MHP’li Aydın kadınlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, MHP Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katıldı...

MHP’li Aydın kadınlarla buluştu
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, MHP Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katıldı.

Salonda alkışlarla karşılanan Aydın, “Bayburt’un makus talihini çözmek için, Bayburt’u bir vizyon şehri yapmak için, sıkıntılarımızı sorunlarımızı asgariye indirmek için sizlerden destek istiyorum” dedi. 

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin açılış konuşmasını MHP Kadın Kolları İl Başkanı Mafire Yıldırım yaptı. Katılımın ve coşkunun kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Mafire Yıldırım, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı ve sözü MHP Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın'a bıraktı.

Aydın; kadınlara hitaben şöyle konuştu:

“Analarım, bacılarım sizler arkamızda olduğunuz müddetçe, bu coşku sürdükçe 30 Mart’ta Allah kısmet edecek hem dualarınız, hem de çabalarınızı ilahi yarabbim boşa çıkartmayacak. Ciddi projeler hazırladık. Bu projeleri sizlerden aldığımız enerjiyle oluşturduk.

Şunu biliyoruz ki Bayburtlu 10 yıldır mutsuz ve huzursuz. Bayburt’ta artık değişim zamanı gelmiştir. İnanıyorum ki bu değişim sizlerin desteğiyle olacaktır. Size verecek paramız yok, size söylenecek yalanımız da yok! Ama bizim de projemiz, samimiyetimiz ve yüreğimiz var."

Aydın, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerden zaferle çıkmak için kadınlardan dua, destek ve söz istedi:

“Siz arkamızda olduğunuz müddetçe, bu coşkuyu gördükçe 30 Mart’ta Allah'ın izniyle dualarınızı ve çabalarınızı ilahi yarabbim boşa çıkartmayacak. Hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerimiz arasında, analarımız ve bacılarımız için de düşünülmüş özel projeler göreceksiniz.
Yaklaşmakta olan 30 Mart seçimleri Bayburt’umuza hayırla vesile olması temenni ediyorum. Bu seçimi almak için, Bayburt’un makus talihini çözmek için, Bayburt’u bir vizyon şehri yapmak için, sıkıntılarımızı sorunlarımızı asgariye indirmek için sizlerden söz istiyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, tüm Bayburtlu kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum.”    

Program; MHP Belediye Başkan adayı İdris Aydın'ın proje sunumu ve müzik dinletisi ile son buldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gül 10 yıl önce

O gün Bayburt'ta olmadığım için çok üzgünüm ama bütün kalbimle sizin yanınızdayım ve sonuna kadarda sizi destekliyorum Rabbim yolunuzu açık etsin Bayburt'un size ihtiyacı var.

Avatar
69 10 yıl önce

Allah yardımcınız olsun....

Avatar
Asım KOCA 10 yıl önce

Hadi Allah yardımcınız olsun