sakın anoNslarda isim
zikredilmesin,ki *tüm bayburtluların başkanı olsun,saygılar,iyi vazifeler dileriz.

Avatar
Salih 10 yıl önce

Sayın Hacı Ali Polat bu millet senin yaptıklarını hiç bir zaman unutmayacak !!!!!!!

Avatar
ENES 10 yıl önce

BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİ SÖYLERKEN.SAYIN HACI ALİ BEYEDE BAYBURT KİMSEDEN ÇEKMEDİ SENDEN ÇEKTİĞİ KADAR DİYORUM...

Avatar
Bayburtlugil 10 yıl önce

Dünyada yaklaşık 5 milyon bayburtlu varmış,dolayısıyla,Bayburta sahip çıkılsın,
gerisi gelir.

Avatar
Kaan 10 yıl önce

Sayın Mete hocam sizden cok beklentilerimiz var inş Hacı Bey gibi gezmesiniz