Haşim Şentürk: “Haksızlığa uğradık!”

MHP adayı Haşim Şentürk ise seçim sonrası yaşanan süreci unutmamış görünüyor...

Haşim Şentürk: “Haksızlığa uğradık!”
Bayburt Postası - 30 Mart akşamı 748 oy alan AK Parti adayı Şükrü Yayan’a karşı 755 oy alarak 7 oy fark ile seçimi kazanan MHP adayı Haşim Şentürk ise seçim sonrası yaşanan süreci unutmamış görünüyor. 

Aydıntepe halkının; seçim sonrası Bayburt Adliyesi’nde yaşanan süreci ve yapılan haksızlığı iyi bildiğini belirten MHP adayı Haşim Şentürk, “Haksızlığa uğradık, başka bir şey demeye gerek yok. Aydıntepe hep birbiriyle akraba olan bir yer. Onun için bizler daha duyarlı olmamız lazım. Seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 30 Mart’ta bize oy vermemiş, şimdi ise oy sözü veren hemşerilerimiz var. Seçmen listesinde ismi olan, o gün şehir dışında olan insanlar var. Onlarla görüşüyoruz” dedi.



"Kimseyi kırıp dökmeden, bu süreci tamamlamak istiyoruz" 

Aydıntepe’nin huzuru için kimseyi kırıp dökmeden, herkese aynı gözle bakarak süreci tamamlamak istediklerini belirten Şentürk, şunları söyledi: 

“Biz hizmet için bu işe soyunduk. Her şeyde bir hayır vardır diyoruz. Demek ki bu çileleri çekecekmişiz. Aydıntepe’nin huzuru için kimseyi kırıp dökmeden, herkese aynı gözle bakarak bu süreci tamamlamak istiyoruz.  Hakkımızdan hayırlısı olsun. İnşallah 1 Haziran’da seçimi kazanır, Aydıntepe için kolları sıvarız.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MAHMUT 10 yıl önce

HAKSIZLIK YAPTILAR

Avatar
tkursat kocaturk 10 yıl önce

secimleri mhp kazanirsa ne baheneblacaklar onu merakediyorum hasim senturke basarilar diliyorum adamgibi adam