Avukat Pekmezci: “Kamera kayıtlarını ve parmak izlerini istiyoruz“

Avukat Serkan Pekmezci, yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu...

Avukat Pekmezci: “Kamera kayıtlarını ve parmak izlerini istiyoruz“

Avukat Serkan Pekmezci, Aydıntepe seçim sonuçları ile ilgili yaşanan olaylar hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Her iki tutanakta elimizde. 1006 nolu sandıkta ilk sayımda MHP’nin 70 oyu var. Oradaki herkesin imzası var altında. 15 dakikalık aranın ardından AK Parti yeniden aynı sandığın sayılmasını istiyor. Bu kez MHP'nin oyu 61 çıkıyor. MHP’nin iptal edilen oy pusulalarının tamamında, MHP'nin yanı sıra AK Parti'ye de evet mührü basıldığı tespit ediliyor. Hepsi aynı yere.  Tabi bunun hem Aydıntepe’de hem de Hakim önünde yapılan sayımlarda görülmemesi kabul edilemez. Yarın İl Seçim Kuruluna başvurumuzu yapıyoruz. Kamera kayıtlarını ve parmak izlerini istiyoruz. Korkulacak bir şey yok adalet ne ise o yerine gelir.”


Anahtar Kelimeler:
AydıntepeSerkan Pekmezci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydıntepe231 10 yıl önce

1006 nolu sandık bizim gözümüzün önünde sayıldı. Her oyu teker teker gördük. MHP nin net 70 oyu vardı. Ne olduysa Bayburtta oldu. Herkese yaptığı bir gün sorulur.