“CHP’li başka partiye oy vermez”

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Hasan Türker, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim çalışması yaptığı belde ve köylerde ‘Cumhuriyet Halk Partisi bizi destekleyecek’ türünden ifadeler kullandığı yönünde duyumlar aldıklarını belirterek, “CHP’li partisinden başka bir yere oy vermez” dedi.

“CHP’li başka partiye oy vermez”
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Hasan Türker, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim çalışması yaptığı belde ve köylerde ‘Cumhuriyet Halk Partisi bizi destekleyecek’ türünden ifadeler kullandığı yönünde duyumlar aldıklarını belirterek, “CHP’li partisinden başka bir yere oy vermez” dedi.

CHP il ve ilçe teşkilatlarının seçim çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Hasan Türker, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye meclis üyeliği için başvuruların alındığını belirterek, CHP Bayburt Belediye Başkan adayı Hacı Mustafa Akkuş’la birlikte seçim çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Konuşmasında MHP’ye yüklenen Başkan Türker, “Seçim arifesine girdik ve bunlar seçim psikolojisini bile bilmiyor. Şimdi düşününki Milliyetçi Hareket Partisi gittiği beldelerde, köylerde diyormuş ki ‘Cumhuriyet Halk Partisi bizi destekleyecek.’ Şimdi bizim parti olarak böyle bir karar aldığımız yok ve almamız da mümkün değil. Biz öyle bir karar alsak genel merkez derhal bizi görevden alır. Ayrıca bir CHP’li partisinden başkasına oy vermez” dedi.

Bayburt’ta CHP’nin zayıf olduğunu ama her koşulda kendi adaylarına destek vereceklerini söyleyen Türker, “Şimdi hepimiz Bayburtluyuz, tüm partilerin adayları da Bayburtlu. Biz MHP’yi destekleyeceksek niye aday koyduk. Pırıl pırıl bir adayımız var. Şimdi muhalefetteyiz, yarın Türkiye genelinde iktidar partisiyiz. Adayımızı koyduk, Bayburt’ta zayıf olabiliriz. Adayımız kaç oy alırsa alsın biz bu kulvara girdik. Bu koşuyu da en iyi şekilde yapacağız. Benim kendi adayıma sevgim saygım olduğu gibi onlarda memleketimin çocukları onlara da başarılar diliyorum. Şimdi gidip desem ki Saadet Partisi ve MHP bizi destekleyecek olur mu böyle bir şey. Benim o partilerin resmiyetine, başkanlarının kişiliklerine sevgim saygım sonsuz. Onlardan da aynı saygıyı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
MHPCHPHasan Türker
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ST @KERİMAN TEVHİT ERTUĞRUL 10 yıl önce

Keriman Hanım Büyükerşen büyük bir nimet eskişehir de okuyan bi öğrenci olarak ben de şehrime üzülüyorum sayın başkanın seçim stratejisi doğrudur zaten az sayıdaki seçmenini muhafaza etmek zorundadır tek bir oyu bile olsa bu beyanı açıklama zahmetine değer gönlüm mhp den yana ama bayburt ta oy kullanacak olsam oyum chp ye olurdu ayrıca partizanlıktan ötürü bayburt şu an bu hallerde

Avatar
Mafire 10 yıl önce

Sayın Hasan Türker öncelikle çok saygı duyduğum büyüğümüzdür. Lakin seçmenlerin kendi aralarındaki konuşmalarını MHP'nin yönetim kademelerine mal etmesi yanlış. Şahsım, Kadın Kolları Başkanı olarak böyle ne bir söylemimiz ne de seçim çalışmamız vardır. Allah hepimizin yolunu açık etsin...

Avatar
Dursun 10 yıl önce

300 oyunuz var yada yok bu beyanı açıklama zahmetine değer mi bey amca

Avatar
mehmet 10 yıl önce

sayın başkan karar da alsanız herhangi bir partiyi kazandırabilecek kapsitede oy oranınız yok. seçmen arasındaki dedikoduları bir partiye mal etmeyin. bir önceki başkan cemal konca da aynı şeyleri söyelmişti ama ortada bir şey yok. chp 500'ünü almıştı.

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Bu dönemde ülkemizi ve memleketimizi hırsızlara, yolsuzlara, hainlere bırakmak yerine topyekün birlik ve beraberlik ön safhada olması gerekir. Sayın Başkan partizanlık yapmak bu dönemde çok yanlıştır. SP, MHP ve CHP bu seçimde yanlışlara karşı birleşmelidir.

Avatar
muharrem 10 yıl önce

valla ne günlere kalmis chp pe ben oradan 2 kisiyi gayet iyi taniyom chp hariç her partiye oy vermistir

Avatar
KERİMAN TEVHİT ERTUĞRUL 10 yıl önce

bir bayburt'lu olarak,şehrime çok üzülüyorum.42 yıldır eskişehir'de oturuorm,ama aklım kendi memleketimde.ap'den kurtulmak istiyorsanız,daha iyi hizmet etmek istiyorsanız chp ve mhp abir ortak aday üzerinde anlaşır ona oy verir.bugün birlik günü.yolsuzlukların hesabını birlikte sorma günü.
emek.öğret(66)

Avatar
Keriman Tevhit Ertuğrul 10 yıl önce

.chp ve mhp;bir adayda birleşmeliler ve ona oy vermeliler.bayburt'lu herşeyi kabullenir ama,"hırsızlığı ve yolsuzluğu asla".kul ve yetim hakkı yemek !! gün birleşme günüdür.