MHP'nin Aydıntepe adayı belli oldu

MHP, Aydıntepe Belediye Başkan adayını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Haşim Şentürk’ü Aydıntepe adayı olarak gösterdi.

MHP'nin Aydıntepe adayı belli oldu

Bayburt Postası - MHP, Aydıntepe Belediye Başkan adayını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Haşim Şentürk’ü Aydıntepe adayı olarak gösterdi.

Aydıntepe İlçe teşkilatında yapılan törenle adaylığı açıklanan Haşim Şentürk, Aydıntepe halkının teveccühü ve yoğun baskısı ile aday olduğunu söyledi.

Şentürk, “Türkiye siyasetinde olduğu gibi Aydıntepe’de de güçlü gördüğüm Milliyetçi Hareket Partisi’nden adayım. Merkezinde Allah korkusu ve insan sevgisi olan, her insanı kutsal bir emanet gibi gören, kamunun kaynaklarının bir kuruşuna halel getirmeden, hizmet ve üretime dönüştüren, katılımcı, dürüst, eşitlikçi ve rekabetçi bir belediyecilik anlayışını halkımıza sunacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydıntepe İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Birgül ise, Aydıntepe Belediye Başkanlığını kazanmak için gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ve her kesimden yoğun ilgi ve teveccüh gösterilen güçlü bir adayla seçimlere girdiklerini belirtti.

MHP Bayburt İl Başkanı Suat Doğan, MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldırım, MHP MYK Üyesi Bekir Kasap, MHP Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın ve partililerin katıldığı törende Belediye Başkan adayı Haşim Şentürk ve İl Genel Meclis Üyesi adayı İmdat Memiş’e parti rozeti takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.