“Başbakanımızdan Bayburt için pozitif ayrımcılık talep edeceğiz”

Mete Memiş, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk demecini verdi...

“Başbakanımızdan Bayburt için pozitif ayrımcılık talep edeceğiz”

Resmi olmayan sonuçlara göre Bayburt Belediye Başkanlığını kazanan Mete Memiş, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk demecini verdi.

Partililer ve AK Parti yöneticileri ile birlikte özel bir kafede bir araya gelen Memiş; seçim sonuçlarını “Bayburt halkı hiçbir zaman yanlıştan yana olmadı” sözleri ile değerlendirdi.

Seçim sürecine emek veren partililere “istiklal harbinde savaşan kardeşlerim" diye hitap eden Memiş, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“30 Mart’ta Bayburt halkı hakkın yanında, doğrunun yanında, uzun adamın yanında olacak demiştik. Öyle oldu.

Dün söylediğimiz bütün sözlerin bugün arkasındayız. İnşallah yarın da aynı şeyleri söyleyeceğiz. Dedik ki 30 Mart milat olacak. Yeni Türkiye için milattır dedik. Evet 30 Mart milat oldu. Ben inanıyorum ki bugün yeni bir başlangıcın günüdür. Biz dünü sildik, geleceğe bakıyoruz. Daha güzel bir Bayburt, daha yaşanılabilir bir Bayburt’u oluşturmak için el ele gönül gönüle omuz omuza yeni Bayburt’u birlikte oluşturacağız.

30 Mart’ta teşekkürümüzü Başbakanımıza ilettik. Başbakanımıza desteğimizi verdik. İnşallah biz de Bayburt olarak partimizden, iktidarımızdan ve Başbakanımızdan Bayburt için pozitif ayrımcılık talep edeceğiz.

Hizmetlerimizi artırarak Bayburtumuzu 2023’e birlikte taşıyacağız. Diyoruz ki; ‘surda bir gedik açtık, mukaddes mi mukaddes, ey kahpe rüzgar, artık ne yandan esersen es.”

NOT: Haber, Ak Parti yayın organlarından alınmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KadirIst 10 yıl önce

Valla Baskanim seni katmayarak soyluyorum.. Eger Basbakan Bayburt'a pozitif ayrimcilik yapacak olursa bu memlekette ne Bunyamin Ozbek milletvekili, ne de Yusuf Elci ve Haci Ali Polat il Baskani ya da il genel meclis baskani ya da belediye baskani olabilir ! Kimse kusura bakmasin... Dost aci soyler !

Avatar
turan hnc 10 yıl önce

Sayin baskan yeni bir baslangic yapacaz duyosunuz sizden once gelenlerde oyle dediler su hayburta bir bakin ne yaoabilirsiniz sunada inanıyorum Başbakan in bayburta yapacahi hic bisi yok...

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Sayın Başkan sanki muhalefetten Belediyeyi almış gibi konuşuyor. Yeni milat yeni yeni gibi laflar etmiş. Sayın Polat BaŞKAN HANGİ PARTİDEN ve 5 yıldır nerede başkanlık yaptığını unutan yeni Başkan. Kardeşim eskiyi kötülemeyi bırakın ve bir gün önce tarihe mal olur ve onu ayaklar altına alanlar hizmet yapamaz ve geleceğe de inançla yürüyemez.Sayın Başkanın bu demeci hatalı bana göre

Avatar
S. 10 yıl önce

İstiklal harbinde savaşan kardeşler mi?
Allah fikir versin.

Avatar
Faruk Nafiz Kılıçalan 10 yıl önce

Bayburtlu hiç yanlıştan yana olmadı da, neden; bir zamanlar, Türkiyenin en güzide bir memleketi olduğu halde, en küçük ve iğdiş memleketi haline geldi; burada bir yanlışlık yok mu yani..? son 12 yılda doğru olarak ne yaptı Bayburtlu..? yaptı ise bu sefalet neden..?

Pehhhhhh..! söz ola beri gele, hamaset, hamaset başka bir şey zaten beklesek bizde o siyasete destek olurduk...

Allah müstehakınızı versin,

Avatar
Hüsnü 10 yıl önce

H.Ali Polat giderayak körpülere isim koymuş, Bayburta ve islam coğrafyasında ismi tarihe mal olan ülvi şahsiyetlerin isimleri neden konulmadı? Köprü isimlerinden neden ilham almadınız, neden???