Aydıntepe seçim sonuçları ilk önce Bayburt Postası’nda

Yenilenen seçim heyecanında son durum; ayrıntılı grafikler, fotoğraf ve analizler, partilerden ve adaylardan sıcak haberler, en hızlı haber akışıyla Bayburt Postası Aydıntepe Seçim Özel yayınında olacak...

Aydıntepe seçim sonuçları ilk önce Bayburt Postası’nda
Bayburt Postası - 1 Haziran için geri sayım sürüyor. Aydıntepe yeniden sandığı bekliyor. Seçim günü ve akşamı, Bayburt Postası çok özel bir yayınla sonuçları anında duyuracak. 

Seçim günü Aydıntepe'de yaşananlar, tüm veriler, seçim yasağı kalkar kalkmaz partilerin oy oranları, sıcak gelişmeler an be an Bayburt Postası Aydıntepe Seçim Özel yayınında olacak...  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf Yayan 10 yıl önce

Allahin izniyle oylarda belli kesimin yürekleri gibi AkOlacak Akbabalar haric.

Avatar
turgut kocaturk 10 yıl önce

ak parti aydin tepeye ne yapdiki utanmadan oy istiyorlar ayip ayip

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Seçimlerde oy kullanacak seçmen seçeceği Başkanın, yöneticinin hem kusurlarına hem de iyi icraatlarına ortak olacak ve 5 yıllığına seçtiği başkanın yol arkadaşı olacaktır. Başkanın vebali de boynunda asılı bir künye ile kendisini belkide hiç tanımadığı konuşmadığı başkana bağlayacaktır. Sana gelen her İyilik Allah' tan, sana gelen her şer ise bilki nefsindendir. Allahın emri bu. Onun için tanımadığın bir kişiye yapacağı veballerine ortak olmaya değer mi?