Bir belde, bir ilçe: Dip dibe, zıt zıta!

Gerek Aydıntepe, gerekse de Arpalı bu seçimde “değişimi” seçti…

Bir belde, bir ilçe: Dip dibe, zıt zıta!

Bayburt’ta en sürpriz sonuçlar birbirlerine selam yakınlığında olan Aydıntepe ilçesi ve Arpalı beldesinden geldi… Gerek Aydıntepe, gerekse de Arpalı bu seçimde “değişimi” seçti…

Aydıntepe; iktidar partisinden Şükrü Yayan yerine, MHP Adayı Haşim Şentürk’ü Başkan seçti. Üstelik, kıran kırana geçen bir seçim yarışıyla…

Oy farkı, “itiraz” edilebilecek kadar yakın!

Oy sayısı ve oy yüzdelerini "2014 Seçim Özel" sayfamızdan inceleyebilirsiniz...




Arpalı’da ise seçimi çok rahat kazanması beklenen Aydın Irmak şoku yaşanıyor… 2009 seçimlerinde Arpalı’da kazanarak sürpriz yapan ve görev süresince Arpalı’ya kazandırdıklarıyla sık sık gündeme gelen MHP’li Aydın Irmak, başkanlık koltuğunu eski bir Başkan olan AK Parti Adayı Şadi Terzi’ye bıraktı.

Tıpkı Bayburt Merkezde olduğu gibi, Saadet Partisi’nin aradan çekildiği ve sadece 4 oy çıktığı Arpalı’da yarış, AK Parti ve MHP arasında yaşandı.

Oy sayısı ve oy yüzdelerini "2014 Seçim Özel" sayfamızdan inceleyebilirsiniz...


 
Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk kimdir?

Haşim Şentürk, 1958 yılında Bayburt’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayburt’ta tamamladıktan sonra 1981 yılında ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etti. Aynı yıl toplu taşıma alanında faaliyet göstermeye başladı. Evli ve 4 çocuk babası. 

Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi kimdir?

Şadi Terzi, 1956 yılında Bayburt’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayburt’ta tamamladı. 2004 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den Arpalı Belde Belediye Başkanı seçildi ve bu görevi 2009 yılına kadar sürdürdü. Evli ve 3 çocuk babası. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merve 10 yıl önce

Aydın Başkanıma çok üzüldüm

Avatar
Ayşe 10 yıl önce

Aydıntepe doğru yoldasın MHP'yi kaybetme.

Avatar
Murat Çakır 10 yıl önce

En son 2012 geldigim ilçemde hiçbir ilerleme göremedim belediye personeline maaş ödeyemiyor hiçbir yatırım yok bunları aşmak için belediyemizin iktidar partisinden olması lazım bunun için hep birlikte AK PARTİ ye destek vermeliyiz

Avatar
CcC 5 yıl önce

Aydın Baskanimizi yeniden Başkan olarak görmek istiyoruz

Arpalı Milliyetçi Hareket partisi Teskilati

Avatar
Nivli 5 yıl önce

İnsAllah Bu sene O sene Arpalı Da MHP vaktidir basarılar Aydın Baskan Allah Yolunu Acık etsin