“Sevinmek hakkımız ama taşkınlığa mahal vermeyelim“

Seçimi kazanan MHP Belediye başkan adayı Haşim Şentürk ilçe meydanında kısa bir teşekkür konuşması yaptı...

“Sevinmek hakkımız ama taşkınlığa mahal vermeyelim“
Bayburt Postası - 30 Mart seçimleri sonucunda Yüksek Seçim Kurulu tarafından (YSK) iptali yapılan 14 belediyeden biri olan Bayburt ili Aydıntepe ilçesinde seçim yapıldı. 

30 Mart'ta 7 oyluk farkın belirlediği seçimlerde bu sefer Milliyetçi Hareket Partisi, kesin olmayan sonuçlara göre 196 oy farkla seçimi kazandı. 8 sandıkta bin 752 seçmen oy kullandı. 877 oy alan MHP yarışı önde bitirdi. AK Parti 681 oy aldı.




Seçimi kazanan MHP Belediye başkan adayı Haşim Şentürk ilçe meydanında yaptığı teşekkür konuşmasında "Bütün Aydıntepe halkına sağduyulu davranışı için teşekkür ederim. Elhamdülillah seçim kazasız belasız sonuçlandı ve biz kazandık. Bu saatten sonra kuracağım ekip ile istişare ederek Aydıntepe'ye hizmet edeceğim. Sevinmek hakkımız ama lütfen taşkınlıklara mahal vermeyelim." dedi. 



Partililerin tebrik ettiği Haşim Şentürk, sandıkların açılmasının ardından ilk açıklamalarını Bayburt Postası'na yapmıştı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Başkanı kutlarım. Yapacağı işlerde adalet ve haktan ayrılmaması, aldığı oyların kendisini başkanlığa getirdiğini ve verilen oylara sadakat ederek yarın öbürgün istifa ederek AKP ye geçmemesini de beklerim.

Avatar
"BAYBURT,LULAR" @iftira günahtır 10 yıl önce

bayburt için hayati önem taşıyan"(ıoo yıllık hasret,tren)"bayburt ak.parti yönetimi tarafın
dan hiçe sayıldı!!,yetmedi 17500 adet,tren için"imzalar"yine hiçe sayıldı!!,yeter artık!!
bunun faturası.ak.parti yönetimi-vekil ve b.t.s.o.başkanı sn yumak,tır.sn başbakan bunun hesabını soracaktır.BAYBURT SAHİPSİZ DEĞİLDİR.BU BÖYLE BİLİNE.?,!!.

Avatar
özcan akbaş 10 yıl önce

evet ne de olsa seçimi kazandınız bir şekilde kaybedince muhabir de dövülür gerisi teferruattır...

Avatar
iftira günahtır @özcan akbaş 10 yıl önce

niye uyduruyorsun arkadaşım niye yalan söylüyorsun niye niye kim mubabir dövmüş nerde nasıl?

Avatar
İMZA SAHİPLERİ 10 yıl önce

SN VEKİL ÖZBEK,TREN İÇİN 18000BİN İMZA ATILDI DOSYA SİZE VERİLDİ,SN
BAŞBAKANA İLETMEDİNİZ,SORUMLU SİZSİNİZ,YETER ARTIK,BU GİDİŞLE
GELECEK SEÇİMLERDE TEHLİKE,BU BÖYLE BİLİNE.İMZALARA SAHİP ÇIKMADINIZ,EN BÜYÜK SAYGISIZLIK YAPTINIZ.AK.PARTİYİ SİZLER BİTİRDİNİZ.

Avatar
yorumcu @iftira günahtır 10 yıl önce

iftira günahtır diyen vatandaş anadolu ajansının muhabirine kim saldırdı,ne kadar da pişkinsin böyle.iftira günahtır ama alasını siz yaparsınız,ankrada istanbulda binlerce yüzbinlerce oyu satar bayburtta iki oy hesabı yaparsınız.hiç utanmıyorsunuz değil mi?ne diyeyim başka bilmem ki...seçimi kazanmsaydınız sırada hangi ajansın muhabiri vardı?sen olayı bilmiyor musun yoksa bilmezlikten mi geliyorsun bihaber arkadaşım?

Avatar
başkent olsa 10 yıl önce

buradan iki yüzlülüklerini segileyenler hepimiz biliyoruz ki Ak parti bayburta tren değil bayburtu başkent bile yapsa gene oy vermezsiniz.niye nağme yapıyorsunuz?Türkiyede iki parti var herkes bunu iyice anlamış oldu.Çok iyi paslaştınız,yalovada ankarada istanbulda vs yerlerde siz Chp ye ,Aydıntepe vb yerlerde de Chp size çalıştı.buna halkımız arasında ne dendiğini herkes iyi bilir.

Avatar
iftira günahtır @yorumcu 10 yıl önce

Bu heyecanını neye borçluyuz acaba? o muhabir senmisin yoksa? yada seçimi kaybeden başkanmısın? üstelik mhpli olduğumu nereden çıkardın? soru çok ama vazgeçtim ben sadece şunu söyleyeyim. bilki aydıntepede hangi parti kazanırsa kazansın umrumda değildi. bayburtu rezil edenler utansın. sebep olan kimse başkada bir şey denmez.