Özbek, Arpalı'da destek istedi

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek Arpalı Beldesi’nde partililerle bir araya geldi.

Özbek, Arpalı'da destek istedi
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek Arpalı Beldesi’nde partililerle bir araya geldi. Arpalı belde teşkilatında gerçekleşen toplantıda konuşan Özbek, “2009’da kaybettiğimiz belediyeyi bu salondaki coşkuya bakarak 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ‘Ak Belediyecilik’ döneminin Arpalı ile tekrar buluşacağına inanıyorum” dedi.

Arpalı Belediyesi başkan adayı Şadi Terzi’ye destek isteyen Özbek, Türkiye gündemdeki konuları da değerlendirdi. Özbek, "17 Aralık Operasyonu ve faiz artırımının Türkiye ekonomisine toplam maliyeti 167,9 milyar liradır. Eğer hükümetimize yönelik o darbeler olmasaydı bu ekonomik zarar hizmetlerimize yansıyacaktı. Allah’a hamdolsun ki bu milletin gücünü arkasına alan ve dimdik ayakta duran bir liderimiz var. 30 Mart 2014 Pazar günü Arpalı Beldesinde bu millet 17 Aralık sürecinin ve Gezi olaylarının hesabını sandıkta soracaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Türkiye büyüdükçe Bayburt büyüyecek, Bayburt büyüdükçe Arpalı büyüyecektir. 2 bin öncesi Arpalı çok farklıydı şimdiki Arpalı ise çok farklı. Arpalı’ya hem hükümet olarak hem de Ak belediyecilik döneminde yaptığımız hizmetler ortadadır. Biz kaybettiğimiz 2009 seçimlerindeki belediyemizi 2014 yerel seçimlerinde sizin desteklerinizle tekrar geri alarak belediye hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Özbek’in ardından konuşan başkan adayı Şadi Terzi ise, 30 Mart 2014 yerel seçimlerini kazanacağını söyleyerek, “Yarım kalan projelerimiz devam edecek. Arpalı Beldesi bizimle tekrar hizmete kavuşacak" dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem Ali 10 yıl önce

Merak edılen konu 2009 da yapılanların ne oldugu?_Aynı zamanda projelerın ne oldugu eğer kı 2009 dakı gıbı dukkan dıye mandıra yapılacaksa bosuna nefes harcamayalım.

Avatar
Merve 10 yıl önce

Arpalı'nın size ihtiyacı yok. Arpalıda zaten aydın bir insan var, oda Arpalıya çok fazla yetiyor.

Avatar
Kemal 10 yıl önce

'bizim arpalıya ihtiyacımız yok' diyip katıldığı toplantıyı terk eden kimdi acaba sayın vekilim!!! Arpalı halkı kendisini yakmaz Bayburt AK belediyecilikten ne gördü ki arpalıda görsün.Bu hükümet tüm illerde kazanmayı hak ediyor ancak sadece bayburtu hak etmiyor hükümetin partinin eksikliğimi hayır seçilen kişilerin beceriksizliği.

Avatar
Asım KOCA 10 yıl önce

Hayırdır düşmandan mı geri alıyorsun. Sizin belediyeciliğinizde bayburt hiç bir şey kazanmamıştır. İkinci vekili (!) başbakan olmasına rağmen.

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Sadece yalanı dolanı öğrenmişler.

Avatar
Fatih Demirel 10 yıl önce

Ak Partiye oy verenlerden Allah razı olsun