Bahçeli: “Başbakan ülkeyi karanlığa sürüklüyor”

Erzurum mitingini tamamlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bayburt’a hareket etti...

Bahçeli: “Başbakan ülkeyi karanlığa sürüklüyor”

Erzurum mitingini tamamlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bayburt’a hareket etti.

Erzurum’da son yılların en kalabalık ve coşkulu kalabalığına seslenen Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın güç delisi olduğunu ve yoldan çıktığını iddia etti. Ülkede tarikat ve âlimleri birbirine düşürerek fitne çıkardığını, ülkeyi karanlığa sürüklediğini öne sürdü. 


İstasyon Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın 17 Aralık'taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarından sonra gündeme düşen tapelerle meşruiyetini kaybettiğini savundu: 

"Hükümet ve bakanlar, İranlı bir şarlatanın oyuncağı haline gelmişler. İranlı şarlatan Türk hükümetini satın almış, bakanlar rüşvet alarak kendilerini ve devletin itibarını rezil etmişlerdir."

Başbakan Erdoğan'ın haramla servetine servet kattığını ve meşruiyetini kaybettiğini öne süren Genel Başkan Bahçeli, "Başbakan, halkın nazarında meşruiyeti kaybetmiştir, haram yemiştir. Başbakan, panik ve korku karşısında, dün görüştüklerine acımasızca, ahlâksızca saldırılarda bulunuyor. Dün görüştüklerine, 'hain, alçak, casus' diyor. Edepsizce herkesi suçlamaya, karalamaya ne hakkın var? Başbakan yoldan çıkmış, güç delisi olmuş, yolunu şaşırmış. Başbakan, bu millet sana inancını kaybetti. Başbakan, ya rüşvet ve yolsuzluğun üzerine gideceksin ya da Yüce Dîvan'a gideceksin. Başbakan, sözde manevi değerleri savunuyor. Allah dostlarını, hidayet burçlarını, kâmil insanları birbirine düşürmeye çalışıyor. Gönül dünyamızı, vicdan dünyamızı karartmaya çalışıyor. Fısk, fitne ve bozgunculuktur bu. Recep Tayyip Erdoğan'ın geldiği nokta budur. Tarikatları, üniter yapıyı, toprak bütünlüğümüzü ve devletimizin varlığını tehlikeye soktun." şeklinde konuştu.


'Sokaklar karanlık, gençler dikkatli olmalı”

MHP Genel Başkanı, Türkiye'de 18-25 yaş arası 10 milyon gencin 30 Mart'ta sandık başına gideceğini belirterek, sokaklardan uzak durmaları çağrısında bulundu: "Gençler, sokakla sandık arasında sarkaç gibi gidip gelmeyin. Sokaklar kirli. Sandıkta olun. Sandık, demokrasi demektir. Milli iradenin çözüm kabiliyetidir. Sandıktan başka bir şey düşünmeyin."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 10 yıl önce

KORKMA TİTRE

Avatar
Cengaver 10 yıl önce

BB nin guc delisi oldugu tesbitini, meydanlardan BB nin her gun hakaret ettigi HE 2-3 yil once güç zehirlenmesi uyarisiyla yapmisti. Bahçelinin dedigi doğrudur.