BBP adayından Başkan Polat'a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanlığı tarafından Bayburt Belediye Bakan adayı olarak açıklanan Hamit Kadakal seçim ziyaretlerine başladı.

BBP adayından Başkan Polat'a ziyaret
Bayburt Postası - Geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanlığı tarafından Bayburt Belediye Bakan adayı olarak açıklanan Hamit Kadakal seçim ziyaretlerine başladı. BBP Başkan adayı Hamit Kadakal Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ı makamında ziyaret etti.

30 Mart mahalli idareler seçimine Büyük Birlik Partisi’nden Bayburt Belediye Başkan adayı olarak katılacak olan Kadakal, ziyaretinde Belediye Başkanıyla bir süre sohbet etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Polat, seçim sürecinin Bayburt hakkında hayırlı olması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.