Fatih Burak, İl Genel Meclisi Üyesi adayı

Miili Görüş hareketinin ve Bayburt esnafının tanıdık isimi Fatih Burak, Saadet Partisi’nden İl Genel Meclis Üyesi adayı oldu.

Fatih Burak, İl Genel Meclisi Üyesi adayı
Bayburt Postası - Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkanı adayı olarak Osman Nuri Temur’u belirlemişti. Parti yetkililerinin yapmış olduğu istişareler sonucu İl Genel Meclisi Üyeliği içinde Bayburt esnafının tanınmış ismi Fatih Burak aday gösterildi.

2014 yılında yapılan seçimlerde Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkanı Adayı olan Burak, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler genel seçimlerinde Saadet Partisi İl Genel Meclisi 1. Sıra adayı olarak belirlendi.

Burak, Bayburt'u ve sorunlarını çok iyi bildiklerine ve bu sorunların çözümüne en makul ve kesin çözümler üreteceklerini belirtti.  

Anahtar Kelimeler:
Saadet PartisiFatih Burak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hahmet 5 yıl önce

Bir önceki seçimde Bayburt halkı olarak adama yanlış yapıldı, inanıyorumki bu halk, FatikBurak a meclise girecek şekilde vefa borcunu öder

Avatar
ahi 5 yıl önce

toplumun her kesiminin sevdiği saydığı bir şahsiyet şuanki meclis üyeleri gibi millete üsten bakan makam arabasıyla özel şoförlerle gezecek insan değil

Avatar
hikmet 5 yıl önce

Fatih başkana bu sefer sahip çıkacağız liyakat ehliyet samimiyet ve güven hepsi mevcut bu sefer oylar saadete inşAllah

Avatar
doğan 5 yıl önce

şu saadet partisi seçmenine aklım ermedi.yahu sizin hiç fikriniz dünya görüşünüz yokmu ne ittifakta varsınız ne kendi adamınıza oy veriyorsunuz.

Avatar
NAZIM 5 yıl önce

FATİH ABİ İYİ BİR İNSAN.AMA ZAMANINDA SENİ DAVAN ARKADAŞLARIN SATTI.YİNE SATACAKLAR.

Avatar
memduh 5 yıl önce

keşke cumhur ittifakında olaydı ve isabetli olurdu,anketler sn hükmü bey diyor

Avatar
AkSiyon 5 yıl önce

Doğan bey Milli görüşü tek Temsil eden Saadet Partisi.
Bizde Milli Görüşcüyüz bizde Erbakanın Siyasetini benimsiyoruz,mevcut ihtidar başkanda Erbakanın öğrencisiydi boş laflar ancak Hakaretden Küstahlıkdan Haydutlukdan ileri mana etmaz.
Tabi vatandaşda maalesef bu söylenenleri yutuyor.
Bilindiğı gibi Mevcut ihtidar Şirk yasalarını cikardı,Irak,Libya,Suriyedeki müdahalelerde Küffarın yanında safını belirledi.
Şirk yasaları Domuzun kasaplık Zinanįn suc olmakdan cıkması Faizin Dünya gerceğı eşcinsellerin örgütlenmesini ve evlenmesini düzenleyen yasalar.
Ha tabii yatırımlar hizmetlerde vatandaşa yapįldı ama ne pahasına.?
Iraka ilk bomba atıldığında 8.5 milyar Dolar Türkiyenin kasasında diye manşetler atıldı.
Işte ozaman Busch mevcut başkanı satın aldı ve diyer ülkelerin harab olmasında kadın cocuk tecavüzlere uğramasında mevcut başkanın katkıları az değıl.
Ha şimdi diyorsunuzki neden ittifak etmiyorsunuz!!!
Ama CHPye ittifak var deniliyor, evet var 1974de de itiifak vardı CHPeyle ve Kıbrıs
Türkleri zülümden katliamdan kurtarıldı.
CHP Akp nin yaptıklarını yapsaydı ülkede ic savaş cıkardı herhalde.
Daha cok meseleler var Zaten milli Görüş gömleyini cıkaran birinden ne gibi icraatler beklenir.
Milli Görüş Hz.Ibrahimi Görüşdür,Hakkı üstün tutar, Şerde zirve olamak değıl
Hakkda zerreyi terciheder,mazluma merhem mağdurun hakkını veren kimsesesizlerin sicak yuvasıdır Milli Görüş.
Zaten 1996da Refahyol hükümetindede gördük
Ekonomide Denk Bütce,Finans kaynaklarda Havuz Sistemi,Emekliye 100de 300lere varan Maas artışı,işciye memura 100de 200lere varan maas artışı D8 ler le zaten ispatladı.
Milli görüşün yani Saadet Partisinin Dünya görüşü işte Hakkı hakim kįlmak icin canla başla calışmakdır ve asla Küffarla fetöyle senelerce iş tutanlarla ittifak sözkonusu olamaz olsada şartları kendisi belirler.

Haa ozaman Erbakan vardı diye nidalar yükseliyor, işte samimi olmak gerekirse Erbakan zamanında oyunuzu yine mevcut iktidara verdiniz.
Kaldıki Erbakan yukarıdaki yapılan hamleleri Arkadaşlarıyla istişare edip gercekleştirdi ve şimdi O Dava yani Hakkyolda mücadele Güclü Türkiye Yeniden Büyük Türkiye ve yeni bir Dünya icin Milli Görüş Neferleri Ceht edecek Allahın izniyle.
Bu Neferlerde zaten Seferden Sorumlu Zafer
Allahdan. Bayburdumuzda kimse diyemezki
Hakkyolda mücadele eden Aday gösterilmedi bizde başkalarını destekledik diye mazeret öne süremez,elbet birgün hesap sorulacak.
Selam Saygı ve Dua ile

Misafir Avatar
a.mehdi öztürk 5 yıl önce @AkSiyon

1974 yılı ortak idi,!!,2019 yılı ise ittifak oldu.??,çok fark var,zira chp hadep vb,
yazık değilmi,!!,neyse 19 şubat 2019 da gerçek milli görüş geliyor,sn f.erbakan tşk
,,,,,DİRİLİŞ P.,,,,

Beğenmedim! (1)
Avatar
Ozan 5 yıl önce

Sayın Başkan adayı seçildiğinde Belediyeden görev süresince maaş almayacak devlete bağış yapacaksa seçilsin. Diğer adaylar içinde aynı düşüncedeyim.Kim görev süresince maaş almayacaksa o seçilmeli.