Özbek’ten seçim iddiası

Özbek: "Şu iddiada da bulunmak istiyorum. İnşallah Bayburt’ta 5-0 yapıyoruz. O şekilde bir görüntü var."

Özbek’ten seçim iddiası
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, bir basın toplantısı düzenleyerek 2004’de yüzde 30, 2009’da yüzde 35 ile kazandıkları belediye seçimlerini bu defa yüzde 50 ile kazanacaklarını iddia etti. Özbek; “Biz inşallah AK Parti olarak büyük bir zafere imza atacağız. 9 belediyemiz vardı şu anda 5 belediye olarak seçime giriyoruz. Şu iddiada da bulunmak istiyorum, inşallah Bayburt’ta 5-0 yapıyoruz. O şekilde bir görüntü var. Halkımızın o şekilde bir teveccühü var. Bunu tüm kamuoyuna bu şekilde duyurmak istiyorum” dedi. 

Milletvekili Özbek, Bayburt’a yapılan yatırımları da sıraladığı açıklamasında, propaganda sürecinde yaşanan demokratik ortamdan dolayı tüm partilere ve adaylara da teşekkür etti.

Özbek, “Bayburt’taki seçim çalışmalarındaki nezaketi tüm Türkiye’ye ve dünyaya sizin aracılığınızla ulaştırmamız gerekiyor. Tüm siyasi partiler çok seviyeli bir şekilde seçim çalışmaları yaptılar. Belden aşağı hiç kimse birbirine vurmadı. Bundan dolayı tüm siyasi partilere ve adaylarına şehrin tek vekili olarak teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Açıklamasında Türkiye gündemini de değerlendiren Özbek, “Farklı basın kanallarında, televizyonlarda, gazetelerde hükümeti götürebilmek için ellerinden gelen tüm iftiraları bizlere attılar. İnşallah 30 Mart’ta bunların cevabını alacaklar. En son dün yaşadığımız olay. Ulusal bütünlüğümüzü, Türkiye’mizi, bu milleti, bu devleti tehlikeye atacak, tapeler, ses kayıtları yayınladılar. Böyle rezalet, böyle kepazelik gerçekten olmaz. AK Parti’yi götürmek için yalan, iftira kampanyası yapabilirsin; ama bu ulusumuzu tehlikeye atacak, bu devleti tehlikeye atacak, bu milleti tehlikeye atacak bu tür yayınlar yapılmasını ne kadar ahlaksızca bir durum” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:
Bünyamin özbek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 10 yıl önce

Başbakanın vekili "tusgun cucugunu martta sayarlar " diye guzel bir atasozumuz var bizim. 2 gun sonra % 50 ile 5 belediyeyi hatirlatacagim size!!!

Avatar
Ali 10 yıl önce

Adam işte, o yüzden vekil bizde, o yüzden buradan yorum yapıyoruz. Yine bildi.

Avatar
Hakan Bayraktarı 10 yıl önce

Gümüşhaneliler 12 yıldır ne yaptılarda şimdi akp oldular, el cevap devasa demiryoludur! Giresun'da chp li oldu, sn başbakan bunun hesabını yapar, bu projeye Bayburt ilini dahil eder kanaatindeyiz, başarılar.

Avatar
VATANDAŞA @Vatandas 10 yıl önce

HATIRLATMAYI UNUTTUN HERHALDE

Avatar
Vatandaş 10 yıl önce

Ben unutmadim buradayim. Ama sizin vicdaniniz aydintepeye yapilanlari kabul ediyormu. Efendim biz 5 te 5 yaptik demek icin aydintepeyi gasp etti.