MHP adayı Pekmezci, Gençosman Mahallesi'nde

MHP adayı Hükmü Pekmezci, seçim çalışmaları kapsamında başlattığı mahalle buluşmalarını sürdürüyor.

MHP adayı Pekmezci, Gençosman Mahallesi'nde
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkanı adayı Hükmü Pekmezci, “Özellikle seçim çalışmalarına başladığım günden bu yana işsiz kardeşlerimiz gördüm, çok zor durumda olan kardeşlerimizi gördüm. Her birinin derdini kendi derdim kabul ettim. Ben her birinizi Allah’ın bir emaneti gibi değerlendiriyorum, bu kentte yaşayanlara hiç bir ayrım yapmadan hizmetin en güzelini sunacağız. Bunun sözünü veriyoruz” dedi.

MHP adayı Hükmü Pekmezci, seçim çalışmaları kapsamında başlattığı mahalle buluşmalarını sürdürüyor. Şingah Mahallesi’nde başlayıp Zahit Mahallesi ve Tuzcuzade Mahallesi ile devam eden toplantıların bir yenisi dün Gençosman Mahalle Odası’nda yaşandı.

"Amacımız gençlerimize gelecek kayıgısı yaşamayacakları bir Bayburt oluşturmak.."

Bayburt’un il olduğu 1989 yılındaki mutluluğunun gün geçtikçe eridiğini ve günümüzde göç veren bir şehir olarak anıldığını belirten Pekmezci, “Eğitim harici tüm hayatını bu şehirde geçirmiş bir evladınız olarak özellikle bu göçe ‘dur’ diyecek, işsizliğe çare olacak istihdam üzerine yaptığımız projelerle karşınızdayım. Amacımız gençlerimize gelecek kayıgısı yaşamayacakları bir Bayburt oluşturmak. Amacımız Bayburtlu’yu caddelerde, sokaklarda daha mutlu görmek. Bunu başarabilirsek ne mutlu bize” dedi.



Pekmezci, öncelikle adalet, ortak akıl, şeffaf ve üretken belediyecilik anlayışını ortaya koyacaklarını ifade edeerek, “Engellilere öncelik veren, kadınların hayata daha çok katılmalarını sağlayacak, eğitimlerini sürdüren öğrencilerimizin orta öğretim safhasından alarak yüksek öğretim boyunca da yanında olacağımız bir belediyecilik ortaya koyacağız” dedi.

Daha önceden açıkladığı 50 projeyi anlatan Pekmezci, İçme Suyu, Otopark, Fabrikalar, Üretim Tesisleri, Eğitim, Toplu Ulaşım, Kentsel Dönüşüm, Oyun Parkları, Konut Projeleri, Kültürel ve Sportif Faaliyetler, Köprüler, Tarihi Evler, Çoruh Nehri, Otogar, Tünel, Termal Kaplıca ve Seracılık konu başlıklarında projelerini anlattı.

Pekmezci, mahallelilerin sorduğu soruları da cevaplayarak, kendisinden talep edilen hizmetlerin de en acil şekilde çözüme kavuşması adına söz verdi. 

Toplantıya mahalle sakinlerinin yanı sıra, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, MHP İl Başkanı Bekir Kasap, Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi adayları katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim 5 yıl önce

Hükmü başkan geliyor..

Avatar
Ahmet bey 5 yıl önce

Bu adam epey oy toplıcak gibi duruyor ağır oturaklı

Avatar
Yusuf69 5 yıl önce

Galiba oyumu hükmüye. Verecm daha samimi buluyorum..

Avatar
Reis 5 yıl önce

EvelAllah Hükmü Başkan 1 Nisan da Bayburt u zenginlerin fantezisinden kurtaracak

Avatar
olması gereken 5 yıl önce

kim kazanırsa hayırlı olsun da Fatih bey istihtam sözü verirken hastanaden hapishaneden 112 den göçmen toplama merkezine alınacaklardan bahs ediyor.Doğruda buralara alınacaklar kim kazanırsa kazansın alınacak .Hükmü bey bu yanlış algıyı düzeltip kamuoyunu aydınlatması lazım.

Misafir Avatar
abit doğruoğlu 5 yıl önce @olması gereken

anket(arge)"sn hükmü bey yüzde 63,fatih bey yüzde 32,diğerleri 5.c.Allah her işin,
hayrlısını nasip etsin,önemine bianaen c.hur ittifakı toplamı yüzde 90 tşkler
dikkat millet ittifakı sınıfta kaldı!!!

Beğenmedim! (3)
Avatar
Ozan 5 yıl önce

Sayın Başkan adayı Hükmü Pekmezci projelerini açıkladı ve önemli projeler ortaya çıktı. yapılan bu projelerin Bayburt tan göçü önleyecek düzeyde olması gerekir. Bayburt turizmden yeterince payı alamıyor. Nasıl ki Uzungöl bu turizmden yaz kış yararlanıyorsa Bayburt ta yararlanabilir. Buna bir örnek proje Bayburt un içinden geçen Çoruh Nehrinin en verimli şekilde değerlendirilmesi ve bu konuda projeler yapılmalıdır. Bana göre Bayburt turizm yönünden Çoruh Nehri değerlendirilmeli. Şu anda TOKİ tarafından sanayi de yapılacak inşaatların yerine Trabzon da ki Uzun göl gibi bir göl oluşturulabilir. Aslan dağına çıkış yolundan Bağlarbaşı Cami-Turgut Özal Bulvarından Trabzon-Erzurum Kara yolu kenarından tekrar en Aslan dağı giriş yoluna kadar alan içerisinde bir göl alanı oluşturularak Çoruh Nehrinin suyu göl içerisine alınmalı. Göl içerisindeki suyun çıkışı tekrar 21. Şubat caddesinden Çoruh Nehrine akıtılabilir."

Avatar
Allah işini rast getirsin ! 5 yıl önce

Rakibiniz ogrencilere baza ve yatak dağıtıyor. Kamyon dolusu.

Avatar
bozkurt 5 yıl önce

Bu yorumlara paralı troller, "beğenmedim" i hükmü bey aleyhinde işaretlemişler.Alayınız gelsin.Ama gelemez çünkü çırağın yanında su kovasını tutuyorsunuz.