Gökçedere’de seçim yarışı kızıştı

Gökçedere Beldesi Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Doğan Ay, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Gökçedere’de seçim yarışı kızıştı
Bayburt Postası - Gökçedere Beldesi Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Doğan Ay, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

22 yıldır Gökçedere Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz günlerde görevinden istifade ederek, Saadet Partisi Bayburt İl Başkanlığı tarafından Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Doğan Ay, göreve geldiği takdirde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

2 bin 500 nüfuslu Gökçedere Beldesi’nde belediyeciliğin içinde olduğunu ve yapılan çalışmaları yetersiz gördüğü için aday olduğunu söyleyen Doğan Ay, Gökçedere Beldesinin ufkunu açacak, halkın yaşam standartlarını yükseltecek yeni projeleri hayata geçirmek için Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

“Gökçedere’yi ve Gökçedere’nin sorunlarını çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak hesap soran değil  hesap veren, gelecek seçimler için değil; gelecek nesiller için çalışacağım” diyen Doğan Ay, seçimlerden belediye başkanı olarak çıkması halinde Gökçedere için düşündüğü projeleri de açıkladı.

“Kanalizasyon ve su sorunu çözülecek”

Şehir dışında yaşayıp Gökçedere’de ev yapmak isteyen ancak arsa sorunu yaşayan vatandaşlar için yerleşim alanı tesis edileceğini söyleyen Ay, Gökçedere Göleti çevresinde piknik alanları oluşturulacağını ve Gökçedere’nin kanalizasyon ve su sorununun çözüleceğini söyledi.

Hamam ve mezbahane

Gökçedere’de mezbahane yapılarak hayvan kesimlerinin sağlıklı koşullarda denetim altına alınacağını ve belde halkının ihtiyacı olan hamamın yapılacağı sözünü veren Ay,  “Beldemizdeki okulların idarecileri ile birlikte istişare ederek eğitim öğretim alanında başarıyı artırmaya yönelik planlamalar yapılacak. Ayda en az 1 kez ekibimizle birlikte halk toplantısı yaparak halkın sorunlarını dinleyip ortak akıl etrafında çözüm üreteceğiz. Çok sayıda genç kardeşimizin yaşadığı beldemizde gençlerin sosyal, sportif, bilimsel ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek uygulamalara öncülük edeceğiz” dedi.

“Her yıl şenlik düzenlenecek”


Mimar ve mühendislerin projeleri ile Gökçedere’de çevre düzenlemesi çalışması gerçekleştireceğini, çiftçilik ve besicilikle uğraşan belde halkının karşılaştığı sorunlarda belediye imkânları ölçüsünde çözüm üretip gerektiğinde resmi kurumlar aracılığı ile vatandaşlara yardımcı olmayı hedeflediğini söyleyen Ay, gurbetteki Gökçedereli vatandaşlarında sıla özlemini dindirecek bir şenlik tertip edileceğini belirterek, “İlk etapta yapmayı planladığım projeler bunlardır. Gökçedere’de yapacak daha çok işimiz olduğunu biliyoruz, Gelin Hep beraber Gökçedere’yi hak ettiği yere birlikte taşıyalım, Gökçedere’nin tüm güzelliklerini tam anlamıyla ortaya çıkaralım” diye konuştu. 

Necmettin Bakır’ın en güçlü rakibi

Öte yandan Saadet Partisi’nin Bayburt’ta en güçlü olduğu yerlerden biri olan Gökçedere Beldesi’nde mevcut AK Partili Belediye Başkanı Necmettin Bakır'a karşı açıklanmış tek aday olan Doğan Ay’ın seçimlere heyecan getireceği söyleniyor. 2009 yılında yapılan seçimlerde Saadet Partisi’nin adayı olarak kazanan ve sonrasında AK Parti’ye geçen Necmettin Bakır, geçtiğimiz günlerde partisi tarafından yeniden aday olarak açıklanmıştı.

MHP’nin henüz aday açıklamadığı Gökçedere Beldesi’nde eski Belediye Başkanı Kemal Ay’ın oğlu olan Doğan Ay, 22 yıldır yürüttüğü Gökçedere Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevinden istifa ederek Saadet Partisi’nin başkan adayı oldu.

Haber: Arif Azak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA YILMAZ 10 yıl önce

Doğan Bey çok bilgili ve birikimli bir kişi Gökçedere Beldesine faydası dokunacağına ve Beldeye büyük hizmetler yapacağına inanıyorum. İnsanlar koltuk sevdası için değil hizmet aşkı için aday olmalılar aksi takdirde Bayburt şehrimiz hep geri gider.

Avatar
Hüseyin AYSU 10 yıl önce

Saadet Partisinden seçilip daha sonra AKP ye geçerek seçmenine ihanet eden Necmettin Bakırı Gökçedere halkı affetmeyecek ve AKP ye gereken cevabı verecektir. Allah şimdiden Hayırlı uğurlu etsin Doğan Bey isabetli bir aday olmuş. Haydi Gökçedere şimdi değişim zamanı şimdi ders verme zamanıdır..

Avatar
Zakir Yavuz 10 yıl önce

Projeler güzel, insan pikniğe gittiğinde lavoba, tuvalet vb. ihtiyaçları için yere çok ihtiyaç duyuyor ama nedense yıllardır Bayburt ilimizi yönetenler bu ihtiyaca hiç çözüm üretmediler.

Avatar
Misafir 10 yıl önce

Demirözü ile Gökçedere arasındaki rekabeti iyi okumak gerek. Geçen dönem seçimin kaybedilmesinin Asıl nedeni budur. Bu dönemde encümenlerin ikisini Demirözünden seçerseniz Gökçedere size yine aynı cevabı verecektir.Bunun adayla filan alakası yok anlayın artık..

Avatar
Osman Bakir 10 yıl önce

Hüseyin bey bir partiden diğer partiye geçmek ihanetse sen ihanetin ne olduğunu bilmeden yorum yapma gökçedere bugün güzel olmasını simdiki başkana borçlu bu halk kim iyi çalışırsa gökçedere de onu seçer bu kim olursa olsun adaylara şimdiden başarılar diliyorum

Avatar
Ruhi 10 yıl önce

Hayırlı olsun derim, en azından Belediyecilik tecrübesi olan bir hemşehrimiz. Daha profesyonel yönetim anlayışı ile Gökçedere'yi yöneteceğine inanıyorum. Gözboyama makyaj yatırımları değil, geleceğe yatırım yapacak bir aday. Tekrar hayırlı olsun.

Avatar
Misafir 10 yıl önce

Gökçedere'de bazı yatırımlar yapılmış evet şimdi ki yönetim yaptırmış ama bence boş yatırım dükkanlar yapılmış ama düşünülüpte içlerine bir WC yaptırılmamış lavoba yaptırılmamış adı yatırım, yorum sizlerin artık gelişim zamanı ileriye gitmek zamanı hep birlikte UYANIŞA GÖKÇEDERE

Avatar
MİSAFİR 10 yıl önce

Dogan Ay diyorum çünkü halkın içinden gelen ve halkla aynı sıkıntıları GÖKÇEDERE'de çeken ve bilen bir insan olarak başarılı olacağına inandığım bir insan. Artık ithal başkan istemiyoruz.