Gelenek bozulmadı, Belediye Ak Parti'de kaldı

Memiş; Ak Parti’nin Bayburt Belediyesi’nde koltuğa oturacak, 3. Dönemde 3. Başkanı olacak...

Gelenek bozulmadı, Belediye Ak Parti'de kaldı

Bayburt Belediyesi’ni, dolayısıyla kenti 5 yıl yönetecek isim belli oldu: Mete Memiş.

Memiş; Ak Parti’nin Bayburt Belediyesi’nde koltuğa oturacak, 3. Dönemde 3. Başkanı olacak. Daha önce, yerel seçim yarışını Bekir Çetin ve H. Ali Polat ile kazanan Ak Parti, bu defa yine bir sürpriz isim olan Mete Memiş ile seçimi kazandı.

Mete Memiş, diğer adaylar ile kıyaslandığında, seçimin en sessiz adayıydı. Seçim çalışmalarında, neredeyse öne hiç çıkmadı ve olan biteni hep arkadan izledi. Önde ise, partinin ağır topu Milletvekili Bünyamin Özbek ve çiçeği burnunda İl Başkanı Hakan Kobal vardı.

Ak Parti için üste üste üçüncü yerel zafer olsa da, Mete Memiş için ilk heyecan ve ilk seçim zaferi oldu bu akşam ki sonuç…





5 yıl Bayburt’u yönetecek olan Mete Memiş kimdir?


1964 yılında Bayburt’ta doğdu. İlk ve orta öğretimini Bayburt’ta, lisans eğitimini 1985 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Matematik bölümünde tamamladı. Mesleğe Kars’ın Kağızman ilçesinde başlayan Memiş, ardından Bayburt Lisesi’nde matematik öğretmenliği ve müdür yardımcılığı görevinde bulundu.

Daha sonra özel sektöre geçiş yapan Memiş, Bayburt ve Erzincan’daki kurumlarda öğretmenliğin yanında idarecilik görevinde bulundu.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılan Memiş, halen Türkiye Geleneksel Sporlar Federasyonu Eğitim Kurulu üyesidir.

AK Parti'nin kuruluş aşamasında Bayburt İl Teşkilatı'nın yapılanmasına fikirleriyle katkı sağlayan Memiş, 2002 Genel Seçimleri'nde AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı olmuştu. Memiş, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
Mete MemişAkp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 10 yıl önce

Yine gelenek bozulmadı ve yine memleket yatırım hayali kurmaya dewam edecek!!!!!!!!!!!!

Avatar
BAYBURTLUM 10 yıl önce

Sayın Mete MEMİŞ, siz zannedersem müdürümüz Mehmet MEMİŞ'in akrabasısınız sizi kutluyorum, bir AKP olarak çok üzüldüğümüz bir noktada size beklediğimizi bildirmek istiyorum. Bayburtumuza beklenen hizmet tam olmamıştı. İnanıyoruzki sizinle Bayburt beklenen değişikliği görecek inşallah. Size görevinizde başarılar dileriz.

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Sayın H.Ali POLAT hemen yeni başkanı koltuğuna alıştırmak için derslere başlamalı ve kendisinin öğrenmesine 2 yıl mal olan Belediyeciliği Sayın Memiş Başkaan hemen öğreterek işi hızlandırmalı ve yeni Türkiyenin Yeni Bayburt un gelişmesine katkıları olmalılar: Yaşasın Yeni ve Yaşasın yeni Bayburt.

Avatar
Fahri Bayburtlu 10 yıl önce

Yeni seçilen bld bşk,nını tebrik ederiz,önemli bir rica,sakın anoslarda isim
vermeyiniz.şöyle,*belediye başkanınız* olarak uygulama yapınız diğer iller
gibi,başarılar.

Avatar
Çok yazık 10 yıl önce

Yereldeki beceriksizlikleri tescil edeceğini tahmin ettiğim Bayburt için çok üzücü ama asla sürpriz bir sonuç değil. Başbakanın başarısını genel seçimde ödüllendiren Bayburttaki yönetim başarısızlığının üstü bu seçimde örtülmüştür vesselam.

Avatar
Asım KOCA 10 yıl önce

Gümüşhane tren için MHP den ,AKP ye geçti, Bayburt'lum siz neye göre bu AKP ye devam dediniz hizmet için mi Yoksa Sayın RTE için mi . Her ikisi içinde kayıpta olan bir il olacağız . İnşaAllah yanılırım.

Avatar
Fahri Bulut @Asım KOCA 10 yıl önce

Sn Başbakan tren projesine bayburt ilini dahil eder,nedenmi giresun chp yi
kazandırdı,g.hane ise büyük siyaset yaptı,inşallah bayburt bu ince siyaseti iyi
kullanır.,değerlendirme zamanı.esen kalınız.

Avatar
Asım KOCA 10 yıl önce

@Fahri Bulu bey . Var sayımlar üzerine gidemeyiz. Biz mevcut durumu değerlendirmek zorundayız. Sanırım belirttiğiniz bu siyaseti yapacak bir (1) vekilimiz yok. 2. vekil olarak kendisi göstermesine rağmen vede ortada olan rakamlara rağmen.