Aydıntepe'de oy verme işlemi başladı

Aydıntepe ilçesinde oy verme işlemi sürüyor... MHP adayı Haşim Şentürk ve AK Parti adayı Şükrü Yayan sandık başına gelerek oylarını kullandı...

Aydıntepe'de oy verme işlemi başladı
Bayburt Postası - Aydıntepe’de seçimler başladı. YSK tarafından seçimlerin iptal edildiği Aydıntepe'de oy verme işlemi sabah saat 07.00’da başladı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından yapılan itirazlar sonucu Türkiye genelinde seçimi iptal edilen 14 seçim bölgesinden biri olan Aydıntepe'de vatandaşlar yeniden seçim heyecanı yaşıyor. Sabah 07.00 itibariyle başlayan oy verme işlemi saat 16.00'da sona erecek.

AK Parti ve MHP’nin iddialı olduğu seçimlerde adaylardan sandığa ilk giden isim MHP Belediye Başkan adayı Haşim Şentürk oldu. Şentürk’e oy işlemi sırasında MHP Bayburt İl Başkanı Suat Doğan da eşlik etti.

AK Parti Belediye Başkan adayı Şükrü Yayan da oyunu kullandı. Yayan'ı İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Arslan ve partililer yalnız bırakmadı.





1 oy için ambulans

Bin 732 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde şuana kadar sandıklara yoğun ilginin olduğu gözlendi. 1 oyun bile çok değerli olduğu Aydıntepe'de yürümeyecek durumda olan vatandaşlara 112 Acil Servis ekipleri yardımcı oldu. Huriye Altuntaş (85) isimli vatandaş 112 ekiplerince getirildiği Şehit Oktay Altuntaş İlköğretim Okulu önünden vatandaşlar ve görevlilerin yardımıyla sedye ile içeri alındı oy verme işlemini sandık görevlileri yardımıyla yaptı.



Seçimde son durum, partilerden ve adaylardan sıcak haberler fotoğraflarıyla birlikte, Bayburt Postası Aydıntepe Seçim Özel yayınında olacak...

Bu seçimde 1 oy bile çok değerli!

1 oyun bile çok değerli olduğu Aydıntepe'de yürümeyecek durumda olan vatandaşlara da 112 Acil Servis ekipleri yardımcı oldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aykut senturk 10 yıl önce

ALLAH HAYIRLI ETSIN BUTUN KOMSULARDAN ALLAH RAZI OLSUN

Avatar
bayaburt halkı 10 yıl önce

iktidar yetkilileri,seçimlerde hal-hatır soruyorlar!!,seçmen olarak"tren ve uzungöl tüneli
yapınız,o zaman garanti oy veririz,*,önce icraat *sonra oy*!!,esen kalınız.

Avatar
Ali ABBASOĞLU @aykut senturk 10 yıl önce

TEBRİK EDER ,BAŞARILAR DİLERİM. AYDINTEPE HALKINA ,AYDINTEPE'DE GÖREV YAPAN DAİRE AMİRLERİ VE MEMURLARINA TEŞEKKÜR EDER SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

Avatar
Ali ABBASOĞLU @aykut senturk 10 yıl önce

TEBRİK EDER ,BAŞARILAR DİLERİM. AYDINTEPE HALKINA ,AYDINTEPE'DE GÖREV YAPAN DAİRE AMİRLERİ VE MEMURLARINA TEŞEKKÜR EDER SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.