Elçi, destek istedi

AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olduktan sonra il başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Elçi, teşkilat mensuplarına yönelik bir veda toplantısı düzenledi. AK Parti’nin kurulduğundan bugüne teşkilatta çeşitli görevler yaptığını ve tüm görevlerde teşkilatın tamamına eşit mesafede olmaya çalıştığını söyleyen Elçi, “Dua ve desteklerinizi bekliyorum. Allah bu millete daha güzel ve aydınlık günler nasip etsin” dedi...

Elçi, destek istedi

Bayburt Postası - AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olduktan sonra il başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Elçi, teşkilat mensuplarına yönelik bir veda toplantısı düzenledi. AK Parti’nin kurulduğundan bugüne teşkilatta çeşitli görevler yaptığını ve tüm görevlerde teşkilatın tamamına eşit mesafede olmaya çalıştığını söyleyen Elçi, “Dua ve desteklerinizi bekliyorum. Allah bu millete daha güzel ve aydınlık günler nasip etsin” dedi.

2014'de yapılacak yerel seçimlerde AK Parti olarak en iyi sonuç almak için teşkilatın tüm fertlerinin en üst düzeyde gayret göstereceğine inancının tam olduğunu ifade eden Elçi, “Bu millete vefa borcumuz vardır. Hiçbir hesap bu borcun edasında birlik, beraberlik ve kardeşliğimizden daha kıymetli değildir. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan temayül yoklamasında teşkilatımızın bu birlik ruhuna uygun davranacağına inancım tamdır” diye konuştu.

AK Parti adayı kim olursa olsun onun etrafından birleşileceğini söyleyen Elçi, “Artık AK Parti’de çıta yüksektedir. Hedef yüksektir” dedi.

Bayburt Konaklama tesislerinde düzenlenen toplantıda teşkilat mensuplarına seslenen Yusuf Elçi konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti teşkilatının mensubu olan bizler makam ve mevkilerin geçici olduğunun, buraların sadece bir hizmet vesilesi olarak görüldüğünün farkındalığı ile görev yapmaktayız. Bayburt’umuzda AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar teşkilatın her kademesinde hizmet etmeye çalıştım. Ak Parti’nin kurucu üyelerindenim. Sırasıyla merkez ilçede seçim işleri teşkilat başkanlığı, sonra il yönetimlerinde de iki dönem teşkilat başkanlığı yaptım. İki seçim bir referandumda SKM başkanlığı yaptım. İki dönem merkez ilçe seçim kurulunda parti görevlisi olarak bulundum. 2009 yerel seçimlerinde il genel meclis üyesi seçildim. 2011 genel seçimleri öncesi il başkanımızın milletvekili adayı olması sebebiyle sayın Başbakanımız tarafından il başkanlığına atamam yapıldı. 24 Mart 2011'de olağan kongrede yeniden il başkanı seçildim ve bu güne kadar da bu görevime devam ettim. Bu onurlu görevleri yerine getirebilmek için gece gündüz çalışarak teşkilatımıza ve davamıza layık olmaya çalıştım. Tek derdimiz AK partili olarak bize emanet edilen bayrağı daha ileri götürebilmek olmuştur.”

“İstişareler sonucunda alınmış olan bir karardır”

“Bu güne kadar icra ettiğim görevlerim sırasında teşkilatımızın her kademesindeki mensuplarımıza eşit mesafede olmaya çalıştım. Bu teşkilatın birlik ve beraberliğine, kardeşlik ruhuna halel gelmemesi için azami düzeyde gayret ettiğime inanıyorum. Ümit ediyorum ki bu kardeşlik ruhu ve çalışma ahengi aynı şekilde benden sonra görev alan arkadaşlarımızla da devam edecektir. İl başkanlığından istifam ve belediye başkanlığına aday adaylığım, bu teşkilata ve insanımıza hangi kademede nasıl daha çok hizmet edebiliriz noktasında yapılmış olan yoğun istişare ve müzakereler sonucunda alınmış olan bir karardır. Bu kararımızın hayırlı olmasını ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

“Küçük hesaplarla hareket etme şansına sahip değiliz”

“Dünya'da çok hızlı ve önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Aynı şekilde ülkemizde çok önemli bir dönemeçtedir. AK Parti ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın dünya gündemine yön verdiği bu zamanlarda, bizler bu alanda küçük, kısır çelişkilerle, küçük hesaplarla hareket etme şansına sahip değiliz. Bu tür hesaplar hem kendimize hem de partimize zarar verir inancındayım. Önümüzde 2014'de yerel seçimleri var. Bu seçimlerde en iyi sonuç için teşkilatımızın her kademesindeki ferdinin en üst düzeyde gayretine inancım tamdır. Bu millete vefa borcumuz vardır. Hiçbir hesap bu borcun edasında birlik beraberlik ve kardeşliğimizden daha kıymetli değildir. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan temayül yoklamasında teşkilatımızın bu birlik ruhuna uygun davranacağına inancım tamdır.”

“AK Parti’de çıta yüksektedir”

“Bu çatı altında siyaset yapmak önemli bir sorumluluğu üstlenmek demektir. Ben bu sorumluluğumun farkındayım. Belediye başkanlığı için aday adayı olmuş tüm arkadaşlarımızın bu millete nasıl daha çok hizmet edebiliriz gayreti içerisinde olduğuna inanmaktayım. Netice de içimizden bir kişi aday seçilecektir. Kim seçilirse seçilsin hepimizin bu takım oyununun ruhuna uygun şekilde onun etrafında birleşerek en iyi sonuç için gayret edeceğine inancım tamdır. Artık AK Parti’de çıta yüksektedir. Hedef yüksektir. Gayretlerinde aynı orantıda yüksekte olması gerekmektedir. Nihai hedefimiz Hükümetimizle aynı yöne bakan bir çizgide şehrimize daha çok hizmet gelmesinin çarelerini aramaktır. Şehrimizi daha ileriye taşıyabilmektir. Dünya siyasetine yön veren başbakanımızın lider ülke Türkiye yürüyüşüne ortak olabilmektir.”

“Hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum”

“Bu bir veda programı değildir. Biz hangi görevde bulunursak bulunalım bu dava için birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu güne kadar ki çalışmalarımızda üzüntüleri de sevinçleri de sizlerle paylaştık. Mutlaka eksiklerimiz yanlışlarımız olmuştur. Fakat bir kimsenin hiç hata yapmaması hiç bir şey yapmaması ile doğru orantılıdır. Hatalarımızla sevaplarımızla çalışmalarımızda eleştirilerden faydalanmak adına yapılan olumlu eleştirilerden faydalanmak suretiyle hizmet etmeye çalıştım. Kırdıklarım mutlaka olmuştur. Hatalarımı affetsinler. Ben tüm arkadaşlarıma varsa hakkımı helal ediyorum, sizlerden de hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum, Bu süreç içerisinde Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem'e ve Milletvekilimiz Bünyamin Özbek'e bana verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum ve üstadın bir şiiri ile sözlerime son vermek istiyorum: “Gideriz nur yolu izde gideriz/Taş bağırda sular dizde gideriz/Bir gün akşam olur bizde gideriz/Kalır dudaklarda şarkımız bizim.” Bu düşüncelerle teşriflerinizden dolayı birkez daha teşekkür ediyorum. Dua ve desteklerinizi bekliyor, Allah bu millete daha güzel ve aydınlık günler nasip etsin diyor, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, Allah'a emanet ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
AK PartiYusuf Elçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.