Özbek, Şükrü Yayan’a destek istedi

Özbek, Aydıntepe’de seçim çalışmalarına katılarak AK Parti Aydıntepe Belediye Başkan adayı Şükrü Yayan'a destek istedi.

Özbek, Şükrü Yayan’a destek istedi
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, seçime sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Özbek, Aydıntepe’de seçim çalışmalarına katılarak AK Parti Aydıntepe Belediye Başkan adayı Şükrü Yayan'a destek istedi.

Aydıntepe’deki seçim çalışmalarına AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek'in yanı sıra AK Parti Aydıntepe Belediye Başkan adayı Şükrü Yayan, AK Parti Aydıntepe Belediye Başkanı Orhan Eraslan, İl Genel Meclisi adayları Yusuf Elçi ve Ahmet Arslan katıldı.



Aydıntepe esnafı ve Aydıntepeli vatandaşlarla görüşen Milletvekili Özbek, seçim çalışmaları sonrası bir açıklama yaptı.

Özbek, “30 Mart yerel seçimleri Türkiye için çok önemli bir duruma gelmiştir. Türkiye 81 vilayette 2 seçenekli bir seçim geçirecektir. Ya Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yok etmek seçimi, ya da yeniden Türkiye yolunda eğilmeden, darbelere boyun eğmeden tekrar 30 Mart’ta milletin desteğini alarak çıkmış Başbakanımızı destekleyecek bir seçim olacaktır. Biz AK Parti hükumeti olarak bugün Aydıntepe ilçemizde ziyaretler yaparak hem hizmetlerimizi, hem projelerimizi hem de bize yapılan operasyonların ne anlama geldiğini halkımıza anlatıyoruz. 30 Mart yerel seçimleri Aydıntepe ilçemizde Ak Belediyeciliğin devam edeceği bir seçim olacaktır” dedi.

Aydıntepe halkının 30 Mart’ta vereceği destekle Türkiye’de oynanan oyunlara dur diyeceğini belirten Milletvekili Özbek, “Biz Bayburt olarak 30 Mart’ta vereceğimiz kararla, 2 ilçemiz, 2 beldemiz ve Bayburt Merkez ile beraber hizmetlerin akışını sağlayacağız. Bayburt bütün olarak Ak Belediyeciliğin devamını sağlayacaktır. Biz 30 Mart Pazar günü Bayburt genelinde Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sandıklarda sahip çıkarak Bayburt’tan desteğimizi göstereceğiz. Seçimlerin Aydıntepe’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.